Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Bende çocukları gönderdim okila dünden pizza yapmıştım koza onu verdim meyve suyu ile birlikte kahvaltı yapmadım ve hiç bi iş yapmadım daha :KK43:
bende cocuklara veriyorum b3nde bizim kizi okula gotrdum bebisleri uyanmasin diyr bisey yapmadim esim zaten nobeten geldi uyuyor sade utu ve yatak topladim kocayi evden gonderince yemizlige girisecen:) birde yemek te var allah tan k fasulye cabuk yapiliyor mercimek bida pilav yetr:KK66:

bende cocuklara veriyorum b3nde bizim kizi okula gotrdum bebisleri uyanmasin diyr bisey yapmadim esim zaten nobeten geldi uyuyor sade utu ve yatak topladim kocayi evden gonderince yemizlige girisecen:) birde yemek te var allah tan k fasulye cabuk yapiliyor mercimek bida pilav yetr:KK66:
Esin polis asker falan mı :)

Kanka dün iğneye gittim eve geldim oğlan

Anne sana bişey soylucem ama kızma tamam mı dedi tamam dedim

Heralde çay doktuler birşeyleri halıya döktüler dedim

Bunu yapmış oğlum bana artık çamaşır sepetini taşıma böyle gezdir diyor 😂
IMG_20191212_125641.jpg

Bunu yapmış oğlum bana artık çamaşır sepetini taşıma böyle gezdir diyor 😂Eki Görüntüle 2564473
akili pidik anasi gibi zeki olcak masaallah:)

okulda yerli mali haftasi var gecen ogretmenler gubun de sarma yapmistim ula genr sarma istiyorlar tadi damagimizda kalmis diyr bende basit bise yapacam ugrasamam vallah:KK43: etimet tatlisi yaparim
Ben gruba yazdım meyve kuru yemiş alalım ortak kimse biseyle ugrasmasin dedim geçen gün gibi oldu 😩

Bunu yapmış oğlum bana artık çamaşır sepetini taşıma böyle gezdir diyor 😂Eki Görüntüle 2564473
Ahahah ben olsam kullanirdim hic fena fikir degil:KK70:
Anası onlar kadar zeki değil :olamaz:

Akıllı olaydı babalarini bulmazdi :KK70:
Bu konuda akilli olan pek nadirdir zaten:KK70:
okulda yerli mali haftasi var gecen ogretmenler gubun de sarma yapmistim ula genr sarma istiyorlar tadi damagimizda kalmis diyr bende basit bise yapacam ugrasamam vallah:KK43: etimet tatlisi yaparim
Allahtan bizim okullarda boyle bi sey yok da yirtiyorum:KK53:mudur disardan yemek pasta falan getirilmesine izin vermiyo Allah korusun toplu zehirlenme falan olur diye🙄

X