Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün baş dönmem ve kasığım da sancı oldu arkadaşım yani kadın doğumcumbeta hcg baktir dedi asilamanin 7. Gunu ama 7.9 çıktı yani bişe yok iğnenin etkisi sadece :KK43:
iyide 7. gün çok erken değilmi, bugüne kadar sitede bu kafar erken beta baktırmasunı söyleyen kadın doüumcuya hiç denk gelmedim desem yeridir. seninki iyiymiş baya benimkide erken bakınca yada kendim bakınca kızıyor. yarına tandevu aldım bende adet olmadım gelsin kistler oldu galiba, işin yoksa bide kistle uğraş

hala teste bakıyorum belki silik bi çizgi çıkar diye ama yok işte bütün emekler çöpe
o teste saatlerce bakmsk nedir, görmeye çalışmaya çalışmal nasıl birşeydir iyi bilirim. ben benimkini hala çöpe atamadım çekmecede 2 gün geçti gidip gidip bakıyorum baxen ne halta yarayacaksa. ama yarın bidaha yap 11 erken

iyide 7. gün çok erken değilmi, bugüne kadar sitede bu kafar erken beta baktırmasunı söyleyen kadın doüumcuya hiç denk gelmedim desem yeridir. seninki iyiymiş baya benimkide erken bakınca yada kendim bakınca kızıyor. yarına tandevu aldım bende adet olmadım gelsin kistler oldu galiba, işin yoksa bide kistle uğraş
Ya arkadaşım ya o yüzden herhalde baktirdi progesteronum dà dün 18di bugün 15 yani düşüyor yani iyice düşecek ve adet olcam bu bunu gösteriyor progestan başla dedi ama başlamicam sanırım ne için baslicam ki tutmadı zaten

Bugün baş dönmem ve kasığım da sancı oldu arkadaşım yani kadın doğumcumbeta hcg baktir dedi asilamanin 7. Gunu ama 7.9 çıktı yani bişe yok iğnenin etkisi sadece :KK43:
döllenmeden sonra ilk hafta 5 ila 50 arası değil mi zaten
inşallah erkendir

11. günüm ve gebelik testini eşim ısrarıyla yaptım sonuç tabiki negatif tek ve kocaman bir çizgi :KK43:(

Tüm adet belirtilerim mevcut ama hala regli olmadım diye sevindiriyorum kendimi
yapmıcam gebelik testi dedim dedim yaptım bide bakakaldım test çubuğuna
:110: 11. gün de değil hep 13-14. günden sonra bakın diyorlar
hatta benim doktor adet olmazsan 3 gün sonra gel dedi ki bende mutasyon heterezigot var kan pıhtılaşması:cry:

Kizlar bugun asilamanin 11.gunu adetime 8 gun var ve afedersiniz ama iliskiden sonra pembe akinti geldi erken regli olabilirmiyim sizce?

amin canım tüm kalbimle aminnn.
inşallah canım ben bunun duasını ederken artık hepimiz için ediyorum
Rabbimiz bize katından temiz nesiller versin inşallah aminnnnnnnnnn
bu arada bel ağrılarım var progestan içince sakinleşen ağrılar hayır olur inşallahh

bende adet oldum kızlar ve yarın hastane tatildir diye bugün gittim doktora tabi doktorum sonuca üzüldü oda çok ümitlydi. dedi devam edelim mi. bende ki tepki, yok artık doktor bey 4. de olmadı yeter artık deyince, haklısın diycek birşeyim yok dedi adamcağız. bize iki merkez ve doktor önerdi bizde bulduk birkaçtane bayramdan sonraya randevu aldık gidiyoruz hadi hayırlısı

inşallah canım ben bunun duasını ederken artık hepimiz için ediyorum
Rabbimiz bize katından temiz nesiller versin inşallah aminnnnnnnnnn
bu arada bel ağrılarım var progestan içince sakinleşen ağrılar hayır olur inşallahh
belki bebektendir. inşallahta bebektendir.

bende adet oldum kızlar ve yarın hastane tatildir diye bugün gittim doktora tabi doktorum sonuca üzüldü oda çok ümitlydi. dedi devam edelim mi. bende ki tepki, yok artık doktor bey 4. de olmadı yeter artık deyince, haklısın diycek birşeyim yok dedi adamcağız. bize iki merkez ve doktor önerdi bizde bulduk birkaçtane bayramdan sonraya randevu aldık gidiyoruz hadi hayırlısı
Hayirlisi olsun nasip degilmis bu sekilde demek Burdan yazmaya devam et kaybolma bi yere :) Benim esim tup bebege yanasmiyo bi de cok masrafli burda Asilama cok uygun o yuzden biz 4-5-6 devam artik tutana kadar Allah yardimcimiz olsun hepimizin bizi bu durumla sinamasin artik insallah

Hayirlisi olsun nasip degilmis bu sekilde demek Burdan yazmaya devam et kaybolma bi yere :) Benim esim tup bebege yanasmiyo bi de cok masrafli burda Asilama cok uygun o yuzden biz 4-5-6 devam artik tutana kadar Allah yardimcimiz olsun hepimizin bizi bu durumla sinamasin artik insallah
benim eşimde aynı masrafından korktuğu için tüp bebek olayına yanaşmıyor 2. aşılamayı denettiricektir kesin bana

benimkide yanaşmıyordu canım bu konu açılınca o anlayışlı adam gidiyor sessiz bir adam geliyorhatta ağırdan aldığı için dün biraz üstüne gittim tartışır gibi olduk sinirlendim yattım. bana diyorki bu psikolojiyi yaşamak istemiyorum. bende dedimki bende bu pisikolojiyi ve bedensel acıları yaşamak istemiyorum ama kim ne istediyse yaptım şimdi tüp istiyorum dedim. öle biraz gerildik. tüp yaptırmak istiyorsan rapor veriyor devlet bazı şartlar altında ama rapor için bazen hastaneler illa kendileri aşılama yapmak isitiyorlarmış zaten 4 aşılamam var ve tutup bide kendileri aşılama yapmak için en az 2 kezmiş çağırırlarsa biz bir ildedn diğerine gideceğiz bu durumda maddi ve mabevi külfet olarak bir tüp maliyetini bulacağız zaten o yuzden özele yöneldik mecbur.

X