- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 38
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
Oyledirrrr icini ferah tut sen yorma simdiden bebisiInsallah oyledir Bizimki sebepsiz infertiliteydi Doktorlar bi sorun bulamiyodu Bu ay ramazan dolayisiyla cok dikkat ettim beslenmeme oruc tutuyorum diye Allahim mukafatini verdi
Biliyosun bi kendime degil hepimize dua ediyorum rabbimin takdiri diyorum ama kendi drumun istedigi gibi boş boş durmicamDenizlilisrsy derdi verende Allah dermanı verende Allah. rabbim isterse herşey olur. sen elinden geleni yaptıktan sonrada olmuyorsa teslimiyetten başka ne gelir elden. dua et bol bol. yalnız değilsin.
doktor doktor gezmektwn gırsay bulamadım ben. ama birçok yazıda okudum burda herkes birşeyler deniyor zararı olmaz faydası olur. inşallahta olurBiliyosun bi kendime degil hepimize dua ediyorum rabbimin takdiri diyorum ama kendi drumun istedigi gibi boş boş durmicam
en azindn hamilekalabildim ya 8 koca yil bekledim bunu duybilmek icin cekilecek cilemiz var cekiyoruz bu kadaro bebisler bize gelicek kesin gelicek sıpalar
bide incir kurune basladim hemen esimide markete gonderdim ananas bulmayasen denemismiydin bunlari hic
doktor doktor gezmektwn gırsay bulamadım ben. ama birçok yazıda okudum burda herkes birşeyler deniyor zararı olmaz faydası olur. inşallahta olur
Sadece kendini olacagina odaklama olmicak demiyorum bakkesin olucak diye dusunme rahatnolursun istemedenHerkese merhaba.. Yarın öğlen 12de aşılamam var çok tedirginimm bana bir öneriniz var mı kızlar
Zaten nedense hep olmicak diye düşünüyorum. Biraz baktım da ilk aşılamada pozitif sonuç çok yok gibi sanırım .. umarım iyi sonuç alırım ama hayırlısı tabi yinede içim bi tuhaf :)Sadece kendini olacagina odaklama olmicak demiyorum bakkesin olucak diye dusunme rahatnolursun istemeden
bu süreçte kengini oyalacsk hobiler edin test günü yaklaşsna kadar iyide yaklsştıkça kasıyor insan, birde belirti arama vucudunda hata aslında çünkü vucudun ilaçlara tepkisi farklı oluyor. birde kasma kendini çook rahat ol, hayırlı haberler al, bizede müjde ver inşallahHerkese merhaba.. Yarın öğlen 12de aşılamam var çok tedirginimm bana bir öneriniz var mı kızlar
Canım inşallah güzel haberler veririm :) tabi bu durumda vücudu dinlememek ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama bakalım ben heyecandan uyuyamicam sanırım :)bu süreçte kengini oyalacsk hobiler edin test günü yaklaşsna kadar iyide yaklsştıkça kasıyor insan, birde belirti arama vucudunda hata aslında çünkü vucudun ilaçlara tepkisi farklı oluyor. birde kasma kendini çook rahat ol, hayırlı haberler al, bizede müjde ver inşallah
Benimde ilk di tedaviye isteksiz basladim olmucak diye devam ettim ama tuttu oldu simdide buyuyor tutunuyor diye telasa kapildik rahat ol bu kadar heyecan yapma bol bol dua et jastanede dogumhanede cok dua et rabbim hayirli olani nasip etsinCanım inşallah güzel haberler veririm :) tabi bu durumda vücudu dinlememek ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama bakalım ben heyecandan uyuyamicam sanırım :)
