- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
HakettiiinYaa amane yapıyorsun perim yaa vazgeç artık şu tükrüklü huyundan
Alll sana
Sen böyle diyince ben napayımPistemi alalım?
Marifetlimiyim?
Temizlik neydi?
Boşver bacim cegirdek al gel izleyek biz blu yapsın temizlik neyin :)Sen böyle diyince ben napayım
He valla yarisma bizim neyimize ki zatenBoşver bacim cegirdek al gel izleyek biz blu yapsın temizlik neyin :)
Anca yiyin yatın zatiiiBoşver bacim cegirdek al gel izleyek biz blu yapsın temizlik neyin :)
Neydek bacım senin gibi becerikli değiliz ki 1.inci olakAnca yiyin yatın zatiii
Hadi hadi konuşmayın buna bari girin güzellikle olmazsa zorlaNeydek bacım senin gibi becerikli değiliz ki 1.inci olak
Yoo vallahi ben almim maviyi zorlaHadi hadi konuşmayın buna bari girin güzellikle olmazsa zorla
Yoo vallahi ben almim maviyi zorlaonda ışık vae
Allah etmesin kiz agzini hayra p... bayıra ac
Bide nokta koymuş p nın önüne kimse anlamadı haaAllah etmesin kiz agzini hayra p... bayıra ac
Ölmez sag kalırsak inşallah bi gün yarışırız perim demi kizBide nokta koymuş p nın önüne kimse anlamadı haa.burnumun ucu donuyor oraya buraya acmam biyerimi ben
Yarışın ozaman sizde aaa
Evet hıhııı ondan kesin
Acti mantilari her yeri un yapti gittiAramızda kalsın blu pek temizlik yapmıyor ugrasmak istemiyor işi gücü yemek yapıp ortalık pisletmek :)
Hayırlı olsun canım yeni topiğin,yeni farkettimHerkese merhabaYemek yarismasi,diyet yarismasi olur da temizlik yarismasi olmaz mi dedik ve biz de yarismamiza start verdik Bu yarisma tatli rekabetle evlerimizi daha duzenli hale getirmek icin. bunun icin yapmaniz gereken kategoriye uygun oncesi ve sonrasi fotografi bana ozel mesaj olarak atmaniz Peki yarisma nasil olacak?
İste bu kadar
- Yarismamiz haftada 2 kategoride olacaktir
- Haftanin pazartesi ve sali gunleri bana fotolar atilacak carsamba oylama olacak.ve yine tekrar persembe ve cuma fotolar atilacak cumartesi oylama.pazar gunu ise haftanin birincisi secilecektir
- İfsa olunmamak icin tum odanin fotosunu paylasilmayacaktir.sadece o odaya ait herhangi bir bolum paylasilacaktir.misal:mutfak kategorisinde mutfagin istediginiz bolumunden oncesi sonrasi fotograf ata bilirsiniz.ocak,firin,buzdolabi,tezgah ustu,tencere vs.gibi
- Nickler paylasilmayacaktir eger istenilirse yarisma bittikten sonra katilan arkadaslar kendilerini ifsa ede bilirler.
yarismamiz hayirli ugurlu olsun
İlk kategorimiz-Mutfak
Sali aksam saat 12 ye kadar bana fotolari atiniz lutfen.
Onemli not:fotograflar kendinize ait olmalidir aksi halde uye ifşa olunacaktir.