Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Bu arada toz alerjisi olan arkadaslar var mi yatak odasi icin kullandiginiz su iyi dediginiz yorgan ya da baska bir ürün :KK69:
Ben ve ortanca oğlum alerjigiz bullamadik caresini

Bende yine süpürge arayisindayim evdeki pert oldu :KK43:

Ben ve ortanca oğlum alerjigiz bullamadik caresini

Bende yine süpürge arayisindayim evdeki pert oldu :KK43:

Yatak yorgan icin özel kaplama kullaniyorum
Esya da az, hava temizleme makinesi aldim koydum odaya gece boyu calisiyor yine de toz oluyor yine de toz oluyor
Yorganim yok inan ince bahtaniyelerde yatiyorum havalar da soguk burada
Düsünüyorum yorgan alsam daha mi cok toz yapar diye ikilemde kaldim

Abov o evin oyuncagi da bitmez mantar gibi her yerden her yasa uygun oyuncak cikar
Ben dügmeli sesli zamazingolari coktan bodruma indirdim de rahat ettim
O neydi ya lunapark gibi :KK69:
Bende de öyle çok şey vardı onları kaldirinca anladım ki millet cocugunu eylemeye geliyormuş bana sonra kimse gelmez oldu :KK70:

Bir tane at bir tane pedallı araba zıpzıp top tutamacli kaç tane uzaktan kumandalı araba

Daha çok şey vardı da attım Bodrum'a temizleyip vereceğim başka çocuklara

Yatak yorgan icin özel kaplama kullaniyorum
Esya da az, hava temizleme makinesi aldim koydum odaya gece boyu calisiyor yine de toz oluyor yine de toz oluyor
Yorganim yok inan ince bahtaniyelerde yatiyorum havalar da soguk burada
Düsünüyorum yorgan alsam daha mi cok toz yapar diye ikilemde kaldim
Battaniye de olsa nevresim e geçirilecekmis her gün yatağı ıslak bezle sil demişti bir de doktor bize

Bende de öyle çok şey vardı onları kaldirinca anladım ki millet cocugunu eylemeye geliyormuş bana sonra kimse gelmez oldu :KK70:

Bir tane at bir tane pedallı araba zıpzıp top tutamacli kaç tane uzaktan kumandalı araba

Daha çok şey vardı da attım Bodrum'a temizleyip vereceğim başka çocuklara

cocuk eylemeye mi :olamaz:
E kapida bilet keseydin madem
Ay sorma kücügüm iki yasina girdigi gibi azalttim
Oyuncak kazalariyla benden ayagimiz yara bere icinde kaldi o yillar
Ayagima batan batana
Baya azalttim ama yine de cok var , eskiye oranla hava aldim ama cok sükür

cocuk eylemeye mi :olamaz:
E kapida bilet keseydin madem
Ay sorma kücügüm iki yasina girdigi gibi azalttim
Oyuncak kazalariyla benden ayagimiz yara bere icinde kaldi o yillar
Ayagima batan batana
Baya azalttim ama yine de cok var , eskiye oranla hava aldim ama cok sükür
Evet oyleynis kime gitsem oyunfak saklıyor falan

Komşum uyardı beni farkında değilsin kisme senin çocuğun a oyuncak vermeyip sakloor senin ev lunapark diye ..hakikaten ayakları kesildi bende :KK70:

Battaniye de olsa nevresim e geçirilecekmis her gün yatağı ıslak bezle sil demişti bir de doktor bize

Ay nevresim kullanmiyorum tak cikar cok oluyor diye sinirim bozuluyor, yikiyorum bahtaniyeleri kolayca
Nevresim degistiriyorum sürekli
Burnum tikali yine de, özel kaplamalar var yatak ve yastikta
Asisi mi ne var ama kac yil sürüyor ne siklikte gidiliyor bilmiyorum müsait olunca tedavi olmak istiyorum
Zor ya, burundan nefes alamamak cok sinir bozucu
Bir de ben halilari da kaldirdim, hergün yerlerin tozunu aliyorum, ya da gün asiri ya toz yagiyor sanki eve

Ay nevresim kullanmiyorum tak cikar cok oluyor diye sinirim bozuluyor, yikiyorum bahtaniyeleri kolayca
Nevresim degistiriyorum sürekli
Burnum tikali yine de, özel kaplamalar var yatak ve yastikta
Asisi mi ne var ama kac yil sürüyor ne siklikte gidiliyor bilmiyorum müsait olunca tedavi olmak istiyorum
Zor ya, burundan nefes alamamak cok sinir bozucu
Bir de ben halilari da kaldirdim, hergün yerlerin tozunu aliyorum, ya da gün asiri ya toz yagiyor sanki eve
Ben kendimden tiksiniyorum gece hep ağzım açık ağzımın suyu akıyor :olamaz:

Evet oyleynis kime gitsem oyunfak saklıyor falan

Komşum uyardı beni farkında değilsin kisme senin çocuğun a oyuncak vermeyip sakloor senin ev lunapark diye ..hakikaten ayakları kesildi bende :KK70:

Oyuncak saklamak mi
Ne ayip ya
Cocugun özel oyuncagi olur paylasmak istemez anlarim da oyuncak saklamak nedir ya
Benim kizimin arkadaslari elbise dolabina kadar dagitirdi, bir tek o kiz gelmeden önce toplanmasi zor olanlari üst raflara kaldiriyordum
O kiz gelince gercekten adim atacak aralik birakmiyordu, bir gün boyunca oyuncak ayristirip toplamak zorunda kaliyordum, elbise katla yerlestir, ne var ne yok yerlerde
Evde uslu olup benim evimde dagitanlari da gördük

Oyuncak saklamak mi
Ne ayip ya
Cocugun özel oyuncagi olur paylasmak istemez anlarim da oyuncak saklamak nedir ya
Benim kizimin arkadaslari elbise dolabina kadar dagitirdi, bir tek o kiz gelmeden önce toplanmasi zor olanlari üst raflara kaldiriyordum
O kiz gelince gercekten adim atacak aralik birakmiyordu, bir gün boyunca oyuncak ayristirip toplamak zorunda kaliyordum, elbise katla yerlestir, ne var ne yok yerlerde
Evde uslu olup benim evimde dagitanlari da gördük
Aynen işte oyizden şuan hiç oyuncak yok zaten gelen giden de yok çocuklar büyüdü ama ev hala🙄 dağınık

Ya agzim kuruyor benim de aksa daha iyi
Kupkuru oluyor, damagima yapisiyor dilim sabah kalkinca, su iciyorum gece agzim sulansin diye fayda etmiyor
Bir de iki senedir var bende bu alerji :KK34:
Bende 4-5 senedir var yaşadığım şehir değişince oldu sanırım yada bağışıklığm değişti galiba neden oldu bilmem

Küçükken toz toprak içinde büyüdü m hep oynardım :))

Bende 4-5 senedir var yaşadığım şehir değişince oldu sanırım yada bağışıklığm değişti galiba neden oldu bilmem

Küçükken toz toprak içinde büyüdü m hep oynardım :))

Benim ikinci cocuktan sonra oldu
Bünyem dedi ki ben senin suratina tüküreyim bitirdin beni dedi basima bu geldi
Kolay mi uykusuz geceler, bitkin vucut bir yerden cikiyor elbet

Benim ikinci cocuktan sonra oldu
Bünyem dedi ki ben senin suratina tüküreyim bitirdin beni dedi basima bu geldi
Kolay mi uykusuz geceler, bitkin vucut bir yerden cikiyor elbet
Sanırım yaşam sartlari hastalık getiriyor bazen :KK43:

X