• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik yardım iş planı

Biz izmire gidicez kuzenleri de kafaladik onlar da geliyor annem teyzem falan da gelecek orda cumbus olur :KK66: annemi yalniz birakmak istemiyorum o yuzden goturecektim tatile ne de olsa bari dedim teyzemi cagirayim da anneme arkadas olsun
iyi yapmıssın :) biz antalyaya görümcemin yanına gitmeyi düşünüyoruz o bakalım :D

illa olsun demiyoruz canım olursa olsun diyoruz :KK70: 1 sene falan sonra doktora giderim zaten :KK70:
Bu arada biz de sekiz aylik evliydik bebis haberi aldigimizda
Onceden diyorduk ya niye olmuyor diye simdi de diyorum ki erken yapmisiz cocugu daha gezilcek tozulcak yerler vardi:)

iyi yapmıssın :) biz antalyaya görümcemin yanına gitmeyi düşünüyoruz o bakalım :KK70:
Antalya superdir ya
Hele de topluluk olunca daha eglenceli olur
Balayinda biz de antalyadaydik ama mayis ayinin basi oldugu icin daha sezon acilmamisti dogru duzgun
Neyse ki otel superdi de guzel bir tatil gecirdiydik
Bu sene baktim o otel cok pahali
Bir de benim kocayla erken rezervasyon pek mumkun olmuyor esnaf oldugu icin

Antalya superdir ya
Hele de topluluk olunca daha eglenceli olur
Balayinda biz de antalyadaydik ama mayis ayinin basi oldugu icin daha sezon acilmamisti dogru duzgun
Neyse ki otel superdi de guzel bir tatil gecirdiydik
Bu sene baktim o otel cok pahali
Bir de benim kocayla erken rezervasyon pek mumkun olmuyor esnaf oldugu icin
eşimde çok güzel olcak diyo bakalım :D tabi o orda büyümüş yaşamış güzel geliyo ona :D ben bikere gttim pek bişey göremedim :D :D

izmire biz nisan sonu gibi gidicez hem biraz hava değişikliği hemde eşimin akrabası var hasta onu görmeye aralıkda da gitmiştik :KK70:
Ben de en son bu tatile gidecegimiz kuzenimin bebegini gormeye gittiydim agustosta
Hamileyim son aylarim bir de hayvan gibi sicak aman yarabbi bir gece zor kaldiydik
Hic sevmem izmiri
Ama tatil soz konusu olursa akan sular dururrrr;)

Benm camasirlar makinede
Mutfagimi temizledim
Ogluma yogurt yedirdim emzirdim ve uyuttum
Simdi yanindan kalksam mi diye dusunuyorum acaba uyanir mi ki? Ben kalkinca uyaniyor gunduz esek sipasi;)
Kalksam utu yapsam
Sonra evi silsem

Benm camasirlar makinede
Mutfagimi temizledim
Ogluma yogurt yedirdim emzirdim ve uyuttum
Simdi yanindan kalksam mi diye dusunuyorum acaba uyanir mi ki? Ben kalkinca uyaniyor gunduz esek sipasi:KK66:
Kalksam utu yapsam
Sonra evi silsem
daha erken yaparsın işlerini dur bence yanında uyusun biraz :D bak benimde bikaç parça ütüm var hatırladım :D çok severim ütü yapmayıı :KK200:

daha erken yaparsın işlerini dur bence yanında uyusun biraz :KK70: bak benimde bikaç parça ütüm var hatırladım :KK70: çok severim ütü yapmayıı :KK200:
Ben de severim ama esiminkiler kolay utuleniyor kocaman masa ortusu gibi tisortler
;) hassas ayar zart zurt gerek yok
Benimkiler zorrrr nefret ediyorum birer kere giyip atasim geliyor herseyi
Annem de hep der ki neden hersey kartondan tek kullanimlik degil
:KK70:

1-2 nisanda gorumcemin kinasi ve dugunu var ay nasil useniyorum anlatamam simdi kocaman elbiseler vs utule falan

Back
X