• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok ilginç birgündü. sadece vajınal ultrasona bakarak bu şekilde öngörüyorum dedi ve test istedi ama acil yapılması lazım dedi ona göre 24 günde bir adet görmem bu sebepten. ama benim düzenim buydu hep. birde eşime doğru dürüst geçmişe yönelik öykü taraması yapmadılar, bilemedim. zaten doktor benim hiç yüzüme bakmadı her şeyi eşime aktardı belki böylesi iyi ama soğuk soğuk geldi bana kurulmuş robot gibilerdi.
Doktorun tavri da hos degilmis ama esin hakli olabilir Aceleye getiriyo olabilirler sakince dusunup karar vermek lazim

24 gunde bi adet gormen yumurta rezervini azaltabilir yine de kesin konusmamak gerekir Ongoruyorum demis zaten adam Ben de ilk gittigimde bana polikistik over sendromundan supheleniyorum dedi Ben dedim adetim duzenli ve 28 gunde bi olur Olsun duzenli adet olanlardada yumurtlama sorunu olabilir dedi AMH testi istedi cok sukur test sonucu cok iyi geldi Yanilmisim dedi ama bunu duyana kadar 1 hafta test sonuclarini bekledik benim moral cokmustu Doktorlar yanilabiliyor o yuzden testlerden sonra konustuklarini dikkate almak gerekir.Bi de benim bi arkadas 15-20 gunde bi adet oluyodu normal duzeni buydu ona soyledim AMH testini yaptirdi ve maalesef dusuk cikmis yani rezervi azmis :KK43:
valla yarın test yaptırıcam defiği gibiyse çok uzman ve takdir ederim ne diyim bir bakışta anlamış, ama beklemeyin etmeyin deyip takır takır konuştu ve gitti, merkez biraz bana soğuk gelmişti böyle olunca zor attım kendimi dışarı, birde çok hazırlıksızdım, çünkü doktorum hep iyi dedi birden duyunca gerisini dinlemedim zaten. birde elma örneği verdi, pazardan alınan elma gibidir yumurtalar misafire tazeylen çıkarırsan iyidir yok beklerse biterde falan. offffff yoruldum vallaha yoruldum

valla yarın test yaptırıcam defiği gibiyse çok uzman ve takdir ederim ne diyim bir bakışta anlamış, ama beklemeyin etmeyin deyip takır takır konuştu ve gitti, merkez biraz bana soğuk gelmişti böyle olunca zor attım kendimi dışarı, birde çok hazırlıksızdım, çünkü doktorum hep iyi dedi birden duyunca gerisini dinlemedim zaten. birde elma örneği verdi, pazardan alınan elma gibidir yumurtalar misafire tazeylen çıkarırsan iyidir yok beklerse biterde falan. offffff yoruldum vallaha yoruldum
Bence baska doktor bakin bu adam hakli olsa bile uslubu kotuymus acikcasi Biz de biliyoruz yas gectikce yumurta kalitesinin azaldigini ama o sekilde ornek vermesi itici olmus Benim annem 29 yasinda evlendi ve 4 cocuk dogurdu hatta sonuncusunu 40 yasinda dogurdu demekki o kadarda kalitesi dusmuyomus yumurtalarin

Bence baska doktor bakin bu adam hakli olsa bile uslubu kotuymus acikcasi Biz de biliyoruz yas gectikce yumurta kalitesinin azaldigini ama o sekilde ornek vermesi itici olmus Benim annem 29 yasinda evlendi ve 4 cocuk dogurdu hatta sonuncusunu 40 yasinda dogurdu demekki o kadarda kalitesi dusmuyomus yumurtalarin
bir merkez var orada karar kıldık bir sorun olmazsa. zaten nette ufak çaplı araştırma yaptım baya kötü yorumlar var. inşallah haklı değildir, haklıda olsa dediğin gibi sonumuz menopoz. zaten tüp tedavisinede % 40 sanş verdi dedim durumu çokkkk kötü olanlar ne yapsınki bizde hiçbirşey yok. Allah düşürmesin bugün anladım ruh kalmamış herşey para olmuş, bastır parayı olursa olur. eğer bende para vereceksem gerektiği için değil sevdiği için bu işi yapanlara vermek isterim ve benimle birlikte mutlu yada hüzünlü olsunlar isterim. bu uğurda harcadığım 1 liraya acımıyorum ama umutsuz vaka gözüylede bakılmasın.

