Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Oğluma öğretmen geldi doğudan

Hep doğuda görev yapmış öğretmen hep baktığı ev çok küçük gelmiş o yüzden dublex kiralamış

Hatta bir çay faslında burdako evler hep mi küçük dedi :KK70:

Ne diyelim, ici daraliyor zaar, neye alistiysan o bir de
Bu evimi cok benimsedim temizligi kolay
Bir de düsünmeden edmeiyorum o büyük evleri nasil isitiyorsunuz ya, faturadan da mi korkmuyorsunuz :KK69:

Herkese merhaba:halay:Yemek yarismasi,diyet yarismasi olur da temizlik yarismasi olmaz mi dedik ve biz de yarismamiza start verdik:KK53:Bu yarisma tatli rekabetle evlerimizi daha duzenli hale getirmek icin.:temizlik::temizlik::temizlik:bunun icin yapmaniz gereken kategoriye uygun oncesi ve sonrasi fotografi bana ozel mesaj olarak atmaniz:21::21:Peki yarisma nasil olacak?
  1. Yarismamiz haftada 3 kategoride olacaktir
  2. Bir gun bana fotolar atilacak diger gun oylama yapilacaktir.misal:pazartesi fotolar atilacak sali oylama olacaktir.diger gunler de boyle tekrarlanacaktir.pazar gunu ise haftanin birincisi secilecektir
  3. İfsa olunmamak icin tum odanin fotosunu paylasilmayacaktir.sadece o odaya ait herhangi bir bolum paylasilacaktir.misal:mutfak kategorisinde mutfagin istediginiz bolumunden oncesi sonrasi fotograf ata bilirsiniz.ocak,firin,buzdolabi,tezgah ustu,tencere vs.gibi
  4. En fazla 2 fotograf kabul edilecektir
  5. Nickler paylasilmayacaktir eger istenilirse yarisma bittikten sonra katilan arkadaslar kendilerini ifsa ede bilirler.
İste bu kadar:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK71::KK71:yarismamiz hayirli ugurlu olsun🤗🤗🤗
İlk kategorimiz-Mutfak
:temizlik::temizlik:
Pazartesi aksam saat 12 ye kadar bana fotolari atiniz lutfen

Biktim ben temizlikten ama sen benim kardeşim sayılırsın, mecbur katılacağım :KK53:

Senin kac odan var yetiyor mu memnun musun külübenden :KK70:

Çocuk odasını yatak odası yaptık 3 çocuk olunca

En küçük cocuk odasiydi çünkü :KK70: .

Ben sigmiyorim ama eşimde çok seviyor bu evi

Önceden köydü yaşadığım yer çok merkezi bir yer oldu şimdi eşim de taşınmak isteniyor o yüzden :))

Çocuk odasını yatak odası yaptık 3 çocuk olunca

En küçük cocuk odasiydi çünkü :KK70: .

Ben sigmiyorim ama eşimde çok seviyor bu evi

Önceden köydü yaşadığım yer çok merkezi bir yer oldu şimdi eşim de taşınmak isteniyor o yüzden :))

Ben de kücük evden yanayim, huzurluysa evinde adam tabi istemez, bir de isi az olur hemen derle topla biter
Ben de cok memnunum
Ama iste kimisi kücük evi evden saymiyor :dondurma:

X