- 26 Nisan 2013
- 13
- 10
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.281
Balık merakı derken tutuyor mu yoksa sürekli balık mi yiyorsunuz :))Yarın yardımcı geliyo sence kırlı bırakır mı kuzum
Neyse yılbasında ıyıce bı dagılıp kırlenır yardımcım yıllık ıznınde karadenıze gıdecekmıs
Bana dıyo kı' ha ben yilbaşunda 1 hafta yokim. Mutfağu banyoyu golot peynirü gibü yağ içinde birakmayun da biktum senin herifün baluk merakindankadında yıldı be
GunaydinGünaydın bu arada ilk günaydın benden olsun :))
Ohh ne guzel sefasini sürGunaydin ahalioglanlari krese kizi okula sutladim da geldim
Tesekkur ederim abla.dun arkadasimla konustum habire agliyora geçmiş olsun ya alllah çocuklarına bağışlasın ya
Sorma sorma ne sefaOhh ne guzel sefasini sür
Tutuyodur tutunca da yiyolardir kankaBalık merakı derken tutuyor mu yoksa sürekli balık mi yiyorsunuz :))
Edilir valla. Kacta geliyorlar. Onlar gelene kadar topla et anca.Sorma sorma ne sefaevini icine ettiler giderken
Aynen tam ayagimi uzatayim isim bitti diyorum esim ariyo in de oglanlari cikaralimEdilir valla. Kacta geliyorlar. Onlar gelene kadar topla et anca.
Cok iyiiiiAynen tam ayagimi uzatayim isim bitti diyorum esim ariyo in de oglanlari cikaralimaksam 5de geliyolar
1 saat miCok iyiiii1 saatte işler bitse daha coooook varrr zamaninin
1 saat mien az 1.5 saat toplama isi var bizim evde bulasik camasir sil supur pisir desen 2 saatte en az ordan
Oy masallah ne cok misafir geliyo yemeye mi caya miyani misal dedim. Bugun benm gene misafirim.var tabanima kuvvet yine
Yok çaya gelicekOy masallah ne cok misafir geliyo yemeye mi caya mi
Gurbetteyken bu kadar misafir geliyosa memlekette olsan ohooYok çaya gelicekşimdi gelmek istiyorlar bende siraya sokuyorum taze taze iyi oluyor tembellik olmuyor
Bende anlamadim benm geldimi ardi sira geliyor yazin mesela 1 ay boyunca uzaktan yatili misafirlerim oldu
Biri 1 hafta biri 3 gun biri 4 gun derkene 1 ay gectisimdi yine siraya girdi. Misafir guzel ama ben seviyorum gurbette yanliziz zaten coğunlukla. Aralarda olsun yani
Gurbetteyken bu kadar misafir geliyosa memlekette olsan ohoo
Masallah cevren genis demek ki ne guzelordada arkadaşlarim filan gelirdi tabi esimin tarafi:):) ama istabuldayken zaten herkesi goruyordum yakindik
Ben gidince istanbula zaman yetmiyor nereye kime gidicemi sasiriyorumsolemiyorum bazen sessiz gidip geliyorum o yuzde n