Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Allahım kadına ıkıncıye uzuntu😑cok uzuldum gercekten. Evlenıyoruz ama ne cıkacak bılmıyoruz kı. Bı bakıyorsun kırk yıllık kocanın gozu dısarda. Allah herseyın hayırlısını versın boyle uzuntuler yasatmasın kımselere:KK42:
amin canim allah korkusu olan yapmaz bu kadr net oda kimsede kalmamis

Evet. Valla sabahları adamın arkasından okuyup ufluyorum allahım bızlerı dogru yoldan ayırma dıye. Kımse aldatılmak ıcın evlenmıyo kı
Profildeki sen misin love

Birde aklıma geldi seninle burda mı denk geliyoruz yoksa nick mi degistirdin :))

Profildeki sen misin love

Birde aklıma geldi seninle burda mı denk geliyoruz yoksa nick mi degistirdin :))
Evet canım benım :KK30: yok kız nıck degıstırmedım ama heran mutfaktakısarıbez olarak degıstırebılırım:deli::KK70:

Bende okudum o konuyu Allahım yardımcısı olsun:KK43:
Bende hastanede dövdüm o... Nun birini . eşim yanımda sıra alamamış birine yardımcı oldu sonra dışarıya bişey için çıkmıştı .kadının bana dediği lafla ,cocuğumu bi teyzenin eline nasıl vermemle kadını bir güzel evire çevire hasat etmem çok sürmedi😈 nekadar Sürtük var ya kadınıda o b.k erkeğide bu zamanda. Şükür eşimlik bi durum yoktu.

kesinlikle varya olan sana bana degil cocuklara oluyo
Eğer yaparsa da kendı pisliği canım benım ve bebelerin yuzunu zor gorur altından donunu bıle alırım kı sözleşmemiz var valla kendı dusunsun:KK49:
Ortak bır kararla sozlesme yapmıstık. Eger taraflardan bırı aldatan taraf olursa ve kanıtlanırsa ceketını alan cıkacaktı:dondurma: benım oglum /kızım yapmaz ne gerek var dıyorlar. Bende cocuklarımın gelecegını dusunmek zorundayım. Dımdızlak ortada kalmaktansa kısıler kendınden emınse yapsın sozlesme valla

Eğer yaparsa da kendı pisliği canım benım ve bebelerin yuzunu zor gorur altından donunu bıle alırım kı sözleşmemiz var valla kendı dusunsun:KK49:
Ortak bır kararla sozlesme yapmıstık. Eger taraflardan bırı aldatan taraf olursa ve kanıtlanırsa ceketını alan cıkacaktı:dondurma: benım oglum /kızım yapmaz ne gerek var dıyorlar. Bende cocuklarımın gelecegını dusunmek zorundayım. Dımdızlak ortada kalmaktansa kısıler kendınden emınse yapsın sozlesme valla
aanam vallah benim aklimada soktun:KK66: babasida diyorki oyle bise yaparsa evleri sana ve cocuklara birakirim oda zirnik alamaz 🤩diyor

aanam vallah benim aklimada soktun:KK66: babasida diyorki oyle bise yaparsa evleri sana ve cocuklara birakirim oda zirnik alamaz 🤩diyor
Öyle dıyorlar ama ogulları pıslık yapsa kımse benım yogurdum ekşi demıyor kı canım cevreden hep duyuyorum. Bosanana kadar canım cıcım bosanmaya gelınce benım kemalım yapmaz mode on:63:
Kımseye de guvenemem valla ortak alınanlar neyse de benım kendı evım arabam var ne hakkı var kı kendı aldıgım mallar uzerınde bırde bana pıslık yapacak bıde yarısını alacam yekk yeaaa paralarım alımallah:halay:sımdı aldatan dusunsun valla kuru maasla kalır dıcem yarısını da nafaka talep etmek uzere maddelendı. Ona da cesaret ederse yürek yemiş de hayde der alırım parayı otururum:KK76::KK49:

Öyle dıyorlar ama ogulları pıslık yapsa kımse benım yogurdum ekşi demıyor kı canım cevreden hep duyuyorum. Bosanana kadar canım cıcım bosanmaya gelınce benım kemalım yapmaz mode on:63:
Kımseye de guvenemem valla ortak alınanlar neyse de benım kendı evım arabam var ne hakkı var kı kendı aldıgım mallar uzerınde bırde bana pıslık yapacak bıde yarısını alacam yekk yeaaa paralarım alımallah:halay:sımdı aldatan dusunsun valla kuru maasla kalır dıcem yarısını da nafaka talep etmek uzere maddelendı. Ona da cesaret ederse yürek yemiş de hayde der alırım parayı otururum:KK76::KK49:
benced
vallah helal olsun baci sana yapacagi varsada korkudan kafasini kaldiramaz bile:KK66:

Valla o istemişti. Demekki dötüne güveniyor :KK70:
Valla geçen espri ile konuştuk çocuk konusu üzerinden

Al birini yap çocuk çok istiyorsan dedim ben uğraşmam iki kadını idare etmek çok zormuş arkadaşlar diyor dedi :/

Bende dedim evi bana bırak çocuklarla nereye gidersen git ne bırakacam diyor

Sana birşey Ler alırım yaparım yine bulurum yolunu diyor 🤪

Kizlar en yakin arkadasimin esi kaza yapmis sehir disindan gelirken:KK43:durumu agirmis daha 6 senelik evliler 2 tane kucucuk cocuklari var.nolur dua edin iyi olsun.cok uzuluyorum:KK43:
İnşallah şifasını bulur çok üzülüyorum genc yaşta olanlara :/

X