Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Kizlar foto atmayi 2 gun mu yapsak🤗hem sure kisitli olmaz hem de evin tekrar dagilmasini beklemis oluruz:KK70:yani pazartesi sali foto atalim carsamba oylama.percembe cuma foto cumartesi oylama gibi
Çok iyi fikir ehuheh cuma günkü temizlik bölgesi neresü :KK53:

Selamlar kirloşlar :KK53: :KK70: :KK70:
BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 balım gülüm temizlik Arım şindi ben bi öncesi foti atiim sana temizlik gücünü damarlarımdaki asil kanda hissedebülürsem nasipse inşallah sonrası fotisi de atarım
:KK70::KK70::KK70:
:KK70:senin mesajlarini okumak keyif veriyo yemin ederim sen hep yaz:KK70:hani nereye attin gi:KK45:

Tembel seni bu gun temizlemeye usendim dimi:KK70:persembe olacak kategoriyi carsamba aksam aciklicam:KK53:
Sanki
Bebelerden sonra tüp taktırıp gazla çalışır hale geldim sankü ehuhehe hep birlikte olursak gaza gelirim iyi olur :KK70:
iyi balımm oturma odası balkon neyim olsun buralarda çok iddialıyım benden kirlisi dağınığı Alimallah dünya üzerine gelmemiştir naa buraya yazıyom :KK53::KK70:

Sanki
Bebelerden sonra tüp taktırıp gazla çalışır hale geldim sankü ehuhehe hep birlikte olursak gaza gelirim iyi olur :KK70:
iyi balımm oturma odası balkon neyim olsun buralarda çok iddialıyım benden kirlisi dağınığı Alimallah dünya üzerine gelmemiştir naa buraya yazıyom :KK53::KK70:
Tamam bizim evler her kategoriye uyar zaten:KK70:

Yapma be kim taniyacak kiz seni evyenden ne bileyim buzdolabinin icinden :KK70:maksat eglenmek🤭🤭🤭
Ben olayı yanlış anladım pardon yarışmacılar kimin yarıştığını bilmeyecek anladım. Temizlik topiklerinde çok resim ekledim ya onu dedim bilir diğerleri diye :KK70: bakalım gönderebilirsem göndereyim. Söz vermeyim. Benim öncesi sonrasından sonra hiç şansınız yok ama 4 çocukla güzel dağıtıyoruz:KK70:

Ben olayı yanlış anladım pardon yarışmacılar kimin yarıştığını bilmeyecek anladım. Temizlik topiklerinde çok resim ekledim ya onu dedim bilir diğerleri diye :KK70: bakalım gönderebilirsem göndereyim. Söz vermeyim. Benim öncesi sonrasından sonra hiç şansınız yok ama 4 çocukla güzel dağıtıyoruz:KK70:
Herkes oyle diyo da gorelim bakalim:KK45::daginik olan kazansin:KK70:

4 çocuk maşallah
Şua 3 cuye hamileyim kara kara dusunuyorm vallahi

X