:KK76:

sakın yılma aman diyim en umutsuz olduğunda cccce eeeeee diyor zaten bebiş yılmak yok tamam biraz üzülelim ama salıvermek yok olucak o bebişler bizim olucaklar
Yok yilmam da n.. Okadar rahat olduğumu stres falan yapmadigimi düşünüyorum aama sen kafandan at olacak diyor attım yahu olursâ olsun olmazsa Rabbimin vardır bildgki diyorum nele yapıyorum ama yine de kafandan at sözleri ne biliyim nasıl atılıyor biri de onu anlatsa iyi olacak

İNŞALLAHHHHHHHH rabbim sınasın bizleri daha fazla bir an önce mucize haberlerimiz alalım güzel güzel hamişliklerimizi geçirelim bebişlerimizi sağ sağlim kucaklayalım allahım tüm isteynelere tez zamanda nasip etsin inşallah
sipsirine sipsirine öyle deme ya öğlen konuştum doktorla coraspirin de folikasit de kullanma henüz çok yaşıyoruz gebelik sonlanmasını kimyasal gebelikleri yani dedi kolum kanadım düştü
yarınki değerine göre bakıcaz dedi :KK43:

ya giderse benden :KK43::KK43::KK43:
"iNŞALLAHHHHHHHH rabbim sınasın bizleri daha fazla bir an önce mucize haberlerimiz alalım güzel güzel hamişliklerimizi geçirelim bebişlerimizi sağ sağlim kucaklayalım allahım tüm isteynelere tez zamanda nasip etsin inşallah" aminnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn
Denizlilisrsy güzel olacak inşallahhh her şey ben 6 aydır kullanıyorummm benim pıhtılaşmadan kaybım oldu öyle olduğu araştırılmadan da kullandım vardır senin dr bir bildiği
moralini yüksek tut Allah büyükk:KK68:

Sonuç negatif 1.20 yine.. Hayirlisi
:KK19: inşallah pozitifleri göreceğizzz :anneadayı: olacak:KK46::KK46: miniklerimizi seveceğizz psikolojini güzel tut ben de tedavime başlamadan deniz kenarı yürüyüşleri sevdiğim insanlarla kahve keyifleri yaptım
inşallah bunları miniklerimizle de yaşayacağız aminnn

kızlar ben geldim, eve şindi girdik ve iki tüp bebek merkezi görüştük zaten akşam oldu, biri ankara akay hastanesi idi adet günü çağırdı doktor, olumlu konuştu ve fiyatta uygun geldi bize. birde anatolia hastsnesi var oraya gittik randevu saatimizden yaklaşık 1 buçuk saat sonra aldılar çünkü acayip yoğunlar ve tek doktor galiba. ilgililerdi ama iş çok ticari olmuş ruh gibiler bir türlü enerjı alamadım ve en kötüsüde muayene olduğum profesor bana yumurtalarında tembellik ve rezervlerinde azalma görüyorum dedi.ve ben iki yıldır çeşitli doktorlara gittim ilk defa böyle birşey duydum, birde o kadar eminki yarın kendi doktoruma gidip test yaptırıp rezervlerime ve kaliteye baktırıcam sdam haklı çıkarsa doktoruma çok kızıcam, ama kafam bulandı bir ketelik vajınal ultrasonla anlaşılırmı bu durum, takip ve test gerektirmez mi 5 dk bile bakmadı saniyelik vajınal ultrasondu bide. adam haklıda olabilir profesor üstelik. yarın anlıycaz kim doğru kim yanlış, çok kötü oldum ya menopoza gireceksin yakında dese bu kadar olurdum. bu durumu bilen varmı kızlar
canım sen moralini bozma baktır henüz erken olmalı hem neden taktın lütfennnnnnnnnnnn
miniklerimiz bize bağlı :KK19::KK19: yoktur öyle bir şey inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
baksın çok doğruysa incir suyu içersin çoğalır ya benim arkadaş menapoz tedavisi görürken ikiz hamile kaldıııııııı o da istemeyerek doğurduu:KK61: taaa aydan sonra öğrendiii

