ah o yemek listesini yapmak ayrı bi dert uymak ayrı bi dertben hamileyken işten gelirgelmez duş alıp yatıyodum yarım saat . eşim şimdi çok yardım etmez ama ozamanlar Allah razı olsun çok yardımı oldu,tabi bukadar derin bi temizlik yapamadım 1 defa yardımcı aldım , kaynanamda yedim çoğu zaman yemeğimi ödem fazlaydı bende yürüyemiyordum eve gidemiyodum.Hastanede çalışıyorum zaten çalışırkende sancım başladı (1 gün önce mantı makarna kesmiştim) evime geldim alacaklarımı aldım ve 36. haftada doğum yaptım .Allah seninde yardımcın olsun kendini fazla yorma ama fazlada salma derim ben .Plan yapman şart hatta ben ilk planıma alışmaya çalıştığım zamanlarda kronometre ile iş yapıyodum :)Plansız asla yapamam 1 yıllık eve alacaklarım,temizlik planım,maaş planım,kışlık yapacaklarım,1 haftalık yemek listem şimdiden hazır :)
bana bu aralar meyveyi bol ye dediler bende pazarda ne meyve bulduysam aldımyıkayıp kurutup kaldır ama ıspanak 2 günden fazla dayanmıyo ,dondurucuya doğrayıp atabilirsin.Meyveleride aynen yıkayıp kaldırmak iidir ama ben bütün meyveleri aynı anda almıyorum çünkü dayanıksızlar çabuk çürüyolar
bence planın çok güzel olmuş.Allah planına uyma kolaylığı versinkızlar günaydınn az önce planımı oluşturdum ve paylaşıyorum sizinle eksiklerim yanlışlarım varsa lütfen söyleyın berbaber değişiklik yapalım planda :)
pazartesi
*sabah banyo elden geçcek
*ev süpürülcek
*buzdolabı elden geçcek alışveriş listesi yapılcak
*pazara gidilcek
*alınanlar dolaba yerlestırılcek
*yemek yapılcak
salı
*banyo elden geçcek
*ev silince
*toz alıncak
*mutfak dolapları dıştan silincek
*balkon yıkancak camı demirleri kombi silicek
*çamaşır yıkancak asılcak toplancak yerleşcek( sabah yıkarsam balkonda kuruyo hemen :))
*yemek yapılcak
çarşamba
*banyo elden geçcek
*ev süpürülcek
*çamaşır yıkancak asılcak toplancak yerleşcek
*balkon silincek
*gardrop elden geçcek
*yemek yapılcak
perşembe
*banyo
*ev silincek
*toz alıncak
*ütü yapılcak
*dışardaki ayakkabılık temizlencek
*yemek yapılcak
cuma
*banyo
*ev süpürülcek
*koridor düzenlencek
*koltuk örtüsü yıkancak
*balkon silincek
*yemek yapılcak
cumartesi
*banyo
*ev silincek
*toz alıncak
*balkon yıkancak
*2 günlük yemek yapılcak
kızlar yorum yapın nasıl sizce ? bu aralar yorulmamam lazım bu plan yorar mı beni ?
alışkanlıklar
*aldığını yerine koymak
*mutfak tezgahında günün her saati hiçbişey bırakmamak
*yatmadan evi toplamak
Maşallah harikasınben hamileyken işten gelirgelmez duş alıp yatıyodum yarım saat . eşim şimdi çok yardım etmez ama ozamanlar Allah razı olsun çok yardımı oldu,tabi bukadar derin bi temizlik yapamadım 1 defa yardımcı aldım , kaynanamda yedim çoğu zaman yemeğimi ödem fazlaydı bende yürüyemiyordum eve gidemiyodum.Hastanede çalışıyorum zaten çalışırkende sancım başladı (1 gün önce mantı makarna kesmiştim) evime geldim alacaklarımı aldım ve 36. haftada doğum yaptım .Allah seninde yardımcın olsun kendini fazla yorma ama fazlada salma derim ben .Plan yapman şart hatta ben ilk planıma alışmaya çalıştığım zamanlarda kronometre ile iş yapıyodum :)Plansız asla yapamam 1 yıllık eve alacaklarım,temizlik planım,maaş planım,kışlık yapacaklarım,1 haftalık yemek listem şimdiden hazır :)
Sagol canim uyamiyorum kibence planın çok güzel olmuş.Allah planına uyma kolaylığı versin
Bebekle cok zor bu islee galiba yaBenimde bi plan yapmam gerek artık hiçbişeyi yetiştiremiyorum kızlar çalışyorum 12:30 da çıkıyorum eve gelişim 1 saati sürüyor vaktim çok aslında ama plan yapmadığımdan tembelliğe verdiğimden böyle oluyo gece uykusuz kalınca gündüz uyumak istiyorum bu seferde işler kalıyo 8,5 aylık oğlum var geceleri kalkıyo sürekli bende uykuyu seven biriyim maalesef anlayacağınız artık kendimi düzeltmem gerek bugün evi topladım nevresimleri yıkadım astım yenisini takıcam makinaya çamaşır attım bi daha diğer çamaşırlarımı katladım henüz döküntü toplamakla geçti birazdan evi süpürüp tozları alıcam oğlumun izin verdiği kadarıyla
Nasi gidiyo canim iyi misin?Efendimm
iyiyim iyiyimNasi gidiyo canim iyi misin?
Herkeste farkli olur be kuzumiyiyim iyiyimdün keseyi gördük mide bulantılarım başladı sanki ? ya da pskolojık mı acaba ? erken mi bulantı için 5+5 ?
aynen ya onu öğrenmeye cok var dahaHerkeste farkli olur be kuzum
Keseyi gordugunuze sevindim ama hadibuyusun saglikla minik
Bakalim kiz mi olacak erkek mi
Ni maratonu gizz ben disardayim ama kosarak eslik ederim istersen hahahahakahvaltı sofrasını toplayıp mutfağı halletmem lazımyatak odasını toplamam lazım banyıya el atılcak bide ev süpürülcek ama ben yerimden kalkamıyorum maraton yapsak mı
hee sen buluşmadasıınNi maratonu gizz ben disardayim ama kosarak eslik ederim istersen hahahaha
Aynen zorlaşıyo düzenli bi planla yapmak mümkün aslında becerebileneBebekle cok zor bu islee galiba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?