Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Bı yarısmaya katılmak nasıp olmadı be offfbugün katılacaktım kahvaltıdan sonra dusa gırdım bı cıktım benımkı toplamıs sılmıs heryerı. Tesekkur ettım ama ıcımden de dıyom len topla temızle desem umrunda olmaz demedım ya bı katılma zevkı yasatmadın bana eşşolusu

Senin eşin temizlik yapmayi cok seviyoor anlaşildi

Hem
Benim de aklıma hep o geliyor
Hem sihirliyim hem gerçek nanananananaaaaa
Ama artık burdayım nana herkese yardım edecek
Gündüz insan gece bez bebek
Bu sırrımızı kimse bilmeyeceeeekkkk
Allahım çık aklımdan

Sus sus hele benimki duysa kiyamet kopar
gecen biri konu atmis esim benimle ilgilenmiyor kahveye gidiyor diye bende uyuya kaldim esim telefonda gormus. sans o ki o gunde kahveyr gitmisti kizmistim sonra sabah surat asik ne oldu dedim
midem agriyor allah allah dedim reflu mu oldum dedim bana dediki kk ya sor ordakilrr bilir hani beni sikayey ediyorsun ya bujuda sor aferin sana desi ben kahkalari bastim tamam oyle olsun dedim ne deyim ki:)

e sende kirlet

Hem

Hem sihirliyim hem gerçek nanananananaaaaa
Ama artık burdayım nana herkese yardım edecek
Gündüz insan gece bez bebek
Bu sırrımızı kimse bilmeyeceeeekkkk
Allahım çık aklımdan
birdr bu var baska dunyada n geldi nananana yalancinin biriydi nananaaaaa bu da jokerden gelen

Yarın yardımcı geliyo sence kırlı bırakır mı kuzum
Neyse yılbasında ıyıce bı dagılıp kırlenır yardımcım yıllık ıznınde karadenıze gıdecekmıs
Bana dıyo kı' ha ben yilbaşunda 1 hafta yokim. Mutfağu banyoyu golot peynirü gibü yağ içinde birakmayun da biktum senin herifün baluk merakindan kadında yıldı be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…