Canım senin adına çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.. Umarım bende güzel haberler alırım ama olmazsa da hayırlısı buymus derim artık herşey nasip kısmet :)Benimde ilk di tedaviye isteksiz basladim olmucak diye devam ettim ama tuttu oldu simdide buyuyor tutunuyor diye telasa kapildik rahat ol bu kadar heyecan yapma bol bol dua et jastanede dogumhanede cok dua et rabbim hayirli olani nasip etsin
Aynen oyle basari orani tup bebege gore cok dusuk zaten en iyisi boyle dusun olursa omrumun hediyesi olur olmazsa oooo daha onumuzde ne yollar gunler var olur benim dr um 3 5 gun icinde dusuk bekliyor misal hamile haberini aldigimda cilgina dondum biraz fazla sevindim demekki rabbim bide böyle sınıyorCanım senin adına çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.. Umarım bende güzel haberler alırım ama olmazsa da hayırlısı buymus derim artık herşey nasip kısmet :)
Canım inşallah bebegin seninle kalır. Bende 1.5 yıl önce düşük yaptım hala düşünüyorum hamile olup kaybetmek mi yoksa o duyguyu hiç yaşamamak mı ? Çok zor ama umarım sen bunu yasamazsin ve bebeğine kavuşursun ..Aynen oyle basari orani tup bebege gore cok dusuk zaten en iyisi boyle dusun olursa omrumun hediyesi olur olmazsa oooo daha onumuzde ne yollar gunler var olur benim dr um 3 5 gun icinde dusuk bekliyor misal hamile haberini aldigimda cilgina dondum biraz fazla sevindim demekki rabbim bide böyle sınıyor
o yüzden hayirlisini versin
Insallah kavusuruzCanım inşallah bebegin seninle kalır. Bende 1.5 yıl önce düşük yaptım hala düşünüyorum hamile olup kaybetmek mi yoksa o duyguyu hiç yaşamamak mı ? Çok zor ama umarım sen bunu yasamazsin ve bebeğine kavuşursun ..
bu arada asilama icin gelicektim dedim Eylule kadar labaratuari kapattik yazin asilama yapmiyoruz dedi Nasil bi hastahanesyse :) demek 3.asilama icin gitseydim bana yok diyceklerdiKizlar ben burdaki aile hekimine gittim kan testi yapmiyolarmis hamilelik icin (bu arada yurtdisinda yasiyorum) Kendi doktorumda yarin sabaha randevu verdi bakalim ne cikicak Bu arada dun yaptigim test hassas testti 10 uI/L Hemen 2. cizgi cikti Bugun daha az hassas bi test yaptim 25 uI/L onda da silik cikti 2.cizgi Insallah hersey yolundadir cok tedirginim
Ben simdi geliyorum sglik ocagindan 3 tup kan tahlimimi verdim bet ya da bakiyorlar idrar tahlilimi bile yaptirdim nasil bi hastane sizin gittiginiz ya nasil saglik ocagi oyle anlamadimbu arada asilama icin gelicektim dedim Eylule kadar labaratuari kapattik yazin asilama yapmiyoruz dedi Nasil bi hastahanesyse :) demek 3.asilama icin gitseydim bana yok diyceklerdi
Insallah guzel haberler gelir ve bi sorun yoktur Cok almislar kan Burda saglik ocagi degilde kilisenin hastanesinde yapmiyolar jinekologu var herkesin ve herkes kendi doktoruna gidiyo o yuzden boyleBen simdi geliyorum sglik ocagindan 3 tup kan tahlimimi verdim bet ya da bakiyorlar idrar tahlilimi bile yaptirdim nasil bi hastane sizin gittiginiz ya nasil saglik ocagi oyle anlamadim
Merhaba,Merhaba bende az once regli oldum ve yarin asilama icin doktora gidip bismillah dicem.20 aylik evliyiz ve daha once hic hamile kalmadim.sorunumuz esimin sperm hareketinin % 5 olmasi sayi iyi hareket düşük. Suan o kadar karmasik duygular icindeyimki asilamayi istiyormuyum istemiyormuyum cok kararsizim allak bullak aklim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?