Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Bı yarısmaya katılmak nasıp olmadı be offf:KK14:bugün katılacaktım kahvaltıdan sonra dusa gırdım bı cıktım benımkı toplamıs sılmıs heryerı. Tesekkur ettım ama ıcımden de dıyom len topla temızle desem umrunda olmaz demedım ya bı katılma zevkı yasatmadın bana eşşolusu:mad::rolleyes:

Bı yarısmaya katılmak nasıp olmadı be offf:KK14:bugün katılacaktım kahvaltıdan sonra dusa gırdım bı cıktım benımkı toplamıs sılmıs heryerı. Tesekkur ettım ama ıcımden de dıyom len topla temızle desem umrunda olmaz demedım ya bı katılma zevkı yasatmadın bana eşşolusu:mad::rolleyes:
Senin eşin temizlik yapmayi cok seviyoor anlaşildi :KK70:

Hem
Benim de aklıma hep o geliyor 🤣🤣
Hem sihirliyim hem gerçek nanananananaaaaa
Ama artık burdayım nana herkese yardım edecek
Gündüz insan gece bez bebek
Bu sırrımızı kimse bilmeyeceeeekkkk
Allahım çık aklımdan :deli: :KK53: :KK53: :KK53: :KK70: :KK70: :KK70:

Sus sus hele benimki duysa kiyamet kopar:KK70:
gecen biri konu atmis esim benimle ilgilenmiyor kahveye gidiyor diye bende uyuya kaldim esim telefonda gormus. sans o ki o gunde kahveyr gitmisti kizmistim sonra sabah surat asik ne oldu dedim
midem agriyor allah allah dedim reflu mu oldum dedim bana dediki kk ya sor ordakilrr bilir hani beni sikayey ediyorsun ya bujuda sor aferin sana desi ben kahkalari bastim tamam oyle olsun dedim ne deyim ki:)

e sende kirlet:KK66:

Hem

Hem sihirliyim hem gerçek nanananananaaaaa
Ama artık burdayım nana herkese yardım edecek
Gündüz insan gece bez bebek
Bu sırrımızı kimse bilmeyeceeeekkkk
Allahım çık aklımdan :deli: :KK53: :KK53: :KK53: :KK70: :KK70: :KK70:
birdr bu var:KK66: baska dunyada n geldi nananana yalancinin biriydi nananaaaaa bu da jokerden gelen:KK66:

Yarın yardımcı geliyo sence kırlı bırakır mı kuzum :KK53:
Neyse yılbasında ıyıce bı dagılıp kırlenır yardımcım yıllık ıznınde karadenıze gıdecekmıs
Bana dıyo kı' ha ben yilbaşunda 1 hafta yokim. Mutfağu banyoyu golot peynirü gibü yağ içinde birakmayun da biktum senin herifün baluk merakindan:KK53::KK53::KK70::KK70: kadında yıldı be:deli:

X