• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlikci arıyorum

3+1 evime her cumrtesi yarım gün gelecek yardımcı arıyorum, makinayla detaylı olmayan ev süpürme, çamaşır katlama, haftada 5-6 tane cıkan gomlek utuleme gibi ihtiyaçlarım war, elinin hızına bağlı olarak 4-5 saat için.. yer ANKARA-EMEK mahallesi

Hala işe ihtiyacınız varsa ben haftada bir gün gelerek temizlik ve ütü yapabilecek birini arıyorum. İlgilenirseniz benimle iletişim kurunuz.
Gündelik temizlik gidiyorum 4 yıldır farkı fark edebilmeniz İçin Yapmanız gereken iletişim kurmak 0541 548 48 05

Merhaba Arkadaslar,

Esim ve ben calisiyoruz.Hamileligimden dolayi ev islerinde zorlaniyorum.
Haftada 1 veya 1,5 gun gelebilecek yardimci birini ariyorum.
Detaylari gorusebiliriz.
Gündelik temizlik yapıyorum 4 yıldır farkı fark etmeniz için yapmanız gereken tek şey iletişim kurmak 0541 548 48 05

Istanbul anadolu yakasinda oturuyorum haftada bir gün yada 15 günde bir gün ev işi arıyorum Ümraniye Üsküdar kadıköy Ataşehir Bostancı maltepe çevresi düşünenlerin iletisime geçebilir

İSTANBUL HALKALI ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR.. KOMPLE DETAYLI TEMİZLİK CAM KAPI PENCERE MUTFAK DOLAPLARI BANYO İLGİLİ GÜVENİLİR AİLELERDEN ACİLLL CEVAP BEKLİYORUM ...HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM

merhabalar aslında bayan kuaförüyüm ama ufak oğluma bakıcak kimse olmadığından ve acil işe ihtiyacım olduğundan ev temizliklerine gidiyorum büyükçekmecede oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Hala ilgileniyor musunuz acaba

Back