- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Ocagi da ac iyicene yak sonra cek fotoyu amaSenin için kalkıp yağ dökesim geldi ocağa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ocagi da ac iyicene yak sonra cek fotoyu amaSenin için kalkıp yağ dökesim geldi ocağa
Heee olduuuuuı akıllıOcagi da ac iyicene yak sonra cek fotoyu ama
Heee olduuuuuı akıllı
Cilit bang kirec sokucu kullandin mi canim?Buraya isim düştü bilgili hanımlardan fikir istiyorum. Benim lavabolarda izler var böyle nasi desem hani yağmur yağar camda iz kalır ya öyle bise hani her seferinde siliyom kullanmadığım karistirmadigim malz. kalmadi sizce beyazlamasi için ne yapmalıyım
Galiba kullanmadim canım yarar mi iseCilit bang kirec sokucu kullandin mi canim?
Banyodaki lavabo mu bahsettigin yoksa mutfak mi?Galiba kullanmadim canım yarar mi ise
Banyoda olan ve bi baska el yıkama yeriBanyodaki lavabo mu bahsettigin yoksa mutfak mi?
Banyoysa kullana bilirsin canim mutfaktakini asindira bilir amaBanyoda olan ve bi baska el yıkama yeri
Yok mutfak degil el yıkama lavabolarim da sorun var beyaz olsun istiyomBanyoysa kullana bilirsin canim mutfaktakini asindira bilir ama
Ne var canım ne kadar temizlik yapıyorsun iyi ovma silme sendemi merak edemezmiyim ki bence sen bir numarasın :)Bak bak bizi öne atıyor pis halimizi görmek istiyor
İltifata geeel gaza geeel biara katılurım bakalım balküpüm sen katıl kııızNe var canım ne kadar temizlik yapıyorsun iyi ovma silme sendemi merak edemezmiyim ki bence sen bir numarasın :)
Aramızda kalsın blu pek temizlik yapmıyor ugrasmak istemiyor işi gücü yemek yapıp ortalık pisletmek :)Blu korkuyomus sonrasini guzel yapaməz diye
Sagolasin canim
Bizde ekmek dukkani acmisiz yanliz
Egleniriz iste gel ya
Bekliyorum canim
Var var abla
Katilimin surekli olmasi mecburi degil canim.
Her odada detaya girilerek yapilacak.mesela mutfagin istedigin yerini yapa bilirsin.
Fotolar bana atilacak.ilk sayfada yayinlanacak ve birinci oylamayla secilecek.nick ifsa edilmeyecek kazanilsa bile.
Abla fotolar carsamba oylama burda ustte olacak
Bana
Yarin aksama kadar uzatildi
Baya
Pistemi alalım?Valla canm ben izlerim sen marifetliyim diyosan piste alalim
Bakkk bakk arkamı döndüm hemen dedikoduu hemen eleştiriiiiiiAramızda kalsın blu pek temizlik yapmıyor ugrasmak istemiyor işi gücü yemek yapıp ortalık pisletmek :)
Abu yakalandım silah çekmiş tükürmeden kaçıyımBakkk bakk arkamı döndüm hemen dedikoduu hemen eleştiriiiiii
Yemeğamıda yaparım temizliğimide evellallah
Gel bırayaaaatüüüüüüüüüüüü öğ böğğğAbu yakalandım silah çekmiş tükürmeden kaçıyım
Yaa ama ne yapıyorsun perim yaa vazgeç artık şu tükrüklü huyundanGel bırayaaaatüüüüüüüüüüüü öğ böğğğ