Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Ama koltuk cok guzel degil mi bayildim😊

Amin.cok tesekkur ederim canim
Ben de bayıldım ama uzaktan 🤭 evlenirken katologlardan buna benzer koltukları hep uzaktan beğendim, asla cesaret edip alamam. O kırlentler beni hep korkutmuştur, düzenli tutamam diye 🙈

Fotoğraflara baktım da, 8.evdeki koltuk dikkatimi çekti. O kırlentlerle uğraşmak zor olmuyor mu ya çok dağılıyordur:rolleyes:
Kesinlikle cocuklar bide yastiklari daha cok dagitir. Surekli gozumde buyur kirlentler bende cook kirlentli koltuklari sevmiyorum annemde cok var hatta onunda bunun gibi L koltuğu ben yastiklarini gidince kaldiriyorum :KK70:

Tutuyodur tutunca da yiyolardir kanka:KK70:
çok farkeder kanka bazen bizimki tuttuğun u orda yer

Azsa hiç getirme derim başkasına ver bir tava iicn ev kokmasin :KK53:

Bazen kendi orda temizler getirir özellikle bu havalarda balık bozulmuyor zaten .

Ama bana giciksa eve getirir benim temizleme mi ister :KK53:

Tutunca kılık koyafet de çıkıyor mutfakta batıyor :KK43:
😅😅😅 ordada arkadaşlarim filan gelirdi tabi esimin tarafi:):) ama istabuldayken zaten herkesi goruyordum yakindik 😢
Ben gidince istanbula zaman yetmiyor nereye kime gidicemi sasiriyorum :KK70: solemiyorum bazen sessiz gidip geliyorum o yuzde n:KK70:
aynı şeyi bende yaşıyorum merkeze 1.5 saat uzaktayım bir günlüğüne gidiyorum herkes beden bize gelmiyorsun diyor anamı anca görüyorum ben 🙄
Ben de bayıldım ama uzaktan 🤭 evlenirken katologlardan buna benzer koltukları hep uzaktan beğendim, asla cesaret edip alamam. O kırlentler beni hep korkutmuştur, düzenli tutamam diye 🙈
Bendeki biraz az ama evet zor oluyor tutmak

Bizde bazen çit yapiyorlae onlardan bazen ev yapıyorlar bazen de uzeirnde tepinip zıpzıp yapıyorlar çok amaçlı 😂

çok farkeder kanka bazen bizimki tuttuğun u orda yer

Azsa hiç getirme derim başkasına ver bir tava iicn ev kokmasin :KK53:

Bazen kendi orda temizler getirir özellikle bu havalarda balık bozulmuyor zaten .

Ama bana giciksa eve getirir benim temizleme mi ister :KK53:

Tutunca kılık koyafet de çıkıyor mutfakta batıyor :KK43:
aynı şeyi bende yaşıyorum merkeze 1.5 saat uzaktayım bir günlüğüne gidiyorum herkes beden bize gelmiyorsun diyor anamı anca görüyorum ben 🙄

Bendeki biraz az ama evet zor oluyor tutmak

Bizde bazen çit yapiyorlae onlardan bazen ev yapıyorlar bazen de uzeirnde tepinip zıpzıp yapıyorlar çok amaçlı 😂
Sorma vallahi. Ben şimdi yine gidicem.sessiz gitmek istiyorum transfer icin gidicem mesela.
Ama goruyorlar orda burda aaa ne zaman geldinn diyorlar bende gelicektim anca geldim diyorum :KK70:

Sorma vallahi. Ben şimdi yine gidicem.sessiz gitmek istiyorum transfer icin gidicem mesela.
Ama goruyorlar orda burda aaa ne zaman geldinn diyorlar bende gelicektim anca geldim diyorum :KK70:
O transfer olayını ablamda yaşadı annemde kalsa anlıyorlar annem ona gitse anliyorlar 🙄

Yarın yardımcı geliyo sence kırlı bırakır mı kuzum :KK53:
Neyse yılbasında ıyıce bı dagılıp kırlenır yardımcım yıllık ıznınde karadenıze gıdecekmıs
Bana dıyo kı' ha ben yilbaşunda 1 hafta yokim. Mutfağu banyoyu golot peynirü gibü yağ içinde birakmayun da biktum senin herifün baluk merakindan:KK53::KK53::KK70::KK70: kadında yıldı be:deli:

Benimkinde de balık tutma sevdası var , balığa gitmeden önce bir heyecanlı hazırlanmalar sanki sevgilisiyle buluşacak. Gidip geliyor hastalığını, pisliğini bir de balık temizliğini ben çekiyorum onun için hobi benim için fobi :confused: Tuttuklarını bir iki defa bana temizletti, yorgun olunca dinlenmesi için temizlemiştim, bu haftasonu da temizletmem için zarf attı ama temizlemedim.

Benimkinde de balık tutma sevdası var , balığa gitmeden önce bir heyecanlı hazırlanmalar sanki sevgilisiyle buluşacak. Gidip geliyor hastalığını, pisliğini bir de balık temizliğini ben çekiyorum onun için hobi benim için fobi :confused: Tuttuklarını bir iki defa bana temizletti, yorgun olunca dinlenmesi için temizlemiştim, bu haftasonu da temizletmem için zarf attı ama temizlemedim.
Tutsalar bir dert tutmasalae bir dert :confused:

X