- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.803
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.581
Aaa yeni öğreniyorum ay çift embriyo transferi çok sevindim canımYeni yila bebislerimle girdim insallah kucagimada alirim:) diger konularda insallah Allah buyuk:)(
Insallah sendr saglikla kucagina alirsin hersey gonlunce olur canim
İyi yapmişsinEvet transfer icin gitmistim zaten.
Son zamanlari evimde sakin gecireyim diye geldim. Tesekkur ederim tatlim:)
Cift evet canim :)) idrar testim pozitif test gunumu bekliyorum korkuyorum tabi o yuzden temkinli seviniyorumAaa yeni öğreniyorum ay çift embriyo transferi çok sevindim canım
Test günü ne zaman ?
6 ocak insallahİyi yapmişsinsonuclari ne zaman alacaksin peki
Ay bir şey kalmamış dualarım seninle canım6 ocak insallah
Saģol canim cok heycanli ve korkuluyum insallah benmle kalir.Ay bir şey kalmamış dualarım seninle canım
Olumlu düşün olumlu olsun. Sen elinden geleni yaptın gerisi takdiri ilahi.Saģol canim cok heycanli ve korkuluyum insallah benmle kalir.
Oyle yapiyorum tevekkul ediyorumOlumlu düşün olumlu olsun. Sen elinden geleni yaptın gerisi takdiri ilahi.
Ya Allah korusun bununla korumus cok gecmis olsun canmkuzu ayagim kaydi dikat etmeseydim kesin boynum kirilirdi sag el gitti
aklımdasın ama sormuyorsun bunaltmamak içinCift evet canim :)) idrar testim pozitif test gunumu bekliyorum korkuyorum tabi o yuzden temkinli seviniyorum
Farkindayim canim :))aklımdasın ama sormuyorsun bunaltmamak için
İnşallah hakkında hayırlısı olsun çok sevindim insallah güzel sonuçlar alırsınFarkindayim canim :))
olsun erken suan hersey icin zaten zaman ne gostericek bakalim. Dua edin bana yeter kuzum
Allah inandirsin benmde gozler seni aradiH M benımle aynı kıloları ve aynı duyguları yasarsın ınsallah tey tey tey tey hadi bakalım guzel haberler yaz buraya
Şimdi verdin ki gönlünce alasınAllah inandirsin benmde gozler seni aradi
Bayadir gormedim diye sen yazinca dedim biri habermi ucurdu şuan senin sayfayi tiklamistm
Insallah bakalim umarim guzel haberlerrr devami gelirkilo deme boşunami verdm onlari
Demekki ayın 6sına kadar beklıceksın. 14.gün kesin sonuçEki Görüntüle 2572131
Transferimin 7.gunu cok tirsiyorum ama Allah ne derse o olur nabalim
En temiz işeyip damlatan birinci olcekTemizlik yarismasina idrar testleri el basti