temizlik yardım iş planı

ah o yemek listesini yapmak ayrı bi dert uymak ayrı bi dert

bana bu aralar meyveyi bol ye dediler bende pazarda ne meyve bulduysam aldım

kızlar günaydınn az önce planımı oluşturdum ve paylaşıyorum sizinle eksiklerim yanlışlarım varsa lütfen söyleyın berbaber değişiklik yapalım planda :)

pazartesi
*sabah banyo elden geçcek
*ev süpürülcek
*buzdolabı elden geçcek alışveriş listesi yapılcak
*pazara gidilcek
*alınanlar dolaba yerlestırılcek
*yemek yapılcak

salı
*banyo elden geçcek
*ev silince
*toz alıncak
*mutfak dolapları dıştan silincek
*balkon yıkancak camı demirleri kombi silicek
*çamaşır yıkancak asılcak toplancak yerleşcek( sabah yıkarsam balkonda kuruyo hemen :))
*yemek yapılcak

çarşamba
*banyo elden geçcek
*ev süpürülcek
*çamaşır yıkancak asılcak toplancak yerleşcek
*balkon silincek
*gardrop elden geçcek
*yemek yapılcak

perşembe
*banyo
*ev silincek
*toz alıncak
*ütü yapılcak
*dışardaki ayakkabılık temizlencek
*yemek yapılcak

cuma
*banyo
*ev süpürülcek
*koridor düzenlencek
*koltuk örtüsü yıkancak
*balkon silincek
*yemek yapılcak

cumartesi
*banyo
*ev silincek
*toz alıncak
*balkon yıkancak
*2 günlük yemek yapılcak

kızlar yorum yapın nasıl sizce ? bu aralar yorulmamam lazım bu plan yorar mı beni ?

alışkanlıklar
*aldığını yerine koymak
*mutfak tezgahında günün her saati hiçbişey bırakmamak
*yatmadan evi toplamak

bence planın çok güzel olmuş.Allah planına uyma kolaylığı versin

Maşallah harikasın

Benimde bi plan yapmam gerek artık hiçbişeyi yetiştiremiyorum kızlar çalışyorum 12:30 da çıkıyorum eve gelişim 1 saati sürüyor vaktim çok aslında ama plan yapmadığımdan tembelliğe verdiğimden böyle oluyo gece uykusuz kalınca gündüz uyumak istiyorum bu seferde işler kalıyo 8,5 aylık oğlum var geceleri kalkıyo sürekli bende uykuyu seven biriyim maalesef anlayacağınız artık kendimi düzeltmem gerek bugün evi topladım nevresimleri yıkadım astım yenisini takıcam makinaya çamaşır attım bi daha diğer çamaşırlarımı katladım henüz döküntü toplamakla geçti birazdan evi süpürüp tozları alıcam oğlumun izin verdiği kadarıyla

Bebekle cok zor bu islee galiba ya

Bende caliyorum hatta maza da mudurum hafta ıcı ızınım gece 11 gıbı evde olurum haftada 3 gun hafatada 3 gunde 7 de avm cunku calışma satlerım sabah 10 ve 6 eger ıse 2 de gıdersem 10 cıkarım buna ragmen hıc dagnık degıldır evım cunku 2 de gıtım zamanlatda da 7 kalkyorum esıme kavaltı yaparız sonrabevımı super sıler toz alırım odamı toplarım yemeklerımı genelde aksamdan yaparım 11 geldımde oda erken cıkıslı oldumda 7 yaprım esımde 8 gelıo cunku ızınlı gunumde camasır utu banyo tuvalat mutfak gene supur sıl toz al 3 saatı gecmıo ızın gunumdede 7 kalkarım erkn kalkınca ıs bıtıo benım calısma saatlrımde yogun evde oturup işi dert etmek cok garıp gelyor bana calısanız nolur xd

iyiyim iyiyim dün keseyi gördük mide bulantılarım başladı sanki ? ya da pskolojık mı acaba ? erken mi bulantı için 5+5 ?
Herkeste farkli olur be kuzum
Keseyi gordugunuze sevindim ama hadibuyusun saglikla minik
Bakalim kiz mi olacak erkek mi

kahvaltı sofrasını toplayıp mutfağı halletmem lazım yatak odasını toplamam lazım banyıya el atılcak bide ev süpürülcek ama ben yerimden kalkamıyorum maraton yapsak mı

kahvaltı sofrasını toplayıp mutfağı halletmem lazım yatak odasını toplamam lazım banyıya el atılcak bide ev süpürülcek ama ben yerimden kalkamıyorum maraton yapsak mı
Ni maratonu gizz ben disardayim ama kosarak eslik ederim istersen hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…