Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Merhabalar. Birkaç gündür bakamadım. Katılımcıların fotoğraflarını görünce imrendim. Oyumu da kullandım..Bir dahaki yarışma ne zaman? Yetişirsem katılmak isterim..
Sanki belli bir kategori , bölüm yok gibi geldi temizlik resimlerinde.

hiç bilgim yok abla gelmedi sanki bugün hiç BirTutamMutluluk20 nerdesin bacım :))
Kanka dun aksamdan beri basima bi agri girdi oluyorum sandim.aksam doktor geldi igne yapti gecmedi.sabah kalktim yine ayni demin esim daha guclu bi agri kesici buldu getirdi.onu ictim simdi daha iyim.sadece ozelden foto atanlara cevap vere bildim

Bu gun aksama kadar mutfak fotolari aliyoruz canim.tezgah kabul etmiyoruz ama bu sefer

Kanka dun aksamdan beri basima bi agri girdi oluyorum sandim.aksam doktor geldi igne yapti gecmedi.sabah kalktim yine ayni demin esim daha guclu bi agri kesici buldu getirdi.onu ictim simdi daha iyim.sadece ozelden foto atanlara cevap vere bildim
Çok güçlü ağrı kesici kullanma canım ya vücudun daha büyük agrilarla gelir bu sefer sana

Adaçayı nane limon falan iç belki bunlarla da geçmez ama ilaca alışma diye diyorum :/

Çok güçlü ağrı kesici kullanma canım ya vücudun daha büyük agrilarla gelir bu sefer sana

Adaçayı nane limon falan iç belki bunlarla da geçmez ama ilaca alışma diye diyorum :/
Esim evde yoktu aksam annem de iki gun kalmisti bizde diye eve gitmisti.benim de halim yoktu kalkip bi seyler yapmaya kaldim oyle kanepede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…