Temizlikçi ücretleri ne durumda?

Anlamıyorsunuz değil mi artık öğretmenler bilgili değil
EĞitim fakültelerinin sıralamaları ne kadara düştü biliyormusunuz
Kızacaklar olacaktır ama hiç bişey olamayan bari öğretmen olsun kafası var
Herkes öğretmen olamasın diyorum
Olanlar ise hakkıyla olsun
Ve öğretmenlik sıradan bişey değil
İnsan yetiştiriyorlar
Ben böyle düşünüyorum
Öğretmen temizlikçi kiyaslamasindan egitimciye verilen değere nereden geldiniz?
Açıkçası bizim ülkemizde doktora da değer verilmiyor ki zaten hiç bir mesleğe değer verilmiyor bu açıdan bakarsak...bence çocuğu öğretmen yetiştirmiyor. Bilgisini aktarıp gidiyor çocuk o bilgiyi alırsa alıyor.Cocugu aile eğitiyor ki zaten öğretmenler de eğitim ailede başlar diye her firsatta hatırlatiyorlar.
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim çok nadiren sadece bilgi aktarmak dışında gerçek bir eğitimci olan öğretmenlerimiz de var tabii onların da hakkını yememek lazım.

2 meslek birbiriyle kıyaslanabilecek durumda mı sizce ? Beden gücüyle iş yapan, sigortası ve iş güvencesi olmayan çalışan; her koşulda daha zararda olabilir hatta.
Velhasıl ortaya pimi çekilmiş bir bomba koydum sanırım :ıslık:
Sakin olun desem işe yarar mı sence

Ek ücret dediğiniz ek ders, onu da her öğretmen kazanmıyor . Öğretmenlerin yata yata uni okudugunu söyleyenler cahilin önde gideni. Sizin beyin cerrahi, eczacı vs diye ovdugunuz meslek sahiplerini yetistirenler de öğretmenler. Öğretmenlerin arkasından atıp tutanlari bir gün sabahtan akşama sınıfta bırakmak lazım da neyle uğraşildigni bir görsünler. Sırf sayıca fazlayız ve birlik olamıyoruz diye bu atıp tutmalar. Yazık bir de öğretmen cocugusunuz. Keşke öğretmen dusmanlarinin çocukları okullara alınmasa...
Ayrica öğretmen gibi öğretmen mi kaldı ağızlar 5 karış havada öğrenciyle lakayıt bir şekil içindesiniz yüzde 95 iniz birçogunuz boşsunuz fen liselerindeki çocukların çözdüğü sorduğu sorulara cevap veremeyen matematikciler gördü bu gözler hala eczaciyi doktoru eğitende öğretmen deyip milletin zekasından beyninden nemalanıyor pes size laf anlatilmaz yozlarla konusulmaz by

Henüz Okuduğunu anlamayanları keşke öğretmen yapmasalar yata yata okudular diyen ben değilim bu 1 onu söyleyen arkadaşa iletin bana değil 2. Si ise siz kim oluyorsunuz beni öğretmen düşmanı ilan ediyorsunuz pardon ? Birsey söylerken veya savunurken şahsi ve kişisel karalama yapamazsınız benim üzerime .. Yazdigimi anlayabiliyormusunuz siz benim ? konu ne öğretmenlerin sürekli para az para az diye ağlaması para herkese az şuan doktor bile hakkını alamıyor bu ülkede sürekli insanlarla kendinizi kıyaslamanızdan bahsettim bukadar
Tabii o kadar komplike ve zengin bir metin yazmışsınız ki hiç cozumleyemedim :KK70: niyetiniz ve öğretmen düşmanlığınız çok bariz. Öğretmenlerin para az diye ağlaması ne kadar çirkin bir tabir. Emeğinin hakkını alamayan sadece öğretmenler değil elbette ama sayıca fazla oldukları için göze batanlar hep onlar olmuşlardır. Niye maasi az bulmaları sizi rahatsız ediyor kendinizi sorgulayın. Keşke herkes hakkını arayabilse.

Düşük puanla üniversiteye giren, yata yata okuyan, ataninca dört ay tatil yapan, kendini geliştirmeyen öğretmen kendi aldığı parayı temizlikçi ile kiyasliyor.
Al bezi başla o zaman temizlikçiliğe, bence çok bile aliyorsunuz.
Sinir oluyorum şu tesadüfen üni okuyup, okuyamamış insanları bu şekilde eleştirenlere.

