Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Yarın yardımcı geliyo sence kırlı bırakır mı kuzum :KK53:
Neyse yılbasında ıyıce bı dagılıp kırlenır yardımcım yıllık ıznınde karadenıze gıdecekmıs
Bana dıyo kı' ha ben yilbaşunda 1 hafta yokim. Mutfağu banyoyu golot peynirü gibü yağ içinde birakmayun da biktum senin herifün baluk merakindan:KK53::KK53::KK70::KK70: kadında yıldı be:deli:
Balık merakı derken tutuyor mu yoksa sürekli balık mi yiyorsunuz :))

Oy masallah ne cok misafir geliyo yemeye mi caya mi:KK70:
Yok çaya gelicek 😅 şimdi gelmek istiyorlar bende siraya sokuyorum taze taze iyi oluyor tembellik olmuyor
Bende anlamadim benm geldimi ardi sira geliyor yazin mesela 1 ay boyunca uzaktan yatili misafirlerim oldu
Biri 1 hafta biri 3 gun biri 4 gun derkene 1 ay gecti😅 simdi yine siraya girdi. Misafir guzel ama ben seviyorum gurbette yanliziz zaten coğunlukla. Aralarda olsun yani😊😊

Yok çaya gelicek 😅 şimdi gelmek istiyorlar bende siraya sokuyorum taze taze iyi oluyor tembellik olmuyor
Bende anlamadim benm geldimi ardi sira geliyor yazin mesela 1 ay boyunca uzaktan yatili misafirlerim oldu
Biri 1 hafta biri 3 gun biri 4 gun derkene 1 ay gecti😅 simdi yine siraya girdi. Misafir guzel ama ben seviyorum gurbette yanliziz zaten coğunlukla. Aralarda olsun yani😊😊
Gurbetteyken bu kadar misafir geliyosa memlekette olsan ohoo:KK53:

Gurbetteyken bu kadar misafir geliyosa memlekette olsan ohoo:KK53:
😅😅😅 ordada arkadaşlarim filan gelirdi tabi esimin tarafi:):) ama istabuldayken zaten herkesi goruyordum yakindik 😢
Ben gidince istanbula zaman yetmiyor nereye kime gidicemi sasiriyorum :KK70: solemiyorum bazen sessiz gidip geliyorum o yuzde n:KK70:

😅😅😅 ordada arkadaşlarim filan gelirdi tabi esimin tarafi:):) ama istabuldayken zaten herkesi goruyordum yakindik 😢
Ben gidince istanbula zaman yetmiyor nereye kime gidicemi sasiriyorum :KK70: solemiyorum bazen sessiz gidip geliyorum o yuzde n:KK70:
Masallah cevren genis demek ki ne guzel🤭nerede yasiyosun su anda peki?

X