- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.801
Bende çocukları gönderdim okila dünden pizza yapmıştım koza onu verdim meyve suyu ile birlikte kahvaltı yapmadım ve hiç bi iş yapmadım dahaev os guc okul temizlik aklina gelebileck hersey tempoluyum sen naslsin
bende cocuklara veriyorum b3nde bizim kizi okula gotrdum bebisleri uyanmasin diyr bisey yapmadim esim zaten nobeten geldi uyuyor sade utu ve yatak topladim kocayi evden gonderince yemizlige girisecen:) birde yemek te var allah tan k fasulye cabuk yapiliyor mercimek bida pilav yetrBende çocukları gönderdim okila dünden pizza yapmıştım koza onu verdim meyve suyu ile birlikte kahvaltı yapmadım ve hiç bi iş yapmadım daha
Esin polis asker falan mı :)bende cocuklara veriyorum b3nde bizim kizi okula gotrdum bebisleri uyanmasin diyr bisey yapmadim esim zaten nobeten geldi uyuyor sade utu ve yatak topladim kocayi evden gonderince yemizlige girisecen:) birde yemek te var allah tan k fasulye cabuk yapiliyor mercimek bida pilav yetr
aynenEsin polis asker falan mı :)
İyiyim kanka bir türlü ise girisenedim :/Kanka ve Oha bebekler nasilsiniz
Çok mi ugrastiriciydi hala ortada yok nana
Ben sadece ortaligi topladim bulasigi yikadim.attim kendimi yataga.yemegi de annem yapacak aksamİyiyim kanka bir türlü ise girisenedim :/
Cok fenaydi oncesiÇok mi ugrastiriciydi hala ortada yok nana
Cok fenaydi oncesikomsudan banyosunu odunc almis
Oh ne güzel benim ortalık dağınık buasiklar duruyor kahvaltı yaptım yeniBen sadece ortaligi topladim bulasigi yikadim.attim kendimi yataga.yemegi de annem yapacak aksam
akili pidik anasi gibi zeki olcak masaallah:)Kanka dün iğneye gittim eve geldim oğlan
Anne sana bişey soylucem ama kızma tamam mı dedi tamam dedim
Heralde çay doktuler birşeyleri halıya döktüler dedim
Bunu yapmış oğlum bana artık çamaşır sepetini taşıma böyle gezdir diyorEki Görüntüle 2564473
Anası onlar kadar zeki değilakili pidik anasi gibi zeki olcak masaallah:)
ona bakarsan bu konuda hepimz cok zeki degiliz:)Anası onlar kadar zeki değil
Akıllı olaydı babalarini bulmazdi
Ben gruba yazdım meyve kuru yemiş alalım ortak kimse biseyle ugrasmasin dedim geçen gün gibi olduokulda yerli mali haftasi var gecen ogretmenler gubun de sarma yapmistim ula genr sarma istiyorlar tadi damagimizda kalmis diyr bende basit bise yapacam ugrasamam vallahetimet tatlisi yaparim
Ahahah ben olsam kullanirdim hic fena fikir degilKanka dün iğneye gittim eve geldim oğlan
Anne sana bişey soylucem ama kızma tamam mı dedi tamam dedim
Heralde çay doktuler birşeyleri halıya döktüler dedim
Bunu yapmış oğlum bana artık çamaşır sepetini taşıma böyle gezdir diyorEki Görüntüle 2564473
Bu konuda akilli olan pek nadirdir zatenAnası onlar kadar zeki değil
Akıllı olaydı babalarini bulmazdi
Allahtan bizim okullarda boyle bi sey yok da yirtiyorumokulda yerli mali haftasi var gecen ogretmenler gubun de sarma yapmistim ula genr sarma istiyorlar tadi damagimizda kalmis diyr bende basit bise yapacam ugrasamam vallahetimet tatlisi yaparim