Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Balık merakı derken tutuyor mu yoksa sürekli balık mi yiyorsunuz :))
Yol kız sürekli alıp geliyo eve. Allahtan tutmaya merakı yok. Sürekli ya ızgarayı ya ocagı ya fırını ıllakı haftads bıkac kere batırıyo allahım ya bı salata yapmıs yer gök roka ve havuç sorsan harıka olmus dımı hayatım

Hep sen mi hava atican benim kocam da yapar salatayı

Marul u yıkarım domatesi havuç u çıkartırım rokayi tereyi yıkarım ona bir tek doğramak kalır tabi bıçağı da kesme tahtasının üstünde hazır olur

Vayy anasını ne kocalar ne kadınlar var bu kk a cok özeniyorum size
Bizde de cık hayatım mutfaktan der ve bende salonda düşünen adam heykeli gibi oturup acaba 1lt yağ tavadan başka nerelere döktü. Yine şarkı söyleyerek mi salata yaptı, yerlere döktü. Havucun üstüne pandufumla bassam mutfaktan gelene kadar hangi halılarım batar diye düşünüyorum oğlumla neşe içinde babasının balık yapmasını bekliyoruz. Ama en eğlenceli yeri neresi biliyorsunuz evi yoğun bir duman kaplamışken tamamen spontane bir şekilde en az üç kişinin (bazen 6da oluyor) kapıda belirmesi. İnan insanları kapıda görünce çığlığı basıyorum oleeyyyy yine yalnız değiliz ve kazaklarımıza bu gecenin armağanı olarak balık kokusu sinecek ortaklarım gelmiş diye naralar atıyoruzeşimde oradan kafasını uzatıyor ve kızım sana söylemeyi unuttum ya deyip 'aman aldırma yemeğimiz var' bakışı atıyor. İnan başka kadın olsa sinir krizi geçirir insanlar gidince eşinin orasını burasını morartır çimdiklerken. Fakat ben öpüp teşekkür ediyorum

Bi kac bi yer birakaydin bari bacim her pazartesi sali mutfaklar yarisacakolsun bi kizartma yaparsin batar zaten her yer
Valla o hale gelmesi için bir dört-beş ay daha evden tüymem lazım Ocağın üst dolaplarında, davlumbazın içinde bildiğin yağ tabakası cumhuriyeti kurulmuştu. Spatulayla kazınacak kıvama gelmişlerdi. Domolcuğum bittiydi dolapların üstüne yetmedi. Oralar kaldı kısmet oralara artık

Höllööö bitliler nörüyonuz
Mutfak görselimin öncesi hazır sonrası da olur inşalla
Bitli bitli oturuyoz napak valla hava buz eve tıkıldık. Yazın sıcak eve giremiyoz kışın soğuk evden cıkamıyoz derken temızlık yapamadık yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…