- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.803
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.561
Güzelmiş belki sana oyumu veririmEnlerde oylar kapali olacak kimin kime oy verdigi belli olmayacak yani:)rahat rahat oyunu verirsin artik:)
Biraz daha pasaklı olursan oyumu alabilirsinİyi akşamlar herkese. Ben de 7 numarayım..
dustum babyodaWayyy naptin kizz
sag ol canmÇok geçmiş olsun
kuzu ayagim kaydi dikat etmeseydim kesin boynum kirilirdi sag el gittiAnaam gecmis olsun bacim ya nasil.oldu
kirik gibiOyyy cok gecmis olsuncikik mi
Burdayim ben:)
Abla kizlar mi geldi:)
cok sag ol balimCanim gecmis olsun
döndüm bacimH M annenlerde misin hala?
Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.kuzu ayagim kaydi dikat etmeseydim kesin boynum kirilirdi sag el gitti
Gıcık
Ama ben enlerde yokum kiGüzelmiş belki sana oyumu veririm
Daha duzenli olalim diye actim topigi bu gidisle oy almak icin iyice salicaz kendimizi:))Biraz daha pasaklı olursan oyumu alabilirsin
Doktora gitmedin mi?kirik gibi
Ne cabuk:)herufun hasretine dayanamadin demek:))döndüm bacim
Günaydın pasaklılar kraliçesiGunaydin kizlar
Tesekkur ederim balimGünaydın pasaklılar kraliçesi
Yeni yılın kutlu olsun, herşey dilediğinden de güzel olsun ❤
Canim ben transfer surecimi esimle yasamak istedim 1 hafta durdum geldim o yuzden.Gunaydin kizlar
Aa tup bebek mi yaptirdin?hayirli olsunCanim ben transfer surecimi esimle yasamak istedim 1 hafta durdum geldim o yuzden.
Özledim de tabi
Evet transfer icin gitmistim zaten.Aa tup bebek mi yaptirdin?hayirli olsunguzel haberlerini duyariz insallah
Yeni yila bebislerimle girdim insallah kucagimada alirim:) diger konularda insallah Allah buyuk:)(GıcıkH M de burada
Yeni yılın kutlu olsun canım, saglikli, huzurlu bir yıl olsun. Zengin ol bana para verirsin