- 22 Ağustos 2015
- 29.558
- 86.105
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.321
:)kuzularin sessizliğiÇok sessiz burası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)kuzularin sessizliğiÇok sessiz burası
tovbe bismillahHem
Hem sihirliyim hem gerçek nanananananaaaaa
Ama artık burdayım nana herkese yardım edecek
Gündüz insan gece bez bebek
Bu sırrımızı kimse bilmeyeceeeekkkk
Allahım çık aklımdan
Nevreste girmiyor canım babası rahatsız ya
Yaa haberim yok ciddi bisey mi varNevreste girmiyor canım babası rahatsız ya
Sanırım çok yoğun
Bilinci kapalı ve bir gelişme yok diye haber aldım en son.Yaa haberim yok ciddi bisey mi var
Yol kız sürekli alıp geliyo eve. Allahtan tutmaya merakı yok. Sürekli ya ızgarayı ya ocagı ya fırını ıllakı haftads bıkac kere batırıyo allahım ya bı salata yapmıs yer gök roka ve havuç sorsan harıka olmus dımı hayatımBalık merakı derken tutuyor mu yoksa sürekli balık mi yiyorsunuz :))
Yol kız sürekli alıp geliyo eve. Allahtan tutmaya merakı yok. Sürekli ya ızgarayı ya ocagı ya fırını ıllakı haftads bıkac kere batırıyo allahım ya bı salata yapmıs yer gök roka ve havuç sorsan harıka olmus dımı hayatım
Vayy anasını ne kocalar ne kadınlar var bu kk a cok özeniyorum sizeHep sen mi hava atican benim kocam da yapar salatayı
Marul u yıkarım domatesi havuç u çıkartırım rokayi tereyi yıkarım ona bir tek doğramak kalır tabi bıçağı da kesme tahtasının üstünde hazır olur
Rabbim yardımcıları olsun. İnşallah biran önce şifa bulup iyileşirKizlar en yakin arkadasimin esi kaza yapmis sehir disindan gelirkendurumu agirmis daha 6 senelik evliler 2 tane kucucuk cocuklari var.nolur dua edin iyi olsun.cok uzuluyorum
Çok üzüldümya Rabbim ailesine çocuklarına. BağışlasınKizlar en yakin arkadasimin esi kaza yapmis sehir disindan gelirkendurumu agirmis daha 6 senelik evliler 2 tane kucucuk cocuklari var.nolur dua edin iyi olsun.cok uzuluyorum
Allahim sifasini versin insallahBilinci kapalı ve bir gelişme yok diye haber aldım en son.
Allah şifa versin,ailesine bağışlasınKizlar en yakin arkadasimin esi kaza yapmis sehir disindan gelirkendurumu agirmis daha 6 senelik evliler 2 tane kucucuk cocuklari var.nolur dua edin iyi olsun.cok uzuluyorum
Amin ,inşallahAllahim sifasini versin insallah
Allah yardımcıları olsun inşallah.Kizlar en yakin arkadasimin esi kaza yapmis sehir disindan gelirkendurumu agirmis daha 6 senelik evliler 2 tane kucucuk cocuklari var.nolur dua edin iyi olsun.cok uzuluyorum
Valla o hale gelmesi için bir dört-beş ay daha evden tüymem lazım Ocağın üst dolaplarında, davlumbazın içinde bildiğin yağ tabakası cumhuriyeti kurulmuştu. Spatulayla kazınacak kıvama gelmişlerdi. Domolcuğum bittiydi dolapların üstüne yetmedi. Oralar kaldı kısmet oralara artıkBi kac bi yer birakaydin bari bacim her pazartesi sali mutfaklar yarisacakolsun bi kizartma yaparsin batar zaten her yer
Bitli bitli oturuyoz napak valla hava buz eve tıkıldık. Yazın sıcak eve giremiyoz kışın soğuk evden cıkamıyoz derken temızlık yapamadık yıneHöllööö bitliler nörüyonuz
Mutfak görselimin öncesi hazır sonrası da olur inşalla