canım sen moralini bozma baktır henüz erken olmalı hem neden taktın lütfennnnnnnnnnnn
miniklerimiz bize bağlı :KK19::KK19: yoktur öyle bir şey inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
baksın çok doğruysa incir suyu içersin çoğalır ya benim arkadaş menapoz tedavisi görürken ikiz hamile kaldıııııııı o da istemeyerek doğurduu:KK61: taaa aydan sonra öğrendiii
inşallsh canım.

Yok yilmam da n.. Okadar rahat olduğumu stres falan yapmadigimi düşünüyorum aama sen kafandan at olacak diyor attım yahu olursâ olsun olmazsa Rabbimin vardır bildgki diyorum nele yapıyorum ama yine de kafandan at sözleri ne biliyim nasıl atılıyor biri de onu anlatsa iyi olacak
Oyalanicak biseyler bul benim tavsiyem puzzle yapmaya basla bebek esyalari yapmaya calis ben oyle yaptim mesela

"iNŞALLAHHHHHHHH rabbim sınasın bizleri daha fazla bir an önce mucize haberlerimiz alalım güzel güzel hamişliklerimizi geçirelim bebişlerimizi sağ sağlim kucaklayalım allahım tüm isteynelere tez zamanda nasip etsin inşallah" aminnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn
Denizlilisrsy güzel olacak inşallahhh her şey ben 6 aydır kullanıyorummm benim pıhtılaşmadan kaybım oldu öyle olduğu araştırılmadan da kullandım vardır senin dr bir bildiği
moralini yüksek tut Allah büyükk:KK68:

Sagol tatlim benim iyiki varsiniz :KK60::KK60::KK60:

Evet çok oluyor ama sendsende öyle bir durum olmaolmayacak böyle düşün:KK66: doktorun da ne olumsuz bi insanmış . sasirdim

Aslinda drum iyidir ya ben cok negatifken o cok pozitifdi mesela asilamadan cikarken 15 gun sonra kesin mujdeli haberi alicaz demisti
simdide gercekci olmanin tarafina geciyor sanirim rol degistik sanki :/ yarin ola hayrola bakalim ne cikicak sonucumuz buyuyormu bebisimiz

kızlar bugün bizim için dua edin öğleden sonra beta mız tekrar bakılıcak inşallah bebeğimiz hızla büyüyordurda oranımız yüksek çıkar çok endişeliyim :KK43:
inşallah her şey yolundaa:anneadayı::anneadayı: minikler iyidirrr inşallahhhhhhhh dün ilk kan sulandırıcı iğne celax yaptı eşimm çoooooooook yandı sağlıcakla kucağımıza alacağımız yavrumuz için her bedele hazırız inşallah:KK46::KK46:

inşallah her şey yolundaa:anneadayı::anneadayı: minikler iyidirrr inşallahhhhhhhh dün ilk kan sulandırıcı iğne celax yaptı eşimm çoooooooook yandı sağlıcakla kucağımıza alacağımız yavrumuz için her bedele hazırız inşallah:KK46::KK46:

yahu senin doktorun yine iyi benim doktorum herşey beta ya göre diyor bakalım kanımzı verdik 2 gibi çıkıcak sonucumuz arayıp söylediğimde ne dicek acaba doktor gelin demezse yarın başka bir doktora gidicem zaten burda

Back