kızlar ben geldim, eve şindi girdik ve iki
tüp bebek merkezi görüştük zaten akşam oldu, biri ankara akay hastanesi idi adet günü çağırdı doktor, olumlu konuştu ve fiyatta uygun geldi bize. birde anatolia hastsnesi var oraya gittik randevu saatimizden yaklaşık 1 buçuk saat sonra aldılar çünkü acayip yoğunlar ve tek doktor galiba. ilgililerdi ama iş çok ticari olmuş ruh gibiler bir türlü enerjı alamadım ve en kötüsüde muayene olduğum profesor bana yumurtalarında tembellik ve rezervlerinde azalma görüyorum dedi.ve ben iki yıldır çeşitli doktorlara gittim ilk defa böyle birşey duydum, birde o kadar eminki yarın kendi doktoruma gidip test yaptırıp rezervlerime ve kaliteye baktırıcam sdam haklı çıkarsa doktoruma çok kızıcam, ama kafam bulandı bir ketelik vajınal ultrasonla anlaşılırmı bu durum, takip ve test gerektirmez mi 5 dk bile bakmadı saniyelik vajınal ultrasondu bide. adam haklıda olabilir profesor üstelik. yarın anlıycaz kim doğru kim yanlış, çok kötü oldum ya menopoza gireceksin yakında dese bu kadar olurdum. bu durumu bilen varmı kızlar