- 16 Ağustos 2010
- 292.918
- 602.622
- 43
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
A5 S canım:)A5 var a9 var abla tek değil :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A5 S canım:)A5 var a9 var abla tek değil :)
Benim bir sovmedigim kaldı boşver biseucik olmaz evin genelini çekme küçük bir yerini çekAy ne bileyim benim evim klasik evlerden daha farkli, ocagimin basindaki kirik piriz her evde olmaz mesela
Bir de evimdir diye söylemiyorum kücücük ama herkesin tercih ettigi mobilyalardan yok baya ben burdayim diyor
Zamaninda cok kaynanami yazdim ya, icim ürperiyo
Ahahahha az önce gitti tühhh keske sorsaydımMeraksiz insn sorar
Abi çok iyi yaaaa demek için bile sorardım ben
Aynen ablcım bizde ondan aldık fiyatıda gayet iyi kalitesine göre:)A5 S canım:)
Benim bir sovmedigim kaldı boşver biseucik olmaz evin genelini çekme küçük bir yerini çek
Böyle yakalanma heyecanı oldu mi daha heyecanlı oluyor
Benim ev 76.5 metre kareKiz evimin büyük bir yeri yok zaten kücücük
90 metrekare
Olmadi kizimin odasini koyarim oradan bana malzeme cok cikar
Oglani büyüttükten sonra mutfak harici pek dagilmiyor evim, ay cok temizim beeee
Benim ev 76.5 metre kare
Çekim kalitesi ve özellikleri iyi ben tavsiye ediyorum:)Aynen ablcım bizde ondan aldık fiyatıda gayet iyi kalitesine göre:)
Bende beğendim bu telefondan sonra alırsam oppo alırım :)Çekim kalitesi ve özellikleri iyi ben tavsiye ediyorum:)
Ben 3 odalı ev mi diyeni de gordumAboov kk ya göre kulübede yasiyoruz desene, yalniz degilmisim
Ne evler gördüm sonu belli degil
Canım ben izlemeye geldim :) Fotoları merakla bekliyorum
Barrkkk barrrkkk mis gibi evimizicimdrn bu sarki geldi sizlere gelsin. isteeeee. temizlik ferahkik sizlere hemde., hic kurulamadan durulamadannn
Ben 3 odalı ev mi diyeni de gordum
icimdrn bu sarki geldi sizlere gelsin. isteeeee. temizlik ferahkik sizlere hemde., hic kurulamadan durulamadannn
hihi evet evet. kotuyum ben kotuyum diye bir sarki:)Barrkkk barrrkkk mis gibi evimiz
Reklam olmasın diye öyle yazdım
Birde tomestos reklamı var ya mikroplar
Oğluma öğretmen geldi doğudanAnacim hangi sarayda dogmus bunlar ben anlamiyorum
90 lar cocuguyum cekyatta yatmis bir nesiliz sobanin basinda
Bir biz mi böyle büyüdük, herkes mi sarayli vays be
Ki benim evim cok güzel taaaam mi
tribe girdim
İshal yapar kustururumhihi evet evet. kotuyum ben kotuyum diye bir sarki:)
sabahtan bismillah cekelim kocalari evden postaliyalim ohh mis sonra temizlik:)Enerji dolmadi degil ha simdi