- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.261
Benim şansima geliyolardir pislensin de foto ciksin bana diye
Senin eşin temizlik yapmayi cok seviyoor anlaşildiBı yarısmaya katılmak nasıp olmadı be offfbugün katılacaktım kahvaltıdan sonra dusa gırdım bı cıktım benımkı toplamıs sılmıs heryerı. Tesekkur ettım ama ıcımden de dıyom len topla temızle desem umrunda olmaz demedım ya bı katılma zevkı yasatmadın bana eşşolusu
Şimdi hic katilmicakmisin. Katil ya sora agirlasinca hic katilamassin bekliyoruuuz:)Bez bebek nana
Tmmdir balımKuzu pazartesi sali her zaman mutfak.persembe cuma degisiyor amamesela gelecek persembe cuma banyo var
NanaKızlar bir öncekinde kim kazandı
Hem sihirliyim hem gerçek nanananananaaaaaBenim de aklıma hep o geliyor
Aman merak etme bızdekı asla bıtmez bacım katılacam yaw sadece cok kırlenmesını beklıyorumŞimdi hic katilmicakmisin. Katil ya sora agirlasinca hic katilamassin bekliyoruuuz:)
Ben nereyi bekletiyorum yarışma içinAman merak etme bızdekı asla bıtmez bacım katılacam yaw sadece cok kırlenmesını beklıyorum
a geçmiş olsun ya alllah çocuklarına bağışlasın yaKizlar en yakin arkadasimin esi kaza yapmis sehir disindan gelirkendurumu agirmis daha 6 senelik evliler 2 tane kucucuk cocuklari var.nolur dua edin iyi olsun.cok uzuluyorum
Ahhh aşkilettam sen neden alındın yaBen nereyi bekletiyorum yarışma için
gecen biri konu atmis esim benimle ilgilenmiyor kahveye gidiyor diye bende uyuya kaldim esim telefonda gormus. sans o ki o gunde kahveyr gitmisti kizmistim sonra sabah surat asik ne oldu dedimSus sus hele benimki duysa kiyamet kopar
e sende kirletBı yarısmaya katılmak nasıp olmadı be offfbugün katılacaktım kahvaltıdan sonra dusa gırdım bı cıktım benımkı toplamıs sılmıs heryerı. Tesekkur ettım ama ıcımden de dıyom len topla temızle desem umrunda olmaz demedım ya bı katılma zevkı yasatmadın bana eşşolusu
birdr bu varHem
Hem sihirliyim hem gerçek nanananananaaaaa
Ama artık burdayım nana herkese yardım edecek
Gündüz insan gece bez bebek
Bu sırrımızı kimse bilmeyeceeeekkkk
Allahım çık aklımdan
Yarın yardımcı geliyo sence kırlı bırakır mı kuzume sende kirlet