• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlikci arıyorum

Kızlar benim hamileliğimde ve ameliyatımda düzenli evime gelen temiz ,titiz bir bayan vardı.34 yaşında.Sanırım eşini işten çıkarttılar o yüzden cumartesi pazar dışında hafta içi gidebileceği yol parası dahil 600 -650 maaşa aylıklı iş bakıyor.Tabi ki ev temizlik işi.Sabahta akşama kadar yapıyor.Gerçekten bir şey demenize gerek yok.Bir gardrop düzenlemesi var eşyalarınız gözlerinize bir başka geliyor zaten : )) ihtiyacı olanlar varsa referans verebilrim.Kendiside bakımlı ,sakin yapıda bir hanım.Bilginizde olsun.Eğer farklı rakamda anlaşmak ya da iletişim kurmak isteyen olursa kendisi dudullu da oturuyor.İletişim bilgilerini gönderebilirim.Ben yine almak istiyorum kendisini ama o düzenli bir aylık istediği için ben onun için pek uygun değilim.Deneyin görün derim.

Son düzenleme:
Merhaba,
Fetih Mahallesinde oturuyorum (Shell benzin istasyonuna çok yakın bir evim var). Evim 2+1 ve büyük değil, küçük sayılır .
Düzenli olarak her 15 günde 1, yarım günlüğüne gelip, gündelik temizliği yapacak temiz ve titiz bir bayan yardımcıya ihtiyacım var. Gündelik temizlikten kastım
Yerleri silmek, süpürge, toz alımı, mutfak set üstü, tuvalet banyo.
Bu temizliğe duvar silme, koltuk silme, Perde ve camları silme dahil değil.
O yüzden düzdenli olarak 15 günde bir temizlendiğinde yarım gün çok yeterli olmaktadır.
İlgilenenlerin özelden msj atmasını rica ederim.

aradiginiz fasivlara uygunum arayasiniz hala gecerliyse goruselim

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar benim hamileliğimde ve ameliyatımda düzenli evime gelen temiz ,titiz bir bayan vardı.34 yaşında.Sanırım eşini işten çıkarttılar o yüzden cumartesi pazar dışında hafta içi gidebileceği yol parası dahil 600 -650 maaşa aylıklı iş bakıyor.Tabi ki ev temizlik işi.Sabahta akşama kadar yapıyor.Gerçekten bir şey demenize gerek yok.Bir gardrop düzenlemesi var eşyalarınız gözlerinize bir başka geliyor zaten : )) ihtiyacı olanlar varsa referans verebilrim.Kendiside bakımlı ,sakin yapıda bir hanım.Bilginizde olsun.Eğer farklı rakamda anlaşmak ya da iletişim kurmak isteyen olursa kendisi dudullu da oturuyor.İletişim bilgilerini gönderebilirim.Ben yine almak istiyorum kendisini ama o düzenli bir aylık istediği için ben onun için pek uygun değilim.Deneyin görün derim.

Arkadaşım merhaba ,

bizede temizlik ve ütüye gelen ablamız hastalandı işi bıraktı.İKi çoçuğum var ,oyuncaklarımız çok ..Temizlikçiler sorun yapıyor bu durumu ,tabi güvenilir olmasıda gerekir.Şerifalide /dudullu oturuyorum bayanın telefonunu verebilirsen görüşmek isterim..

Merhaba Arkadaslar,

Esim ve ben calisiyoruz.Hamileligimden dolayi ev islerinde zorlaniyorum.
Haftada 1 veya 1,5 gun gelebilecek yardimci birini ariyorum.
Detaylari gorusebiliriz.

Son düzenleme:
Arkadaşım merhaba ,

bizede temizlik ve ütüye gelen ablamız hastalandı işi bıraktı.İKi çoçuğum var ,oyuncaklarımız çok ..Temizlikçiler sorun yapıyor bu durumu ,tabi güvenilir olmasıda gerekir.Şerifalide /dudullu oturuyorum bayanın telefonunu verebilirsen görüşmek isterim..

Merhaba hala birini arıyor musunuz?

merhaba bende temizlik işlerine gidiyorum işimde titzimdir evlerinizi itinayla temizlenmesini istiyısanız bana burdan ulşırsanız sevinirim ankara

merhaba,
fetih mahallesinde oturuyorum (shell benzin istasyonuna çok yakın bir evim var). Evim 2+1 ve büyük değil, küçük sayılır .
Düzenli olarak her 15 günde 1, yarım günlüğüne gelip, gündelik temizliği yapacak temiz ve titiz bir bayan yardımcıya ihtiyacım var. Gündelik temizlikten kastım
yerleri silmek, süpürge, toz alımı, mutfak set üstü, tuvalet banyo.
Bu temizliğe duvar silme, koltuk silme, perde ve camları silme dahil değil.
O yüzden düzdenli olarak 15 günde bir temizlendiğinde yarım gün çok yeterli olmaktadır.
Ilgilenenlerin özelden msj atmasını rica ederim.

k.yalıda.oturuyorum.isterseniz ben gelebilirim.özelden msj atamadım.

Merhaba ben ankarada gündelik ev temizligine gidiyorum yardıcı arayanlar bana özelden msj atarsa onlara ulaşabilirim benim özel msj hakkım yok ankarada ihtiyacı olanlardan cvp bekliyorum :)

bben gebzedeyim her hafta temizliğe güzelyalıdan bir arkadaş geliyor.eminim çok memnun kalacaksınız ondan..gözüm kapalı üveniyorum ona..iletişime geçmek isterseniz ben aracı olabilirm size.

kaynarcada oturuyorum evim çalışan bir bayanım 2+1 evim 90 m'2 yavar ya yok. 10 martta tam gün temizlik ihtiyacım var .
İŞLERE GELİNCE:
HALILARIMI YIKAMAYA VERİCEM ZATEN
cam silme
tül GÜNEŞLİK yıkama (GÜNEŞLİK ütü)
mutfak dolapları İÇ DIŞ silme (mutfak küçük HEM ALT HEM ÜST TOP 10 KAPAK VAR )
banyo tuv temizliği
genel silme süpürme
genel toz alma
KOLTUKLARIM KOLLARI BEYAZ SİLİNMELİ (DÖŞEMESİNİN İHTİYACI YOK AMA)
1-2 MAKİNA ÇAMAŞIR YIKAMA ASMA

kaynarcada oturuyorum evim çalışan bir bayanım 2+1 evim 90 m'2 yavar ya yok. 10 martta tam gün temizlik ihtiyacım var .
İŞLERE GELİNCE:
HALILARIMI YIKAMAYA VERİCEM ZATEN
cam silme
tül GÜNEŞLİK yıkama (GÜNEŞLİK ütü)
mutfak dolapları İÇ DIŞ silme (mutfak küçük HEM ALT HEM ÜST TOP 10 KAPAK VAR )
banyo tuv temizliği
genel silme süpürme
genel toz alma
KOLTUKLARIM KOLLARI BEYAZ SİLİNMELİ (DÖŞEMESİNİN İHTİYACI YOK AMA)
1-2 MAKİNA ÇAMAŞIR YIKAMA ASMA

Merhaba hosbess,

Mail adresinize tlf numaramı gönderdim. Ararsanız görüşebiliriz. Tşk.

Merhaba hosbess,

Mail adresinize tlf numaramı gönderdim. Ararsanız görüşebiliriz. Tşk.

bir arkadaşla ilkkez olmak üzere bu pazar için anlaştık eğer birbirimizden memnun kalmazsak daha sonrası için seninle iletişime geçmek isterim. k.i.b görüşmek üzere

Back