- 22 Ağustos 2015
- 29.558
- 86.105
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.341
Misafirlerim gitti.Gıslar gıslar gelem mi yanağınızdan öpem mi siz ananızın koynunda ben soğuktan ölem mi tey tey tey tey
Nörüyonuz gıı
UhuhuuuuuMisafirlerim gitti.
Kocisim topladi ortaliğibende az dinleniyorum
Himm hamileliktende sicak basiyor sanirim.Uhuhuuuuu
Bende duş aldım bayılacam birazdan sıcaktan
Bızım ev adete bir maldivlerHimm hamileliktende sicak basiyor sanirim.
Hava buz. Burda lapa lapa karlar var.
Sizin ev cok sicak sanirim
Aklima sudan cikinca cirpinip ziplayan baliklar geldi sen ordan oraya diyinceBızım ev adete bir maldivler
Bebe üşümesin diye para yakıyoruz
Yok anam gebelikte bana ateş basıyo soguga yakın ılıkta yıkandım yıne daral geldı
Keske bende karda olsam yeaa canım cektı sımdı bele kadar kara gırsem kendımı ordan oraya atsam ne kadar harıka olurdu
Bizimde yerden ısıtma. Cok rahat petek pisliği yok en azından. Yerler bıle sıcacık. Ama bana hıc yaramıyo. Gece atletle yatıyorum sıcaktan. Ter ıcınde uyanıyorum. Bebeyle babası da malak gıbı yatıyolar sıcaktaAklima sudan cikinca cirpinip ziplayan baliklar geldi sen ordan oraya diyince
Misafirler gelince soğuk getirdiler bende dedim ohh serinledim sarildim iyice ne guzel mayismistm.
Bizim merkezi sistem cephede iyi olnca isiniyor
Himm sicakta iyi uyunur.Yerden isitmalarda maliyetli ya epey. Rabbim soğukta kalanlara yardim etsin gercekten zorBizimde yerden ısıtma. Cok rahat petek pisliği yok en azından. Yerler bıle sıcacık. Ama bana hıc yaramıyo. Gece atletle yatıyorum sıcaktan. Ter ıcınde uyanıyorum. Bebeyle babası da malak gıbı yatıyolar sıcakta
Evet çok maliyetli gerçekten. Harıl harıl yanıyo valla. Gerçi biz evi alırken adam yapmış allahtan bide ona para vermedik. Ama toz pislik yok en azından. Petekle uğraşmak çok zor. Üstü hemen leş gibi oluveriyoHimm sicakta iyi uyunur.Yerden isitmalarda maliyetli ya epey. Rabbim soğukta kalanlara yardim etsin gercekten zor
Evet bakimi var surekli.Evet çok maliyetli gerçekten. Harıl harıl yanıyo valla. Gerçi biz evi alırken adam yapmış allahtan bide ona para vermedik. Ama toz pislik yok en azından. Petekle uğraşmak çok zor. Üstü hemen leş gibi oluveriyo
Evet oğlanı yere bıraktıgım zamanda cok ısıme yarayacak en azından üşümez. Ayyy canım cok dondurma cektı sımdıEvet bakimi var surekli.
Temiz is aslinda. Ama onceden binaya yapilmasi lazm. Bazi muteahhitlee yerden yapiyor. Ikizlerin olunca cok isine yarar
Aćikmi kapalimi..Evet oğlanı yere bıraktıgım zamanda cok ısıme yarayacak en azından üşümez. Ayyy canım cok dondurma cektı sımdı
kesin oglun olcakkkEvet oğlanı yere bıraktıgım zamanda cok ısıme yarayacak en azından üşümez. Ayyy canım cok dondurma cektı sımdı
Kız oğlanda da kızın olcak dedıler ama oğlan oldukesin oglun olcakkk
unutacak kudurururm sinirimden benVayy anasını ne kocalar ne kadınlar var bu kk a cok özeniyorum size
Bizde de cık hayatım mutfaktan der ve bende salonda düşünen adam heykeli gibi oturup acaba 1lt yağ tavadan başka nerelere döktü. Yine şarkı söyleyerek mi salata yaptı, yerlere döktü. Havucun üstüne pandufumla bassam mutfaktan gelene kadar hangi halılarım batar diye düşünüyorumoğlumla neşe içinde babasının balık yapmasını bekliyoruz. Ama en eğlenceli yeri neresi biliyorsunuz evi yoğun bir duman kaplamışken tamamen spontane bir şekilde en az üç kişinin (bazen 6da oluyor) kapıda belirmesi. İnan insanları kapıda görünce çığlığı basıyorum oleeyyyy yine yalnız değiliz ve kazaklarımıza bu gecenin armağanı olarak balık kokusu sinecek ortaklarım gelmiş diye naralar atıyoruz eşimde oradan kafasını uzatıyor ve kızım sana söylemeyi unuttum ya deyip 'aman aldırma yemeğimiz var' bakışı atıyor. İnan başka kadın olsa sinir krizi geçirir insanlar gidince eşinin orasını burasını morartır çimdiklerken. Fakat ben öpüp teşekkür ediyorum
Ben daha atamadım bugün atayım geç olmadan :))Höllööö bitliler nörüyonuz
Mutfak görselimin öncesi hazır sonrası da olur inşalla
Valla uçmus :) arada kaynamiş konulari birbirine karistirmis
Bu topikten mi gitmişValla uçmus :) arada kaynamiş konulari birbirine karistirmis
Yok baska konuyla alakali.Bu topikten mi gitmiş
He iyi ozaman bende ne çok sevenimis varmis diyecektimYok baska konuyla alakali.