- 28 Kasım 2010
- 41.991
- 139.234
- 798
Ben de oyle dusunuyorumakşam bi maraton daha yapıyım diyorum yarın mis gibi bi pazar geçirirzdışarı cıkarız ev kirlenmez hahah
Yarin sabahtan koca uyuyacak ben de erken kalkip anneme gidicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de oyle dusunuyorumakşam bi maraton daha yapıyım diyorum yarın mis gibi bi pazar geçirirzdışarı cıkarız ev kirlenmez hahah
biz naparız hiç bilmiyorumBen de oyle dusunuyorum
Yarin sabahtan koca uyuyacak ben de erken kalkip anneme gidicem
Kahvaltiya gidin meselabiz naparız hiç bilmiyorum![]()
Hmm ya avm ya da ev o zamangeçen hafta gittikdolu dolu yaşadık gecen haftayı önce kahvaltı sonra piknik akşamına kafe
bu haftaya bişey kalmadı
![]()
AVM AVM AVMHmm ya avm ya da ev o zaman![]()
Ben canakkaleyi hic bilmem bi tek su tarihi yerlerini gezmeye geldim omrumde 3 defa o daAVM AVM AVMminnoşları gezmeye cıkarırz en fazla avm de onlar gezer ben magazalara dalarım
![]()
geliboluya yazın gideriz anca biz merkezdeyizBen canakkaleyi hic bilmem bi tek su tarihi yerlerini gezmeye geldim omrumde 3 defa o dadolayisiyla butun canakkaleyi ordan ibaret saniyorumhahaha
Geliboluya gecince orda bi kir kahvesi vardi kahvalti yapmaya gittiydik cok guzeldi ama adi neydi oralarin unutmusum
Sen evlilikle mi gittin oraya? Yoksa canakkaleli misin?geliboluya yazın gideriz anca biz merkezdeyizgüzel de küçük burası
![]()
Hmm super , o zaman zorluk cekmezsinçanakkaleliyim![]()
gel götürym bn seni boğazın üstnde vapurda bile içerizçanakkale mükemmel bi yer..bogazda bi çay içebilseydim![]()
anaa sen o zman kalın tarhana çorbasını kuru baklalı yaprak sarmasını biliyosundurrHmm super , o zaman zorluk cekmezsin
Ben de dogma buyume bursaliyim ama ailem antepli
Aaa ben bi daha gelirsem mutlaka haber ederim sanagel götürym bn seni boğazın üstnde vapurda bile içeriz![]()
Hee bilirim tabiianaa sen o zman kalın tarhana çorbasını kuru baklalı yaprak sarmasını biliyosundurr
bende o tuhaf sarmayı sevmıyorumHee bilirim tabii
Ama yapmam hic, esim sadece usak tarhanasi sever, yapragi da yrmez malesef
Usakta okumus benim esim oranin tarhanasina alismis simdi de trlefonla siparis veriyor ordanbende o tuhaf sarmayı sevmıyorumama tarhanayı sevdim
eşim bayılır ikisine de
![]()
bilmiyorum valla nasıl bişey olduğunuUsakta okumus benim esim oranin tarhanasina alismis simdi de trlefonla siparis veriyor ordan
Ben de begendim super bisey acili falan
Zaten aciyi cokkk severim
Valla olur mu olurbilmiyorum valla nasıl bişey olduğunuo değil de ben galiba
![]()