Bu arada bence tüm gün için 800 iyi bu şartlarda.
çocuğunuzu okula göndermeyin o zaman

Ağzına sağlık öğretmen bir ailede büyüdüm annem teyzemler eniştelerim hepsi öğretmen babam eczacı yıllarca onun maaşıyla kendini kıyasladılar ( son 10 yılı devlette geçti babamın ) yahu adam bitarafını yara yara okumuş sizle bir mi kazanacak .. eşimde izmirde belediyede memur buradaki öğretmenlerde belediye çalışanlarıyla bozmuş kafayı yok memur bukadar aliyor yok çöpçü bile şukadar alıyor yani kabak tadı verdiler kendilerini beyinn cerrahı falan sanıyorlar rahat bir meslek icra ediyorlar dediğiniz gibi 3 4 ay tatil yapıyorlar her resmi gün evdeler sürekli söyleniyorlar. Maaşlarını söylerken ek ücretlerini söylemezler net maaşı sòleyip zır zır zır her yerde anca ağlıyorlar elhamdülillah diyen yok

hadi şimdi patlatabilirsiniz beğenmedim butonunu buyrunuz.
Anneniz için çok kırıcı bu konuştuklarınız. Babanızın mesleğini beğenin yüceltin ne güzel ancak insan annesinin mesleğini böyle küçümser mi kendilerini beyin cerrahı sanıyorlar der mi? Çok üzücü buldum yorumunuzu.

Düşük puanla üniversiteye giren, yata yata okuyan, ataninca dört ay tatil yapan, kendini geliştirmeyen öğretmen kendi aldığı parayı temizlikçi ile kiyasliyor.
Al bezi başla o zaman temizlikçiliğe, bence çok bile aliyorsunuz.
Sinir oluyorum şu tesadüfen üni okuyup, okuyamamış insanları bu şekilde eleştirenlere.

Bu arada bence tüm gün için 800 iyi bu şartlarda.
Eğitim sistemi o kadar kötü bir hale geldi ki iyi öğretmenler yetiştiremiyor sistem. İstisna olan kendini geliştiren öğretmen sayısı çok nadir. Bu sistemden çıkan öğrencilerin halini gören de öğretmenlere sallıyor duruyor. Öğretmenlik oysa büyük emek ve birikimle yapılan, gelecek nesilleri oluşturan en önemli mesleklerden biri, sistem malesef bu güzel mesleğin de içini boşaltmaya çalışıyor, gerek donanımsız öğretmen kadroları gerek verilen düşük maaşlarla..
Bir temizlikçinin emeği yok sayılamaz elbette, ama normal şartlarda donanımlı birinin ücretini daha düşük tutmak ve denk tutmak bilgiye önem vermemek demektir. Bilginin maddi değeriyle fiziksel bir işin maddi değeri eşit görülürse zaten ülke geriye doğru tepetakla gidiyor iyice kamçılar dururuz bu gidişatı

Öğretmen temizlikçi kiyaslamasindan egitimciye verilen değere nereden geldiniz?
Açıkçası bizim ülkemizde doktora da değer verilmiyor ki zaten hiç bir mesleğe değer verilmiyor bu açıdan bakarsak...bence çocuğu öğretmen yetiştirmiyor. Bilgisini aktarıp gidiyor çocuk o bilgiyi alırsa alıyor.Cocugu aile eğitiyor ki zaten öğretmenler de eğitim ailede başlar diye her firsatta hatırlatiyorlar.
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim çok nadiren sadece bilgi aktarmak dışında gerçek bir eğitimci olan öğretmenlerimiz de var tabii onların da hakkını yememek lazım.
İyi öğretmenin öğrencisiyle kötü öğretmenin öğrencisi arasında dağlar kadar fark var
öğrencisi okula yeni başlayan bir veli iyi öğretmen arayışına girer
İyi öğretmen sadece bilgi aktarmaz öğrenmeyi öğretir
Nesillerin yetiştirilmesinde Ailleler 1. Sırada 2. sırada öğretmenler 3. Sırada sosyal medya
Yanlız artık sosyal medya aillelerin ve öğretmenlerin yerini alıyor

Ayrica öğretmen gibi öğretmen mi kaldı ağızlar 5 karış havada öğrenciyle lakayıt bir şekil içindesiniz yüzde 95 iniz birçogunuz boşsunuz fen liselerindeki çocukların çözdüğü sorduğu sorulara cevap veremeyen matematikciler gördü bu gözler hala eczaciyi doktoru eğitende öğretmen deyip milletin zekasından beyninden nemalanıyor pes size laf anlatilmaz yozlarla konusulmaz by
Artık doktor dövüyoruz sağlık sistemi çok gelişti diyen teyze sen misin :KK70:

