- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.241
Gözümü sakladım valla bikere koymustum bütün manyaklar benı bulduAynenbenim de saclarim oyle uzun
Yaa masallah sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözümü sakladım valla bikere koymustum bütün manyaklar benı bulduAynenbenim de saclarim oyle uzun
Yaa masallah sana
Saol bebeyımMasallah guzel hatuna benziyorsun.
Gorduklerim kadariyla
Ahah bi de tam koysan neler olur acabaGözümü sakladım valla bikere koymustum bütün manyaklar benı buldu
Gıss etrafım lezo doldu vallahi kullanıcı adı degıstırıp resmımı kaldırdım yoksam hiç çekinmemAhah bi de tam koysan neler olur acaba
Yok artik gercekten mi kizGıss etrafım lezo doldu vallahi kullanıcı adı degıstırıp resmımı kaldırdım yoksam hiç çekinmem
Valla yok deryaist4342 yok buseğğ_34 (misal verıyorum) bunlar normal mı laYok artik gercekten mi kiz
Heee özel mesajlar falan yok yorumumu alıntılamalar falan derken kestaneyi çiziktiriyodum ya laBu forumdami doldular?
tobe bismillah.Heee özel mesajlar falan yok yorumumu alıntılamalar falan derken kestaneyi çiziktiriyodum ya la
Aman bacım dikkatli olun vallaha milletin kantarının topuzu yoktobe bismillah.
Seninki duysa kkyi yasaklarHeee özel mesajlar falan yok yorumumu alıntılamalar falan derken kestaneyi çiziktiriyodum ya la
Aman bacım dikkatli olun vallaha milletin kantarının topuzu yok
Sus sus hele benimki duysa kiyamet koparHele benim eşim duysa.
Bana zaten sen iki yorum oku faydali şeyler ogren ( ben bilgileniyorum diyorum da ona)az biraz daha bak kk ya diyor benim esim bide bunlari bilse
Telefonumu kırabılırSeninki duysa kkyi yasaklar
Valla allahtan gelip okumuyor.Sus sus hele benimki duysa kiyamet kopar
Erkeklerden koruyalim derken kadinlar cikti basimiza derlerTelefonumu kırabılır
Benimki de yemek yarismalarina katildigimdan beri sık bogaz etmiyorValla allahtan gelip okumuyor.
Aslinda bazen geliyor yanima beraber okuyalim diyor ben kapatiyorum kadinsal seyler nabcan diyorum
Bende temizlige katiliyorum diyim.Benimki de yemek yarismalarina katildigimdan beri sık bogaz etmiyor
Benim şansima geliyolardir pislensin de foto ciksin bana diyeHalbuki misafir cok geliyo bu ara ondan dolayi elim surunce heryere tekrar tekrar suruyorum:))