- 26 Nisan 2013
- 13
- 10
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.281
1 ne kadar temiz olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balık merakı derken tutuyor mu yoksa sürekli balık mi yiyorsunuz :))Yarın yardımcı geliyo sence kırlı bırakır mı kuzum
Neyse yılbasında ıyıce bı dagılıp kırlenır yardımcım yıllık ıznınde karadenıze gıdecekmıs
Bana dıyo kı' ha ben yilbaşunda 1 hafta yokim. Mutfağu banyoyu golot peynirü gibü yağ içinde birakmayun da biktum senin herifün baluk merakindan kadında yıldı be
GunaydinGünaydın bu arada ilk günaydın benden olsun :))
Ohh ne guzel sefasini sürGunaydin ahalioglanlari krese kizi okula sutladim da geldim
Tesekkur ederim abla.dun arkadasimla konustum habire agliyorbi tek onu birakmislar yogun bakima oyle gordum dayanamadim dedia geçmiş olsun ya alllah çocuklarına bağışlasın ya
Sorma sorma ne sefaevini icine ettiler giderkenOhh ne guzel sefasini sür
Tutuyodur tutunca da yiyolardir kankaBalık merakı derken tutuyor mu yoksa sürekli balık mi yiyorsunuz :))
Edilir valla. Kacta geliyorlar. Onlar gelene kadar topla et anca.Sorma sorma ne sefaevini icine ettiler giderken
Aynen tam ayagimi uzatayim isim bitti diyorum esim ariyo in de oglanlari cikaralimaksam 5de geliyolarEdilir valla. Kacta geliyorlar. Onlar gelene kadar topla et anca.
Cok iyiiii 1 saatte işler bitse daha coooook varrr zamanininAynen tam ayagimi uzatayim isim bitti diyorum esim ariyo in de oglanlari cikaralimaksam 5de geliyolar
1 saat mien az 1.5 saat toplama isi var bizim evdebulasik camasir sil supur pisir desen 2 saatte en az ordanCok iyiiii 1 saatte işler bitse daha coooook varrr zamaninin
yani misal dedim. Bugun benm gene misafirim.var tabanima kuvvet yine1 saat mien az 1.5 saat toplama isi var bizim evdebulasik camasir sil supur pisir desen 2 saatte en az ordan
Oy masallah ne cok misafir geliyo yemeye mi caya miyani misal dedim. Bugun benm gene misafirim.var tabanima kuvvet yine
Yok çaya gelicek şimdi gelmek istiyorlar bende siraya sokuyorum taze taze iyi oluyor tembellik olmuyorOy masallah ne cok misafir geliyo yemeye mi caya mi
Gurbetteyken bu kadar misafir geliyosa memlekette olsan ohooYok çaya gelicek şimdi gelmek istiyorlar bende siraya sokuyorum taze taze iyi oluyor tembellik olmuyor
Bende anlamadim benm geldimi ardi sira geliyor yazin mesela 1 ay boyunca uzaktan yatili misafirlerim oldu
Biri 1 hafta biri 3 gun biri 4 gun derkene 1 ay gecti simdi yine siraya girdi. Misafir guzel ama ben seviyorum gurbette yanliziz zaten coğunlukla. Aralarda olsun yani
ordada arkadaşlarim filan gelirdi tabi esimin tarafi:):) ama istabuldayken zaten herkesi goruyordum yakindikGurbetteyken bu kadar misafir geliyosa memlekette olsan ohoo
Masallah cevren genis demek ki ne guzelnerede yasiyosun su anda peki?ordada arkadaşlarim filan gelirdi tabi esimin tarafi:):) ama istabuldayken zaten herkesi goruyordum yakindik
Ben gidince istanbula zaman yetmiyor nereye kime gidicemi sasiriyorum solemiyorum bazen sessiz gidip geliyorum o yuzde n