- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.621
Biz eskilerin eline su dokemeyizBenm anam ikizlerini doģurduğunda arkasinda 3 kucük bebe
Yardimci yok birsey yok
Sen hayliii yaparsin:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz eskilerin eline su dokemeyizBenm anam ikizlerini doģurduğunda arkasinda 3 kucük bebe
Yardimci yok birsey yok
Sen hayliii yaparsin:)
Tam isirmalik paşaMasallah masallah cok tatli
Oyle tabi nabicaksin :)Biz eskilerin eline su dokemeyiz
Afiyet olsun.Valla verdiğim her kuruşa helal olsun hem bakıcıya hem yardımcıya. Kızcağız bana kahve yaptı çok yoruldugum ıcın oglana da cok guzel bakıyo masallah. Uyutmus sımdı kahve ıcıyoruz
Cok ovme nazar degerValla verdiğim her kuruşa helal olsun hem bakıcıya hem yardımcıya. Kızcağız bana kahve yaptı çok yoruldugum ıcın oglana da cok guzel bakıyo masallah. Uyutmus sımdı kahve ıcıyoruz
Daha yerlesmede boyleysen doguma kadar evi yersin senAfiyet olsun.
Bize yokmu bendr icicektim de cikolata kalmadi sayemde yanina yemege
Buyuk olan kizmi. Masallah.Ortaligi topladim
Oglanlari kavga kiyamet uyuttum
Uyaninca esim berbere goturecek saclari uzamisordan cikinca kizimla beni alacaklar magazaya cikicaz cocuklarin bi kac bi seyi eksik onlari alicazal al bitmiyo valla hep bi seyler eksik:)
Lokum var gel sana da yaptırayım bebişkom kan olsun can olsunAfiyet olsun.
Bize yokmu bendr icicektim de cikolata kalmadi sayemde yanina yemege
Kiz 9 yasinda oglanlar subatta 4 olacaklarBuyuk olan kizmi. Masallah.
Sizde bitmesinde bizdemi bitsin sirayla hepsi
Valla bitter oldumu duramam ben hep ayniyim eve almicm bunlari bu sayede yememDaha yerlesmede boyleysen doguma kadar evi yersin sen
Bana da yaptir ben de 4 bebeye bakiyorumLokum var gel sana da yaptırayım bebişkom kan olsun can olsun
Ben bitteri hic sevmem ya nasil yiyosun onu aci aciValla bitter oldumu duramam ben hep ayniyim eve almicm bunlari bu sayede yemem
Bana da yaptir ben de 4 bebeye bakiyorum
Gel kız. Ama yardımcı ablanın belınde fıtık cıktı ısı bırakmak zorunda. Kadın resmen agladı ya sızı bırakmak ıstemıyorum dıye. Valla bende aglıcam. Benımde acılen bırını bulmam lazım bıdahakı aya kadarBana da yaptir ben de 4 bebeye bakiyorum
Cok acisini almiyorum ya da benm ağzima ayri bi tatli geliyo blmiyorumki:))Ben bitteri hic sevmem ya nasil yiyosun onu aci aci
Benim de kana ihtiyacim var ama
Allah bebiklerinizi size bagislasin:)Kiz 9 yasinda oglanlar subatta 4 olacaklar