Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 konun hayırlı olsun.. Etiketleme için de teşekkürler. Benim bir günüm bir günüme uymuyor program ve ruhsal olarak. Hazır olduğumda katılmak isterim.
Biraz daha genişletirsen yarışma içeriğini sevinirim. Mesela bir kere katıldığında katılım sürekli mi olacak? Yarışma oda, mutfak, banyo gibi bölüm odaklı mı, yoksa detaylarla ilgili ( mutfak dolabı, banyo küveti gibi) de olacak mı? Kazananı kim nasıl belirleyecek, tüm katılanların fotolar yayınlanacak mı, sadece kazananın mı fotoğrafı olacak vs..
Biliyorum amaç temiz ve düzenli ev, yarışma bahane😀 Ama kuraldışı da katılmak istemem katılacaksam😂

Ben bilmiyorum canım nevreste nin neyi var🙁
babası rahatsız cahinm :KK43:
Sanirim konu sahibine, ilk sayfaya baktim da sali aksamina kadar demis...Gerci ben katilmiyorum, sadece oylayacagim...😉
Fotolar BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 atılıyor oylama bu akşam haskayacak denmişti süre uzatıldı sanırım ...fotolar bir kişiye atılacak .

Nevreste anket düzenleyecek nicksiz fotolar a oy vereceğiz :))

Çok heyecanlı :KK45:

Herkese merhaba:halay:Yemek yarismasi,diyet yarismasi olur da temizlik yarismasi olmaz mi dedik ve biz de yarismamiza start verdik:KK53:Bu yarisma tatli rekabetle evlerimizi daha duzenli hale getirmek icin.:temizlik::temizlik::temizlik:bunun icin yapmaniz gereken kategoriye uygun oncesi ve sonrasi fotografi bana ozel mesaj olarak atmaniz:21::21:Peki yarisma nasil olacak?
  1. Yarismamiz haftada 2 kategoride olacaktir
  2. Haftanin pazartesi ve sali gunleri bana fotolar atilacak carsamba oylama olacak.ve yine tekrar persembe ve cuma fotolar atilacak cumartesi oylama.pazar gunu ise haftanin birincisi secilecektir
  3. İfsa olunmamak icin tum odanin fotosunu paylasilmayacaktir.sadece o odaya ait herhangi bir bolum paylasilacaktir.misal:mutfak kategorisinde mutfagin istediginiz bolumunden oncesi sonrasi fotograf ata bilirsiniz.ocak,firin,buzdolabi,tezgah ustu,tencere vs.gibi
  4. Nickler paylasilmayacaktir eger istenilirse yarisma bittikten sonra katilan arkadaslar kendilerini ifsa ede bilirler.
İste bu kadar:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK71::KK71:yarismamiz hayirli ugurlu olsun🤗🤗🤗
İlk kategorimiz-Mutfak
:temizlik::temizlik:
Sali aksam saat 12 ye kadar bana fotolari atiniz lutfen.
Onemli not:fotograflar kendinize ait olmalidir aksi halde uye ifşa olunacaktir.
Güncelleme yapılmis bende yeni gördüm :))

X