- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.761
Yok oylamasi cumaya kadar , ben resim atmayi dedimdiMutfak bitti o zaman
Deşifre etsinler artık kendilerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok oylamasi cumaya kadar , ben resim atmayi dedimdiMutfak bitti o zaman
Deşifre etsinler artık kendilerini
Ayy ben bile buradan heyecanlanıyorum neyse az kaldı yakında idolümle yüzleseceğimYok oylamasi cumaya kadar , ben resim atmayi dedimdi
Belki oyumu sana veririm. Hediyen ne ona göre anlaşırız istersenbanyoda gumbur gumbur geliyorum
anacigim sana helalinden domestos verririm:) bak bunu kimse ye yapmam heBelki oyumu sana veririm. Hediyen ne ona göre anlaşırız istersen
Yanına da 5 li paket sarı bez verirsen oyum sanaanacigim sana helalinden domestos verririm:) bak bunu kimse ye yapmam he
Canım benim hiç eli boş gelmez yanıma
tamam tamam allahtan scohcbirt istemedin domestostan daha pahali;(Yanına da 5 li paket sarı bez verirsen oyum sana
Canım benim çok iyi bir yarışmacı olacaksın belli
Ben bez gondermistjmCanım benim hiç eli boş gelmez yanıma
Gelecek yarışmada var mısın ?
Ben de dedim ne alaka çeyrek için millet ava çıkıyor bdv'deBak ceyrekte vermişim o nerden cikti kiz
Ne aviBen de dedim ne alaka çeyrek için millet ava çıkıyor bdv'de
Sevmem öyle aç gözlülüğü maksadım senin kazanman, sen ısrar edince ben de hediyeni kabul ettimtamam tamam allahtan scohcbirt istemedin domestostan daha pahali;(
Geldi sarı bezin altın yalnız kabul edemem onu dedim.Ne avi
Bez gondermistim yav niye gelmediki
Himm. Cok iyi oldu. Bugun altinimi alan yarin getirmek zorunda!! (benzetme yapilmistir) hediyeleşmek guzeldirGeldi sarı bezin altın yalnız kabul edemem onu dedim.
Ne uçuk konuydu, kadın bir de arayıp taktığım altını isteyeceğim diyorHimm. Cok iyi oldu. Bugun altinimi alan yarin getirmek zorunda!! (benzetme yapilmistir) hediyeleşmek guzeldir
Aynı şekilde düşünüyorum insanların bana hediye almasına karşılık olarak mutluluk gösterisinde bulunmayı çok seviyorum.Himm. Cok iyi oldu. Bugun altinimi alan yarin getirmek zorunda!! (benzetme yapilmistir) hediyeleşmek guzeldir
Bidahada hic yorum yazmadi. Ilginc..Ne uçuk konuydu, kadın bir de arayıp taktığım altını isteyeceğim diyor