- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.301
Fotoğraflara baktım da, 8.evdeki koltuk dikkatimi çekti. O kırlentlerle uğraşmak zor olmuyor mu ya çok dağılıyordur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah şifa versin :/Kizlar en yakin arkadasimin esi kaza yapmis sehir disindan gelirkendurumu agirmis daha 6 senelik evliler 2 tane kucucuk cocuklari var.nolur dua edin iyi olsun.cok uzuluyorum
Ama koltuk cok guzel degil mi bayildimFotoğraflara baktım da, 8.evdeki koltuk dikkatimi çekti. O kırlentlerle uğraşmak zor olmuyor mu ya çok dağılıyordur
Amin.cok tesekkur ederim canimAllah şifa versin :/
Ben de bayıldım ama uzaktan evlenirken katologlardan buna benzer koltukları hep uzaktan beğendim, asla cesaret edip alamam. O kırlentler beni hep korkutmuştur, düzenli tutamam diyeAma koltuk cok guzel degil mi bayildim
Amin.cok tesekkur ederim canim
Şuan vandayim tayin buraya cikti.3 yila girdikMasallah cevren genis demek ki ne guzelnerede yasiyosun su anda peki?
Kesinlikle cocuklar bide yastiklari daha cok dagitir. Surekli gozumde buyur kirlentler bende cook kirlentli koltuklari sevmiyorum annemde cok var hatta onunda bunun gibi L koltuğu ben yastiklarini gidince kaldiriyorumFotoğraflara baktım da, 8.evdeki koltuk dikkatimi çekti. O kırlentlerle uğraşmak zor olmuyor mu ya çok dağılıyordur
çok farkeder kanka bazen bizimki tuttuğun u orda yerTutuyodur tutunca da yiyolardir kanka
aynı şeyi bende yaşıyorum merkeze 1.5 saat uzaktayım bir günlüğüne gidiyorum herkes beden bize gelmiyorsun diyor anamı anca görüyorum benordada arkadaşlarim filan gelirdi tabi esimin tarafi:):) ama istabuldayken zaten herkesi goruyordum yakindik
Ben gidince istanbula zaman yetmiyor nereye kime gidicemi sasiriyorum solemiyorum bazen sessiz gidip geliyorum o yuzde n
Bendeki biraz az ama evet zor oluyor tutmakBen de bayıldım ama uzaktan evlenirken katologlardan buna benzer koltukları hep uzaktan beğendim, asla cesaret edip alamam. O kırlentler beni hep korkutmuştur, düzenli tutamam diye
Sorma vallahi. Ben şimdi yine gidicem.sessiz gitmek istiyorum transfer icin gidicem mesela.çok farkeder kanka bazen bizimki tuttuğun u orda yer
Azsa hiç getirme derim başkasına ver bir tava iicn ev kokmasin
Bazen kendi orda temizler getirir özellikle bu havalarda balık bozulmuyor zaten .
Ama bana giciksa eve getirir benim temizleme mi ister
Tutunca kılık koyafet de çıkıyor mutfakta batıyor
aynı şeyi bende yaşıyorum merkeze 1.5 saat uzaktayım bir günlüğüne gidiyorum herkes beden bize gelmiyorsun diyor anamı anca görüyorum ben
Bendeki biraz az ama evet zor oluyor tutmak
Bizde bazen çit yapiyorlae onlardan bazen ev yapıyorlar bazen de uzeirnde tepinip zıpzıp yapıyorlar çok amaçlı
O transfer olayını ablamda yaşadı annemde kalsa anlıyorlar annem ona gitse anliyorlarSorma vallahi. Ben şimdi yine gidicem.sessiz gitmek istiyorum transfer icin gidicem mesela.
Ama goruyorlar orda burda aaa ne zaman geldinn diyorlar bende gelicektim anca geldim diyorum
Gözlerimin önünde eriyorsun babyGerci hava soğuk herkesi gormem sanirim.
Ama biri gorurse varya nasil soylemessin diye girişir bana :)) bakalim nabcaz.
Yok benim kimse anlamiyor ben oncesinde hep gelicem ozledim filan bilmem ne soyluyorum.bu sefer kacamicaz mecbur. Nabalim kafam daģilir hem gezerim bendeO transfer olayını ablamda yaşadı annemde kalsa anlıyorlar annem ona gitse anliyorlar
Inşallah bu sefer tutunur sıki sıkı.. kilomuda verdim ohhh :))Gözlerimin önünde eriyorsun baby
bende 8 nurmaradaki evi iyice incelendim L koltuğa hayran kaldim:)Fotoğraflara baktım da, 8.evdeki koltuk dikkatimi çekti. O kırlentlerle uğraşmak zor olmuyor mu ya çok dağılıyordur
Yarın yardımcı geliyo sence kırlı bırakır mı kuzum
Neyse yılbasında ıyıce bı dagılıp kırlenır yardımcım yıllık ıznınde karadenıze gıdecekmıs
Bana dıyo kı' ha ben yilbaşunda 1 hafta yokim. Mutfağu banyoyu golot peynirü gibü yağ içinde birakmayun da biktum senin herifün baluk merakindan kadında yıldı be
Tutsalar bir dert tutmasalae bir dertBenimkinde de balık tutma sevdası var , balığa gitmeden önce bir heyecanlı hazırlanmalar sanki sevgilisiyle buluşacak. Gidip geliyor hastalığını, pisliğini bir de balık temizliğini ben çekiyorum onun için hobi benim için fobi Tuttuklarını bir iki defa bana temizletti, yorgun olunca dinlenmesi için temizlemiştim, bu haftasonu da temizletmem için zarf attı ama temizlemedim.
inşallah canımInşallah bu sefer tutunur sıki sıkı.. kilomuda verdim ohhh :))