Ek ücret dediğiniz ek ders, onu da her öğretmen kazanmıyor . Öğretmenlerin yata yata uni okudugunu söyleyenler cahilin önde gideni. Sizin beyin cerrahi, eczacı vs diye ovdugunuz meslek sahiplerini yetistirenler de öğretmenler. Öğretmenlerin arkasından atıp tutanlari bir gün sabahtan akşama sınıfta bırakmak lazım da neyle uğraşildigni bir görsünler. Sırf sayıca fazlayız ve birlik olamıyoruz diye bu atıp tutmalar. Yazık bir de öğretmen cocugusunuz. Keşke öğretmen dusmanlarinin çocukları okullara alınmasa...
.

Anneniz için çok kırıcı bu konuştuklarınız. Babanızın mesleğini beğenin yüceltin ne güzel ancak insan annesinin mesleğini böyle küçümser mi kendilerini beyin cerrahı sanıyorlar der mi? Çok üzücü buldum yorumunuzu.
Konu ücret konusu her mesleğin ücreti aynı mı ? kendilerini eczacıyla doktorla yarıştırmak saçma mesleği kücümsemek değil bu rica ediyorum farkli yere cekmeyin annem müdür yardımcılıgı yaptı yıllarca bircok ögrenciye maddi manevi cok yarari dokunmustur öğretmen gbi ögretmenlerin de keza öyle saygim sonsuz ben işin maddi yanindan bahsettim

Ağzınızı ayırarak gülmenizi gerektiren bir şey göremedim. Konuyu siyasete partiye çekmenin anlamı da yok. Pek anlam veremedim alakasız soru olmuş!!!
Cevabımı aldım ve şaşırmadım her zamanki gibi. Bundan sonra vaatlere bakın, eğitim öğretimi isteğe bağlı yapacak aday bulursanız (tabii böyle bir şey bulabilirseniz) tercihinizi ona göre yaparsınız.

Anlamıyorsunuz değil mi artık öğretmenler bilgili değil
EĞitim fakültelerinin sıralamaları ne kadara düştü biliyormusunuz
Kızacaklar olacaktır ama hiç bişey olamayan bari öğretmen olsun kafası var
Herkes öğretmen olamasın diyorum
Olanlar ise hakkıyla olsun
Ve öğretmenlik sıradan bişey değil
İnsan yetiştiriyorlar
Ben böyle düşünüyorum
Temizlik işi özel sektör , arz talep meselesi. Öğretmenlikle ne alaka. Sapla samanı karıştırmayın

Eğitim sistemi o kadar kötü bir hale geldi ki iyi öğretmenler yetiştiremiyor sistem. İstisna olan kendini geliştiren öğretmen sayısı çok nadir. Bu sistemden çıkan öğrencilerin halini gören de öğretmenlere sallıyor duruyor. Öğretmenlik oysa büyük emek ve birikimle yapılan, gelecek nesilleri oluşturan en önemli mesleklerden biri, sistem malesef bu güzel mesleğin de içini boşaltmaya çalışıyor, gerek donanımsız öğretmen kadroları gerek verilen düşük maaşlarla..
Bir temizlikçinin emeği yok sayılamaz elbette, ama normal şartlarda donanımlı birinin ücretini daha düşük tutmak ve denk tutmak bilgiye önem vermemek demektir. Bilginin maddi değeriyle fiziksel bir işin maddi değeri eşit görülürse zaten ülke geriye doğru tepetakla gidiyor iyice kamçılar dururuz bu gidişatı

Son yıllarda donanımlı bir öğretmen görmediğim için yazdim böyle.
Görseydim yazmadım bu şekilde.

Konu ücret konusu her mesleğin ücreti aynı mı ? kendilerini eczacıyla doktorla yarıştırmak saçma mesleği kücümsemek değil bu rica ediyorum farkli yere cekmeyin annem müdür yardımcılıgı yaptı yıllarca bircok ögrenciye maddi manevi cok yarari dokunmustur öğretmen gbi ögretmenlerin de keza öyle saygim sonsuz ben işin maddi yanindan bahsettim
Öğretmenler hakkında atıp tut, aldıkları maaşi hak etmiyorlar, ağlıyorlar, lakayt ağzı açık geziyorlar diye aklına gelen her türlü hakareti say sonra saygım sonsuz de :KK70: gerçekten celiskiler içindesiniz. Az çok tarzınız belli oldu o yüzden bu da size son mesajım zira bu yüzden banlanmak istemiyorum.

X