Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Yazik kadina valla ihtiyaci var demek ki calisiyo
Bırbırımızden cok memnunuz. Sımdı esımde dıyo kı daha profesyonel bırını alalım. En azından senın gunun falan oldugunda o gün full hızmet edebılsın servıs yapabılsın dıyor. Ablaya cok alıstım hıc gozum arkada degıl. Evıme alıskın kac yıldır. Sımdı bırını bul eve alıssın sen ona alıs valla aglıcam

Aģlama kiz uzme kendini birini birakmak zor is ama tuh caresi olsaydi keske.
Allahm saglik versin insallah iyi insanlarla karsilasirsin

Aģlama kiz uzme kendini birini birakmak zor is ama tuh caresi olsaydi keske.
Allahm saglik versin insallah iyi insanlarla karsilasirsin
Bu bakıcı kızın yengesı varmıs ıs arıyormus yengemı onerebılırım sıze dedı. Ama aynı aıleden ıkı kısının aynı yerde calısmasını ben hıc ıstemıyorum. Butun gun kakır kıkır ıslerı savsaklarlar dıye. Kadın profesyonel olarak 15yıldır calısıyormus. Esım ne alaka dıyor herkes ısını yapacak. Ben malesef ıstemıyorum.

Ama eskisi cikmicakmi zaten.
Kendisi onun tanidigi da olsa sizin ortam ona yeni herseye sil bastan baslicak sende ona gore duzenini kurarsin
Tavsiye ediyorsa degerlendir bence bi iyi insan bulmakta sknti

Ama eskisi cikmicakmi zaten.
Kendisi onun tanidigi da olsa sizin ortam ona yeni herseye sil bastan baslicak sende ona gore duzenini kurarsin
Tavsiye ediyorsa degerlendir bence bi iyi insan bulmakta sknti
45 yaşındaymış. Her çalıştıgı evdeki insanlar ya daha uzaga tasınmıs ya da baska ıle ulkeye. Bu maraton cok yorucu ayak uydurabılır mı esının yegenıyle su kaynatıp ıslerı savsaklarlar mı bılmıyorum kendı yardımcım ve sımdıkı bakıcı ayrı ayrı harıka calısıyolar ama tanıdık ısın ıcıne gırınce ne olacak ınan bılmıyorum cok tedırgınım

Isini iyi tutan biriyse yapmaz oyle birsey ama denemeden bilemessin tabi.
Diger turlusude olabilir bi ihtimal tabiki.
Bildigin yerler varsa oralardan arastirirsin olmassa ama dedigin gibi zor is allah kolaylik versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…