- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.201
Ha ben ha sen ne fark eder, hepimiz üşengeçliğin son temsilcileriyizOlmaz birinci olmam lazım senin yanına yakışmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha ben ha sen ne fark eder, hepimiz üşengeçliğin son temsilcileriyizOlmaz birinci olmam lazım senin yanına yakışmam lazım
Kizlar en yakin arkadasimin esi kaza yapmis sehir disindan gelirkendurumu agirmis daha 6 senelik evliler 2 tane kucucuk cocuklari var.nolur dua edin iyi olsun.cok uzuluyorum
İnşallah şifasını bulur çok üzülüyorum genc yaşta olanlara :/
Amin insallah kizlaresim de yok burda arkadasimi aradim acmadiRabbim şafi ismi ile şifa versin inşAllah
Oylama baslamis ama.mutfakta iyiydik bence
beni de ister misin
Saliya kadar yazmış azerin geç kalmadın yavrum sanki :))
Salon icinmimerak etme sali aksami basliyo oylama
O yatak odası salonOylama baslamis ama.
Oylama baslamis ama.
Anladm cnmO yatak odası salon
.salı akşamına kadar mutfak atabilirsin
Salonu bende kscirdim evde yoktumSalon icinmi
Salon yokmu suan mutfak resmimi atabilirim.Salonu bende kscirdim evde yoktum
Bak millette neler var kuzum. Allah evlerden ırak etsin. Ikı kadınmıs. Bırını hakladı da ıkıncıyı ıstıyorlar pislikler. Aman gidene kapı orda valla. Ben sıcak evımde evlatlarımla kalırım. Ev, araba, para, mayış benim olcek giden kendi düşünsün. Valla kalan mayışla kıçına don alamaz hey yavrum hey bende bebelerle kendımı houte couture giyinirim ahahaha tövbe estafurullahValla geçen espri ile konuştuk çocuk konusu üzerinden
Al birini yap çocuk çok istiyorsan dedim ben uğraşmam iki kadını idare etmek çok zormuş arkadaşlar diyor dedi :/
Bende dedim evi bana bırak çocuklarla nereye gidersen git ne bırakacam diyor
Sana birşey Ler alırım yaparım yine bulurum yolunu diyor
Canım allah tez zamanda şifs versin eşine bağışlasın inşallahKizlar en yakin arkadasimin esi kaza yapmis sehir disindan gelirkendurumu agirmis daha 6 senelik evliler 2 tane kucucuk cocuklari var.nolur dua edin iyi olsun.cok uzuluyorum
Azerin diyor ki yaptıkça bana atın hazırda dursun kategorinin sırası gelince kullanırız digkr şuan salon yatak odası yarsimasi var oylama bitmediSalon yokmu suan mutfak resmimi atabilirim.
Bir arkadaş vardı kullanan domol ürünü ama nickino hatırlayamadımKızlar size bişey sorcam. Bu domolün fırın ve ızgara temızleyıcı köpüğünü ankastre ocagımda hıc denemedım. Deneyen varmı. Eşim geçen akşam balık yaptı temızlemıs ama ocağın gözlerine kadar yağ içinde ya pek arıtamamış kirleri.
Bendım oBir arkadaş vardı kullanan domol ürünü ama nickino hatırlayamadım
Bendım o
Beni bana kakalayacaktın ha seni gidi seni yemezler
Kendi halinde uğraşsın dedimBeni bana kakalayacaktın ha seni gidi seni yemezler
Minikmelek mi emin misinKendi halinde uğraşsın dedim