- 8 Nisan 2017
- 56.736
- 296.317
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
İyi geceler kızlar ben kaçıyorum Allah a emanet olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım yaşam sartlari hastalık getiriyor bazen
Neyin canımAzaltsan inan cok rahatlarsin
Ben fazladan tek bir esya bile koymuyorum bir saat bile fazla evimi toplamak icin, yarim saatte maksimum toplaniyor
Özelden atabiliyorsan fotosunu atsana
Bende çok rahatsızlık var ya bu değil sadeceKesinlikle, cok sükür baska birsey degil bununla kaldi
Neyin canım
Bende çok rahatsızlık var ya bu değil sadece
Allah beteirnden korusun
Yarın konsiueuz atarim canım özelden sıkıntı değil :))Fazlaliklarin, ama gidiyormussun iyi geceler
Yarın konsiueuz atarim canım özelden sıkıntı değil :))
cok zor canim sag ol teysesiAllah güzel ömür versin hepsine zor dimi :/
Allah kolaylık versin :))cok zor canim sag ol teysesi
sag sag ol cancazim:) suan hepsi uyudu uyuyana kadar anam agladiAllah kolaylık versin :))
Ben bugün kendime iyilik mi ettim kötülük mu bilemedim ortanca uyuykaldisag sag ol cancazim:) suan hepsi uyudu uyuyana kadar anam agladi
of off cok kotu bir durum ben de biraz gaddarim azicik yataklarinda simarmalarina musade ediyorum baktim.aziyorlar hemen bir yattiiin diye bagiris hepsi uyuyorBen bugün kendime iyilik mi ettim kötülük mu bilemedim ortanca uyuykaldi
En küçüğü uyutmak için digeirni de yatırıp hadi hep beraber uyuyacagiz dedim niyetim sadece küçüğü uyutmakti
..su
Şuan hepsi uykusunu almış vaziyette uyanık kimse uyumuyor ://
ben oncesini paylasmaya utanirim yawSismaniye gel bacım tam sana göre burası ev temizliyoz sayemizde evin pıspırıl olur belkim
Evet var demir eksikliğinin değeri 0 Kan versem hastanelerde 5 küp alıyor ondan sonra kansizlasiyorum bı hafta kendime gelemedim bugün yine doktora gidicem nörolojiye her ay regl oluyorum onda felaket.. sonra hiç halim kalmıyor şu an öyleyimO işkolik işsiz duramiyo
Benim ev fena dagiliyo ya oyle boyle degil ama ben pis evi temizlemeyi seviyorum toplu ev enerjimi dusuruyo temizlik sirasinda
Yarin yazicam nevo
Kan azligi falan var mi peki canim?
Bos ver nick paylasmicaz zaten nerden bulacaklar fotolarin sahibiniAy ne bileyim benim evim klasik evlerden daha farkli, ocagimin basindaki kirik piriz her evde olmaz mesela
Bir de evimdir diye söylemiyorum kücücük ama herkesin tercih ettigi mobilyalardan yok baya ben burdayim diyor
Zamaninda cok kaynanami yazdim ya, icim ürperiyo
Ben de kulubedeyimAboov kk ya göre kulübede yasiyoruz desene, yalniz degilmisim
Ne evler gördüm sonu belli degil
Belki bir gun sen de katilirsin canimCanım ben izlemeye geldim :) Fotoları merakla bekliyorum
Zavalli adam
Bacim yaaksama kadar fotolari bekliyorumBiktim ben temizlikten ama sen benim kardeşim sayılırsın, mecbur katılacağım
Benim toza alerjim var ama mesela tozlu evlerde kutuphanelerde hapsurma gelir bana burnum akar kasinirimyorgan dosek yun benimBu arada toz alerjisi olan arkadaslar var mi yatak odasi icin kullandiginiz su iyi dediginiz yorgan ya da baska bir ürün
Aa benim gibin 4 bebeli biri dahabende 4 tane oldugu icin:) hayatimbtemizlik
Devamli olur insallah abla
Nick paylasmicaz canim merak etmeben oncesini paylasmaya utanirim yaw
Tesekkur ederizKonu aşşşşırı ilgimi çekti takipteyim Hayırlı olsun