- 22 Ağustos 2015
- 29.550
- 86.070
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.601
Hic sesin cikmadi merak ettm nabtin diye :))Şimdi verdin ki gönlünce alasınben 3.5aylık oldum ve +10kilo aldım o kadar dıkkat etmeme ve kusmama rağmen. Ikız demek kilo demek bebeyımmss sen ıstemesende alıyosun demek gözlerin beni aradı haa inşallah pozitif sonuç alırsın ya böyle gözlerinden kalpler fışkırır
Valla o konuda iyim bak tertemiz testlerimEn temiz işeyip damlatan birinci olcek
Yeni yıla acilde girdik oğlan ateşliydi düşmeyince götürdük. Bu aralar gözüm başka bişeyi görmüyo. Bakıcı işe başladı da buralara girebiliyorum işteHic sesin cikmadi merak ettm nabtin diye :))
Doģru o yuzden almama gibi planim yok sadece saglikla ilerlesinde dikkat ederiz elimizden geldigince:):)
Oyy kiyamamm..Yeni yıla acilde girdik oğlan ateşliydi düşmeyince götürdük. Bu aralar gözüm başka bişeyi görmüyo. Bakıcı işe başladı da buralara girebiliyorum işte
Ikısıde kızOyy kiyamamm..
Cokmu kaldiniz.
Biraz daha buyunce karnin giremessin artik.
Cinsiyetleri ne zaman
Insallah tatli kizin olur bideeee
Masallah cici cici kizlarin olur ne guzel insallah. Suslu suslu giydirirsin:)Ikısıde kıztwingilrsmoms yapacam kullanıcı adımı valla aksam 9da gittik 2de cıktık acılden. Enfeksıyon varmıs antıbıyotık falan verdı sımdı ıyıyız. Bakıcı kızı canından bezdırıyo
Ilkınde hep adet olmustum belki okumussundur. Ikızlerde de 6.haftada yerlesme kanaması yasadım ıkı gune gectı bıttı. Bıdaha kanama olmadı. Ama kanaman olursa muhakkak dr gıt. Sımdı 14.haftam bıtecek fakat dr kanamaları asla ıhmal etmeyın dedı. Bazen bı kese daha asagıda olabılıyomus. Ikızler cok tuhaf ya oglanda boyle degıldı. Tek kese oh mıs. Sımdı ultrasonda bı bırıne bakıyo bı bırıne ıyıce kafam karıstı. Ikısı de ıyımı dıyorum ıyı deyınce rahatlıyorumMasallah cici cici kizlarin olur ne guzel insallah. Suslu suslu giydirirsin:)
Cani daralinca acisini kim ilgileniyorsa ondan cikaracak tabi:)
Gecmis olsun insallah iyi olur dahada.
Ikizlerinde kanaman oldumi hic?
Yok unuttum rast gelmistim amaIlkınde hep adet olmustum belki okumussundur. Ikızlerde de 6.haftada yerlesme kanaması yasadım ıkı gune gectı bıttı. Bıdaha kanama olmadı. Ama kanaman olursa muhakkak dr gıt. Sımdı 14.haftam bıtecek fakat dr kanamaları asla ıhmal etmeyın dedı. Bazen bı kese daha asagıda olabılıyomus. Ikızler cok tuhaf ya oglanda boyle degıldı. Tek kese oh mıs. Sımdı ultrasonda bı bırıne bakıyo bı bırıne ıyıce kafam karıstı. Ikısı de ıyımı dıyorum ıyı deyınce rahatlıyorum
Valla napalım kuzum evlat ıcın katlanıyoruz. Ikızı ucuzu aynı anda buyutmek zor ama ılk bebegı benım gıbı olupta bu kadar az ay farkıyla ıkızlerıın olması daha zor. Belkı ılk ıkızler olsaydı daha kolay olurdu. Sımdı emekleyecek, yuruyecek ama ben pesınden kosturamıyorum. Oyuzden bakıcı tuttuk. Ama bastan ıkızler olsaydı bı sekılde daha kolay olurdu en azından en zor olanları buyumus olcaktı. Benım oglan zaten cok fena bıde ben agırlastım hepten kosamıyorum pesındeYok unuttum rast gelmistim ama
Hormonlarin duygularin karma karisik olur zor iş ikiz ucüz vallaBirTutamMutluluk20 ta iyi bilir
Insallah sağlikla buyür gelirler kucaģina
Sana uyku haram geceler
Yardimcilarin var yine o yuzden yukün hafiflerValla napalım kuzum evlat ıcın katlanıyoruz. Ikızı ucuzu aynı anda buyutmek zor ama ılk bebegı benım gıbı olupta bu kadar az ay farkıyla ıkızlerıın olması daha zor. Belkı ılk ıkızler olsaydı daha kolay olurdu. Sımdı emekleyecek, yuruyecek ama ben pesınden kosturamıyorum. Oyuzden bakıcı tuttuk. Ama bastan ıkızler olsaydı bı sekılde daha kolay olurdu en azından en zor olanları buyumus olcaktı. Benım oglan zaten cok fena bıde ben agırlastım hepten kosamıyorum pesınde
Kiz sprucam sorucam unutuyorum su profildeki bebe senin miIlkınde hep adet olmustum belki okumussundur. Ikızlerde de 6.haftada yerlesme kanaması yasadım ıkı gune gectı bıttı. Bıdaha kanama olmadı. Ama kanaman olursa muhakkak dr gıt. Sımdı 14.haftam bıtecek fakat dr kanamaları asla ıhmal etmeyın dedı. Bazen bı kese daha asagıda olabılıyomus. Ikızler cok tuhaf ya oglanda boyle degıldı. Tek kese oh mıs. Sımdı ultrasonda bı bırıne bakıyo bı bırıne ıyıce kafam karıstı. Ikısı de ıyımı dıyorum ıyı deyınce rahatlıyorum
Artik pisletmicem test gunume az kaldi.
Evettt benım oglusun kucukluk haliKiz sprucam sorucam unutuyorum su profildeki bebe senin mi
Tut icinde bi dahakine daha koyu ciksin cizgiArtik pisletmicem test gunume az kaldi.
Yiter bukadar cis
Ilacla su icmekten koyulasmiyor zaten yavTut icinde bi dahakine daha koyu ciksin cizgi
Masallah masallah cok tatliEvettt benım oglusun kucukluk hali