- 24 Eylül 2018
- 97.008
- 292.135
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Niye kız, niye utanıyorsun.Kuzu aslında bende aklıma geldide soramadım utandım yaniye nasıl aktif olcak ki bizmi aktif ediyoruz
Etiket etmeseydin ablamı şimdi daha çok utandımNiye kız, niye utanıyorsun.Nevreste yardımcı olur :)
Baya pisti yaniiiBen geldimbu gun cok yogundum bi turlu zaman bulamadim.ben oncesi sonrasi cekmistim ama ondan vazgectim baskasini cektim malzeme bol olunca
Kız niye utanıyorsunEtiket etmeseydin ablamı şimdi daha çok utandım
Ben katılmayacagım, senin yanında biz sönük kalırız zati.Bu arada fotonun ille yeni olmasina gerek yok bi yerleri temizlerken cekin saklayin o kategori gelince atin bana
Kız niye utanıyorsun
Hesap ayarlarından yapılıyordu sanırım. :)
Blu korkuyomus sonrasini guzel yapaməz diye
Sagolasin canim
Bizde ekmek dukkani acmisiz yanliz30 + benim
Benim tek tek geldiler
Benim de fikrim yoktu ama fikre bakmıyor bu işleryiyeceği ekmeği olan geliyor
Egleniriz iste gel yaYarisma benim neyime mavimkendi halimde insanim
Bekliyorum canimTamam canım misafirim var şuanda. Akşama ancak atarım
Var var abla
Katilimin surekli olmasi mecburi degil canim.BirTutamMutluluk20 konun hayırlı olsun.. Etiketleme için de teşekkürler. Benim bir günüm bir günüme uymuyor program ve ruhsal olarak. Hazır olduğumda katılmak isterim.
Biraz daha genişletirsen yarışma içeriğini sevinirim. Mesela bir kere katıldığında katılım sürekli mi olacak? Yarışma oda, mutfak, banyo gibi bölüm odaklı mı, yoksa detaylarla ilgili ( mutfak dolabı, banyo küveti gibi) de olacak mı? Kazananı kim nasıl belirleyecek, tüm katılanların fotolar yayınlanacak mı, sadece kazananın mı fotoğrafı olacak vs..
Biliyorum amaç temiz ve düzenli ev, yarışma bahaneAma kuraldışı da katılmak istemem katılacaksam
Abla fotolar carsamba oylama burda ustte olacakFotolar ne zaman yayinlanacak, ne zaman oylayacagiz?
Banafotolar nereye atıılıyor.
Yarin aksama kadar uzatildiYa bugün müydü
BayaBaya pisti yaniii
Ben eklemiyorum.ki protesto ediyom
Ben eklemiyorum.ki protesto ediyomnevoya sor
Valla canm ben izlerim sen marifetliyim diyosan piste alalimYerim senin kendi halindeligini :)
Biz kenardanmı izleyek diyosun adelim
Senden korkan senin gibi olsun beBlu korkuyomus sonrasini guzel yapaməz diye
Sagolasin canim
Bizde ekmek dukkani acmisiz yanliz
Egleniriz iste gel ya
Bekliyorum canim
Var var abla
Katilimin surekli olmasi mecburi degil canim.
Her odada detaya girilerek yapilacak.mesela mutfagin istedigin yerini yapa bilirsin.
Fotolar bana atilacak.ilk sayfada yayinlanacak ve birinci oylamayla secilecek.nick ifsa edilmeyecek kazanilsa bile.
Abla fotolar carsamba oylama burda ustte olacak
Bana
Yarin aksama kadar uzatildi
Baya
Gule gule tak madalyani blu kizAzerin bak profilime yakışmışmı
Haydin bekliyomSenden korkan senin gibi olsun besonra katılcam ben ama
Senin için kalkıp yağ dökesim geldi ocağaGule gule tak madalyani blu kiz
Haydin bekliyom