- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.221
canim k bakma bende seni mesaj yagmuruna dizfim cidden k bakma Rabbim sifa versin kendim adina cok ozur dilerimAmin insallah kizlaresim de yok burda arkadasimi aradim acmadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim k bakma bende seni mesaj yagmuruna dizfim cidden k bakma Rabbim sifa versin kendim adina cok ozur dilerimAmin insallah kizlaresim de yok burda arkadasimi aradim acmadi
Firsat buldukca yapiyoruzNapıyonuz kızçeler keyifler yerinde mi yoksam before/after peşinde misiniz
Yok canim olur mu oyle seycanim k bakma bende seni mesaj yagmuruna dizfim cidden k bakma Rabbim sifa versin kendim adina cok ozur dilerim
Tesekkur ederim abla.cok Sukur uyanmis ama hala yogun bakimdaBirTutamMutluluk20 cok gecmis olsun. Hayirli haberler insallah...
Allah şifa versin.Tesekkur ederim abla.cok Sukur uyanmis ama hala yogun bakimda
Ben de esimle sakalasinca bosansam 4 cocugun nafakasi aylik tum kazancin eder dimdizlak kalirsin diyorumBak millette neler var kuzum. Allah evlerden ırak etsin. Ikı kadınmıs. Bırını hakladı da ıkıncıyı ıstıyorlar pislikler. Aman gidene kapı orda valla. Ben sıcak evımde evlatlarımla kalırım. Ev, araba, para, mayış benim olcek giden kendi düşünsün. Valla kalan mayışla kıçına don alamaz hey yavrum hey bende bebelerle kendımı houte couture giyinirim ahahaha tövbe estafurullah
Resimdeki senmisin?Ben de esimle sakalasinca bosansam 4 cocugun nafakasi aylik tum kazancin eder dimdizlak kalirsin diyorum
Kuzu pazartesi sali her zaman mutfak.persembe cuma degisiyor amamesela gelecek persembe cuma banyo varOylama baslamis ama.
Yok andiriyor diye koydumResimdeki senmisin?
Haha bende. Neyi andiriyor dersen duruşu filan sanirimYok andiriyor diye koydum
Napalim biz de boyle idare ediyoruz isteHaha bende. Neyi andiriyor dersen duruşu filan sanirim
Ama kafayi koymadim bana benziyor ama genede koymadim
Ama ben kendımım sadece gözümü koymadımAma saćlar sahane ya. Bayildim. Elbisenin rengiyle de cok uyumlu:)
dudaģami puan verelim şindiAma ben kendımım sadece gözümü koymadım
Aynenbenim de saclarim oyle uzunAma saćlar sahane ya. Bayildim. Elbisenin rengiyle de cok uyumlu:)
Yaa masallah sanaAma ben kendımım sadece gözümü koymadım
Masallah guzel hatuna benziyorsun.Ama ben kendımım sadece gözümü koymadım