Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Valla geçen espri ile konuştuk çocuk konusu üzerinden

Al birini yap çocuk çok istiyorsan dedim ben uğraşmam iki kadını idare etmek çok zormuş arkadaşlar diyor dedi :/

Bende dedim evi bana bırak çocuklarla nereye gidersen git ne bırakacam diyor

Sana birşey Ler alırım yaparım yine bulurum yolunu diyor 🤪
Bak millette neler var kuzum. Allah evlerden ırak etsin. Ikı kadınmıs. Bırını hakladı da ıkıncıyı ıstıyorlar pislikler. Aman gidene kapı orda valla. Ben sıcak evımde evlatlarımla kalırım. Ev, araba, para, mayış benim olcek giden kendi düşünsün.:KK53: Valla kalan mayışla kıçına don alamaz hey yavrum hey bende bebelerle kendımı houte couture giyinirim ahahaha tövbe estafurullah :halay: :KK70:

Kizlar en yakin arkadasimin esi kaza yapmis sehir disindan gelirken:KK43:durumu agirmis daha 6 senelik evliler 2 tane kucucuk cocuklari var.nolur dua edin iyi olsun.cok uzuluyorum:KK43:
Canım allah tez zamanda şifs versin eşine bağışlasın inşallah :KK42:

Salon yokmu suan mutfak resmimi atabilirim.
Azerin diyor ki yaptıkça bana atın hazırda dursun kategorinin sırası gelince kullanırız digkr şuan salon yatak odası yarsimasi var oylama bitmedi

Mutfakoylamasi başlayacak saliya kadar onun fotoları olacak istediğini at azerin bir daha ki kategoriye ekler

Kızlar size bişey sorcam. Bu domolün fırın ve ızgara temızleyıcı köpüğünü ankastre ocagımda hıc denemedım. Deneyen varmı. Eşim geçen akşam balık yaptı temızlemıs ama ocağın gözlerine kadar yağ içinde ya pek arıtamamış kirleri. o_O:KK64:

Kızlar size bişey sorcam. Bu domolün fırın ve ızgara temızleyıcı köpüğünü ankastre ocagımda hıc denemedım. Deneyen varmı. Eşim geçen akşam balık yaptı temızlemıs ama ocağın gözlerine kadar yağ içinde ya pek arıtamamış kirleri. o_O:KK64:
Bir arkadaş vardı kullanan domol ürünü ama nickino hatırlayamadım

X