- 13 Temmuz 2014
- 806
- 601
5 gün sürüyor canım hayırlı olsun inşallah aşılaman
Tesekkur ederim cnm ins. Hayirlisiyla ilk seferde tutar... Bi arkadas tup bebek yaptirdi 14gun igne oldu acaba asilamadami ogle dedim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 gün sürüyor canım hayırlı olsun inşallah aşılaman
Yok tatlım aşılama farklı ama şöyle bir durum var yumurta yeterli büyüklüğe gelmezse iğnelere devam ediliyor belli bir süre normalde 5 gün amaTesekkur ederim cnm ins. Hayirlisiyla ilk seferde tutar... Bi arkadas tup bebek yaptirdi 14gun igne oldu acaba asilamadami ogle dedim..
Yok tatlım aşılama farklı ama şöyle bir durum var yumurta yeterli büyüklüğe gelmezse iğnelere devam ediliyor belli bir süre normalde 5 gün ama
Cok kotu ya kimyasal gebelik gercekten cok acimasiz bir saka maalesef... hakkimizda hayirlisi olsun canim
adetin 3.4.5. günü başlanıyor canım dr göre ve senin durumuna göre dr a adetin 2. ya da 3.gunu git tatlımİgnelere adetliykenmi baslanio...
Tatlım aynen ya tam yaklaşmışken çok zor kaybetmek.bende eylülde tüp e başlayacağım hakkımızda hayırlısı olsun artıkAmin cnm ama insan kötü oluyor seviniyosun sonra byle olduğunu bilmek insanı çok üzüyor. Ilk başta negatif ciksaydi bu kadar uzulmezdim.eylulde tup bebek artık.
adetin 3.4.5. günü başlanıyor canım dr göre ve senin durumuna göre dr a adetin 2. ya da 3.gunu git tatlım
Anladım tatlım inşallah tutar aşılaman adetlerin düzenli mi sorun var mı sebepsiz infertilite miPersembe gunu gidiorum ins. Simdi dogum kontrol hapi kullandirio doktorum... Merak ettim de nezmn baslandigini
Tatlım aynen ya tam yaklaşmışken çok zor kaybetmek.bende eylülde tüp e başlayacağım hakkımızda hayırlısı olsun artık
Anladım tatlım inşallah tutar aşılaman adetlerin düzenli mi sorun var mı sebepsiz infertilite mi
Inşallah canım bizim de ileri hızlı sorunu var [emoji20]Adetlerim son uc aya kadar duzenliydi... Ben okadar hamilelik psikolojisine girdim ki reglm bile sasirdi... Suan sadece sperm ileri hareket sikintisi var... İns. Onlarda yikaninca hizlancaklar
Inşallah canım bizim de ileri hızlı sorunu var [emoji20]
Evet canım aşılama yaptırdım bugün 13.gunum yarın bat günüm dün idrar testi yaptım çıkmadı adet olmayı bekliyorum. Kısmet olursa eylülde tüpe geçiyorum bu ikinci aşılamamdiAsilama yaptirdinmi simdi hangi asamasindasin cnm... Sonucu beklememi...
Evet canım aşılama yaptırdım bugün 13.gunum yarın bat günüm dün idrar testi yaptım çıkmadı adet olmayı bekliyorum. Kısmet olursa eylülde tüpe geçiyorum bu ikinci aşılamamdi
Hayır tatlım özel bir hastanede yaptırdım. tüp bebeği de özel hastanede yaptırmayı düşünüyorumHimm... Hayirlisi olsun cnm.. Vakti zamani vardir ins. Tup bebek merkezindemi yaptirdin asilamani
Hayır tatlım özel bir hastanede yaptırdım. tüp bebeği de özel hastanede yaptırmayı düşünüyorum
Bilmiyorum ki gelen giden oluyor ama eskilerden ugrayan yok. Herkes sonucunu kendine sakliyor galiba :)))
Niye yanlış canım yıkama? olsun yaptır aşılama belli olmaz tatlım inşallah gerek kalmaz tabii en azından Şansın artar
Inşallah canım bizim de ileri hızlı sorunu var [emoji20]
Ben takıp edıyorum canım sizi :) cumartesı belli olucak benım hamiş kalırsam belirtileri mutlaka yazacağım.. İnşallah hepımızın kalbıne gore verır allahım...