Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
O da kokrtu ama hiç yer üstünde deprem görmüyor ki adam

Yer altı ona daha güvenli geldi galiba
Yer altinda daha az hissediliyo dimi
Cocuk odasi dun benim oglanin odayi cekseydim keske Allahim felaketti essek sipasi nasil dagitmis
Genel oda fotosu almiyoruz ama o nasil olacakcocuk odasinda nereler yapilir ki?
Laa bitliler nerdesiniz
En buyuk bitli olarak buradayim

esra erolda kadriye diye bir yel..z var anam covugu icin sunun bunun dedi en son kayin babam dedi bugun dna testi aciklandi kocasindanmis mal ya kocasindan ayrilmak istiyormus gidio kocasink aldatmis pislik kadin
Ahlaksizlik diz boyu..
Izlemiyorum. Bi ara bakiyordum.
Bana bi katkisi olmadigi icin biraktim.

Ahlaksizlik diz boyu..
Izlemiyorum. Bi ara bakiyordum.
Bana bi katkisi olmadigi icin biraktim.
aynen bir katkisi yok kuzum baktim cocuklar basini cizgi filimden alamiyor actim kadin progarami izledim 1 iki bolum bakiyorum vildirmis. bu kadinlar ciddrn yurek yemis. benim esimin arkadasi da kocasini aldatmis bosandilar cocugu anne yr verdiler cocuk babasini istiyor en son babasi aldi covugu kayiplara karisti

Reactions: H M
Olan cocuklara oluyor işte..
Rabbim doğrusunu versin herkrse..

Ya sen burda mısın, aşk olsun kk dasın da yazmıyorsun, eflalim ben

Canım beklemek zorunda değilsin ki, yap şimdi cekermi gönder BirTutamMutluluk20 özel mesajla cuma oylama olacak
Teşekkür ederim.. İnşallah yetiştirebilirim . Başka işlerim de var. Ya da başka temizlik yaparsam onu gönderirim yetiştiremezsem. Haftalık oluyor galiba yarışma..

Teşekkür ederim.. İnşallah yetiştirebilirim . Başka işlerim de var. Ya da başka temizlik yaparsam onu gönderirim yetiştiremezsem. Haftalık oluyor galiba yarışma..
Haftada 2 kez, pazartesi salı mutfak, cumada banyo ve wc bu hafta.
Diğer haftada p.tesi ve salı mutfak cumada büyük ihtimal odalar temizlenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…