- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.803
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.781
Olabilir belki eski üyeliğine dönüp kendini savunan bir üye olarak cevap vermiştir.Bidahada hic yorum yazmadi. Ilginc..
Bence siteden biriydi. Yeni uyeliği acti bakti tepki aldi gelmedi :d
Bunu yorumlarimda belirttimOlabilir belki eski üyeliğine dönüp kendini savunan bir üye olarak cevap vermiştir.
Burada iyice Sherlock olmaya başladık, burası bizi daha zeki yaptı farkında mısınBunu yorumlarimda belirttim
Kesinlikle de suphelendim.
Akıl kupüyüz
Bazende yorumlari anlayamiyorum ama tamamen yapti denemezBurada iyice Sherlock olmaya başladık, burası bizi daha zeki yaptı farkında mısın
cokta mutevazisin canim benim uaaSevmem öyle aç gözlülüğü maksadım senin kazanman, sen ısrar edince ben de hediyeni kabul ettim
Banyoda görüşürüz3.yarışmacı sanki kendi isteyerek dökmüş gibi baharat tarzı şeyleriBir de çoğu temizlik değil düzen fotosu olmuş
hem az hissediliyor birde sürekli gürültülü ortam duymuyorlar :/Yer altinda daha az hissediliyo dimi
Genel oda fotosu almiyoruz ama o nasil olacakcocuk odasinda nereler yapilir ki?
En buyuk bitli olarak buradayim
eski uyeliginle ikinci üyeliğe cvp vermek de yasak banlaniyorsun :))Olabilir belki eski üyeliğine dönüp kendini savunan bir üye olarak cevap vermiştir.
Biz neler neler çözdük burda vakti zamanındaBurada iyice Sherlock olmaya başladık, burası bizi daha zeki yaptı farkında mısın
Fotoğrafı su gün atmak diye bişey yok istediğin zaman atabilirsin geç kalırsan bir sonraki yarışmaya kalır :))Dün oylama yapmıştım ben, bu yeni yarışma mı? Yeni yarışma ne zaman? Zamanım uyarsaben de katılmak istiyorum..
BekliyorumBanyoda görüşürüz
gunaydin melekGünaydın kızlar :))
Bekliyorum
Günaydın ablagünaydın kızlar
Nassin :))gunaydin melek
ev os guc okul temizlik aklina gelebileck hersey tempoluyum sen naslsinNassin :))