- 8 Haziran 2013
- 56.109
- 148.999
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Senin madalya görülmüyor, aktif etmedin mi?Hadi bakalım görelim
Abla kızın Navle vardı nerelerde görmüyorum artık
hesapladığıma göre yaş 31 88 doğumlusun anka:)30 + benim
Benim tek tek geldiler
Benim de fikrim yoktu ama fikre bakmıyor bu işleryiyeceği ekmeği olan geliyor
hesapladığıma göre yaş 31 88 doğumlusun anka:)30 + benim
Benim tek tek geldiler
Benim de fikrim yoktu ama fikre bakmıyor bu işleryiyeceği ekmeği olan geliyor
Bippp yanlış cevaphesapladığıma göre yaş 31 88 doğumlusun anka
yanlış mıBippp yanlış cevap
Yaşa göre mi alıyorsunuz her yaş katılamıyor mu niye zorluyorsunyanlış mıher yaş güzeldir anka utanmana gerek yok:) ben 30 yaşındayim :)
fotolar nereye atıılıyor.Fotolar ne zaman yayinlanacak, ne zaman oylayacagiz?
Sanirim konu sahibine, ilk sayfaya baktim da sali aksamina kadar demis...Gerci ben katilmiyorum, sadece oylayacagim...fotolar nereye atıılıyor.
babası rahatsız cahinmBen bilmiyorum canım nevreste nin neyi var
FotolarSanirim konu sahibine, ilk sayfaya baktim da sali aksamina kadar demis...Gerci ben katilmiyorum, sadece oylayacagim...
Tamam ablao giremiyor ya telefonu olmuyor
Güncelleme yapılmis bende yeni gördüm :))Herkese merhabaYemek yarismasi,diyet yarismasi olur da temizlik yarismasi olmaz mi dedik ve biz de yarismamiza start verdik Bu yarisma tatli rekabetle evlerimizi daha duzenli hale getirmek icin. bunun icin yapmaniz gereken kategoriye uygun oncesi ve sonrasi fotografi bana ozel mesaj olarak atmaniz Peki yarisma nasil olacak?
İste bu kadar
- Yarismamiz haftada 2 kategoride olacaktir
- Haftanin pazartesi ve sali gunleri bana fotolar atilacak carsamba oylama olacak.ve yine tekrar persembe ve cuma fotolar atilacak cumartesi oylama.pazar gunu ise haftanin birincisi secilecektir
- İfsa olunmamak icin tum odanin fotosunu paylasilmayacaktir.sadece o odaya ait herhangi bir bolum paylasilacaktir.misal:mutfak kategorisinde mutfagin istediginiz bolumunden oncesi sonrasi fotograf ata bilirsiniz.ocak,firin,buzdolabi,tezgah ustu,tencere vs.gibi
- Nickler paylasilmayacaktir eger istenilirse yarisma bittikten sonra katilan arkadaslar kendilerini ifsa ede bilirler.
yarismamiz hayirli ugurlu olsun
İlk kategorimiz-Mutfak
Sali aksam saat 12 ye kadar bana fotolari atiniz lutfen.
Onemli not:fotograflar kendinize ait olmalidir aksi halde uye ifşa olunacaktir.
Kuzu aslında bende aklıma geldide soramadım utandım yaSenin madalya görülmüyor, aktif etmedin mi?
Ya bugün müydüBacim ya❤❤❤aksama kadar fotolari bekliyorum
Çarşamba oylama yarın son :))Ya bugün müydü