Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Evet var demir eksikliğinin değeri 0 Kan versem hastanelerde 5 küp alıyor ondan sonra kansizlasiyorum bı hafta kendime gelemedim bugün yine doktora gidicem nörolojiye her ay regl oluyorum onda felaket.. sonra hiç halim kalmıyor şu an öyleyim :KK43:
Bu halde hep halsizlik uyku hali olur kolu kalkmaz ki insanin😔gecmis olsun canim kan yapici yiyecekler tuket ve tedaviyi ihmal etme lutfen saglik ihmale gelmez

Bos ver nick paylasmicaz zaten nerden bulacaklar fotolarin sahibini:KK45:

Ben de kulubedeyim :KK70:

Belki bir gun sen de katilirsin canim❤

Zavalli adam:KK70:

Bacim ya🤗🤗🤗❤❤❤aksama kadar fotolari bekliyorum🤪

Benim toza alerjim var ama mesela tozlu evlerde kutuphanelerde hapsurma gelir bana burnum akar kasinirim:KK53:yorgan dosek yun benim🙃

Aa benim gibin 4 bebeli biri daha:KK45:

Devamli olur insallah abla🤗🤗

Nick paylasmicaz canim merak etme 🤪🤪

Tesekkur ederiz🤗🤗🤗🤗
İnşallah canım neden olmasın niyetim yemek yarışmasıydı onada bir ay ara verilmiş :)

Günaydın kızlar :))
Gunaydin kanka:KK36:
Valla çok güzelmişte ben bütün gün işteyim :KK70: yetişemem gari :KK70:
Yetisirsin ya aksam gidince buzdolabini neyim temizle olmadi evye alti falan karisikdir kesin orayi duzenle:KK45:
Ben bu topa giremem :duduk: :olamaz:
Niye be:KK45:nick vermiyoruz gizliliginiz korunacak yani:KK70:
Ben bilmiyorum canım nevreste nin neyi var🙁
Babasi hasta canim
su an atmaya cok utanırım kizo_O
Niyeki ne:KK53:utanacak bi sey yok ki hepimiz kucuk cocuklu ya da calisan insanlariz.ustelik sen bi de hamilesin🤗merak etme nick gizli kalacak kimse kimseyi taniyamayacak hem asil olan oncesi degil ki sonrasi🤗
günaydın kızlar :KK200:
Nasilsin abla❤️
Sansima da dün yemegi disaridan söyledik bir dagilamadi mutfak ki cekeyim :KK53:
Bebeleri sal mutfaga bak ne malzeme cikiyor ordan:KK70:
İnşallah canım neden olmasın niyetim yemek yarışmasıydı onada bir ay ara verilmiş :)
O arayi burda degerlendirelim:KK45:

Gunaydin kanka:KK36:

Yetisirsin ya aksam gidince buzdolabini neyim temizle olmadi evye alti falan karisikdir kesin orayi duzenle:KK45:

Niye be:KK45:nick vermiyoruz gizliliginiz korunacak yani:KK70:

Babasi hasta canim

Niyeki ne:KK53:utanacak bi sey yok ki hepimiz kucuk cocuklu ya da calisan insanlariz.ustelik sen bi de hamilesin🤗merak etme nick gizli kalacak kimse kimseyi taniyamayacak hem asil olan oncesi degil ki sonrasi🤗

Nasilsin abla❤

Bebeleri sal mutfaga bak ne malzeme cikiyor ordan:KK70:

O arayi burda degerlendirelim:KK45:

tamam denicem :KK70: :KK70:

X