- 16 Ağustos 2010
- 292.918
- 602.621
- 43
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Düzeldi mi:)Bende cok beğendim abla bu arada ben safariden girdim şimdiye kadar neden girmediysem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzeldi mi:)Bende cok beğendim abla bu arada ben safariden girdim şimdiye kadar neden girmediysem
Bir bakayım bakayım nasilms bizede tel lazim yakın zamanda eşim yenileyecekBenimde ondan yeni aldım çok memnunum:)
Abla bakalım şimdi anlayamam tam biraz takılınca belli olur :)Düzeldi mi:)
Resim kalitesi çok iyi:)Bir bakayım bakayım nasilms bizede tel lazim yakın zamanda eşim yenileyecek
Bencede abla kardeşim de onun için aldı sayfa açtı da kendine onun için bayıldım benim benim telefon onun yanında halt yemişResim kalitesi çok iyi:)
Alınca eşim kullanacak bana vermez oğlanlar diyor yenisini anneme ver anneminkiini sen al diyorResim kalitesi çok iyi:)
tatlialirim böyle de kalori yakarız gel
Aynen canım bende çok memnunum:)Bencede abla kardeşim de onun için aldı sayfa açtı da kendine onun için bayıldım benim benim telefon onun yanında halt yemiş
Hangisini aldın abla sen :)Aynen canım bende çok memnunum:)
Herkeste aynı fırın ocak olamaz mı yiaaaaAslinda cok gelesim var malum iki cocuk ve toz alerjisi olan ben birincilikte savasirim fakat desifre olmaktan aklim cikiyor yaaa
Biz öyle yaptık.Eşime aldık eve gelince anneme ver sen annemin teli al dediler oda kabul etti:)Alınca eşim kullanacak bana vermez oğlanlar diyor yenisini anneme ver anneminkiini sen al diyor
Olmaz diyor
Oppo tek değil mi var mı farklılıkları ben 3 ay ancak oldu:)Hangisini aldın abla sen :)
A5 var a9 var abla tek değil :)Oppo tek değil mi var mı farklılıkları ben 3 ay ancak oldu:)
Adamın elindeki telefon 5-6 yıl olmuş en az benimki 2 yıllık yiğidi öldür hakkini yeme demişler o yüzden alasim gelmiyor elindeBiz öyle yaptık.Eşime aldık eve gelince anneme ver sen annemin teli al dediler oda kabul etti:)
Fotoğraf çektikçe oppoooo diyor musunuzYa valla kardeşim oppo aldı bundna daha iyi valla :)
Baktım da çok çeşidi var pahalı mis yalnız bu huaw.... Yan sanayi yada devamı olabilir mi o da çin malo imiş cunnkuOppo tek değil mi var mı farklılıkları ben 3 ay ancak oldu:)
Herkeste aynı fırın ocak olamaz mı yiaaaa
Bilmem kardeşime sormadımFotoğraf çektikçe oppoooo diyor musunuz
Meraksiz insn sorarBilmem kardeşime sormadım
A5 S canım:)A5 var a9 var abla tek değil :)