Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Himm hamileliktende sicak basiyor sanirim.
Hava buz. Burda lapa lapa karlar var.
Sizin ev cok sicak sanirim
Bızım ev adete bir maldivler
Bebe üşümesin diye para yakıyoruz
Yok anam gebelikte bana ateş basıyo soguga yakın ılıkta yıkandım yıne daral geldı
Keske bende karda olsam yeaa canım cektı sımdı bele kadar kara gırsem kendımı ordan oraya atsam ne kadar harıka olurdu

Aklima sudan cikinca cirpinip ziplayan baliklar geldi sen ordan oraya diyince
Misafirler gelince soğuk getirdiler bende dedim ohh serinledim sarildim iyice ne guzel mayismistm.
Bizim merkezi sistem cephede iyi olnca isiniyor
Cok sukur allahima. Istanbuldaki evimde donuyordumm hic isinmiyordu

Aklima sudan cikinca cirpinip ziplayan baliklar geldi sen ordan oraya diyince
Misafirler gelince soğuk getirdiler bende dedim ohh serinledim sarildim iyice ne guzel mayismistm.
Bizim merkezi sistem cephede iyi olnca isiniyor
Bizimde yerden ısıtma. Cok rahat petek pisliği yok en azından. Yerler bıle sıcacık. Ama bana hıc yaramıyo. Gece atletle yatıyorum sıcaktan. Ter ıcınde uyanıyorum. Bebeyle babası da malak gıbı yatıyolar sıcakta

Himm sicakta iyi uyunur.Yerden isitmalarda maliyetli ya epey. Rabbim soğukta kalanlara yardim etsin gercekten zor

Himm sicakta iyi uyunur.Yerden isitmalarda maliyetli ya epey. Rabbim soğukta kalanlara yardim etsin gercekten zor
Evet çok maliyetli gerçekten. Harıl harıl yanıyo valla. Gerçi biz evi alırken adam yapmış allahtan bide ona para vermedik. Ama toz pislik yok en azından. Petekle uğraşmak çok zor. Üstü hemen leş gibi oluveriyo

Evet bakimi var surekli.
Temiz is aslinda. Ama onceden binaya yapilmasi lazm. Bazi muteahhitlee yerden yapiyor. Ikizlerin olunca cok isine yarar

Evet bakimi var surekli.
Temiz is aslinda. Ama onceden binaya yapilmasi lazm. Bazi muteahhitlee yerden yapiyor. Ikizlerin olunca cok isine yarar
Evet oğlanı yere bıraktıgım zamanda cok ısıme yarayacak en azından üşümez. Ayyy canım cok dondurma cektı sımdı

unutacak kudurururm sinirimden ben
Höllööö bitliler nörüyonuz
Mutfak görselimin öncesi hazır sonrası da olur inşalla
Ben daha atamadım bugün atayım geç olmadan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…