- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.741
Yer altinda daha az hissediliyo dimiO da kokrtu ama hiç yer üstünde deprem görmüyor ki adam
Yer altı ona daha güvenli geldi galiba
Genel oda fotosu almiyoruz ama o nasil olacakCocuk odasidun benim oglanin odayi cekseydim keske Allahim felaketti essek sipasi nasil dagitmis
En buyuk bitli olarak buradayimLaa bitliler nerdesiniz
bitlerimizi ayikliyoruz:)Laa bitliler nerdesiniz
Hayirdirya. yemin ederim kiyamet kopacak:)
esra erolda kadriye diye bir yel..z var anam covugu icin sunun bunun dedi en son kayin babam dedi bugun dna testi aciklandi kocasindanmis mal ya kocasindan ayrilmak istiyormus gidio kocasink aldatmis pislik kadinHayirdir
Ahlaksizlik diz boyu..esra erolda kadriye diye bir yel..z var anam covugu icin sunun bunun dedi en son kayin babam dedi bugun dna testi aciklandi kocasindanmis mal ya kocasindan ayrilmak istiyormus gidio kocasink aldatmis pislik kadin
aynen bir katkisi yok kuzum baktim cocuklar basini cizgi filimden alamiyor actim kadin progarami izledim 1 iki bolum bakiyorum vildirmis. bu kadinlar ciddrn yurek yemis. benim esimin arkadasi da kocasini aldatmis bosandilar cocugu anne yr verdiler cocuk babasini istiyor en son babasi aldi covugu kayiplara karistiAhlaksizlik diz boyu..
Izlemiyorum. Bi ara bakiyordum.
Bana bi katkisi olmadigi icin biraktim.
Olan cocuklara oluyor işte..aynen bir katkisi yok kuzum baktim cocuklar basini cizgi filimden alamiyor actim kadin progarami izledim 1 iki bolum bakiyorum vildirmis. bu kadinlar ciddrn yurek yemis. benim esimin arkadasi da kocasini aldatmis bosandilar cocugu anne yr verdiler cocuk babasini istiyor en son babasi aldi covugu kayiplara karisti
amin aminOlan cocuklara oluyor işte..
Rabbim doğrusunu versin herkrse..
Ya sen burda mısın, aşk olsun kk dasın da yazmıyorsun, eflalim benVay arkadaş ha bUğun leş gibi doğalgaz sobası ni soktum beyaz kısmını banyoda 1 saat telledim oldu bembeyaz sapsarıydı içindeki siyah sobanindatozunu aldım taktım eski yeni efsane oldu hay aklıma tüküreyim kesin 1 olurdum
Himmm oyuncak kutusu kitaplik yatakYer altinda daha az hissediliyo dimi
Genel oda fotosu almiyoruz ama o nasil olacakcocuk odasinda nereler yapilir ki?
En buyuk bitli olarak buradayim
Offf demee vallahi cay benim minosetim ayni hesap cay icmeden beyin hucrelerim yerine oturmuyorbir bitli olarak burdayım bu gün çok
yoğundum ya anneye gidildi gelindi ev geldi birde üzerine misafir var
çay içiyorum yorulunca çay çok güzel gidiyor ya
Teşekkür ederim.. İnşallah yetiştirebilirim . Başka işlerim de var. Ya da başka temizlik yaparsam onu gönderirim yetiştiremezsem. Haftalık oluyor galiba yarışma..Canım beklemek zorunda değilsin ki, yap şimdi cekermi gönderBirTutamMutluluk20 özel mesajla cuma oylama olacak
Laa bitliler nerdesiniz
Haftada 2 kez, pazartesi salı mutfak, cumada banyo ve wc bu hafta.Teşekkür ederim.. İnşallah yetiştirebilirim . Başka işlerim de var. Ya da başka temizlik yaparsam onu gönderirim yetiştiremezsem. Haftalık oluyor galiba yarışma..
aminn canmOlan cocuklara oluyor işte..
Rabbim doğrusunu versin herkrse..
Mutfak bitti o zamanHaftada 2 kez, pazartesi salı mutfak, cumada banyo ve wc bu hafta.
Diğer haftada p.tesi ve salı mutfak cumada büyük ihtimal odalar temizlenir