- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.181
Beynını dagıtırdım netcesarete bak senin yanında birde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beynını dagıtırdım netcesarete bak senin yanında birde
Yok yok inmedi
Yoktum son yarışmada mutfakta sizleri ezmeye hazırlanıyorum ama
aynen bacim kadinda af edrsin 180 boy vardi boyu benim boyum 160 sarisin af edrsin tam o yolun yolcusu olsun bana fark etmez ben 45 kiloyken 180 boyunda kadinin eline sacini vrrmis biriyim:) bana far etmzz;(cesarete bak senin yanında birde
amin canim allah korkusu olan yapmaz bu kadr net oda kimsede kalmamisAllahım kadına ıkıncıye uzuntucok uzuldum gercekten. Evlenıyoruz ama ne cıkacak bılmıyoruz kı. Bı bakıyorsun kırk yıllık kocanın gozu dısarda. Allah herseyın hayırlısını versın boyle uzuntuler yasatmasın kımselere
ortalık kızıştı dökülsün çaylar yemek sularıSen dur hele kenarda beni izle
Evet. Valla sabahları adamın arkasından okuyup ufluyorum allahım bızlerı dogru yoldan ayırma dıye. Kımse aldatılmak ıcın evlenmıyo kıamin canim allah korkusu olan yapmaz bu kadr net oda kimsede kalmamis
Profildeki sen misin loveEvet. Valla sabahları adamın arkasından okuyup ufluyorum allahım bızlerı dogru yoldan ayırma dıye. Kımse aldatılmak ıcın evlenmıyo kı
Evet canım benım yok kız nıck degıstırmedım ama heran mutfaktakısarıbez olarak degıstırebılırımProfildeki sen misin love
Birde aklıma geldi seninle burda mı denk geliyoruz yoksa nick mi degistirdin :))
ortalık kızıştı dökülsün çaylar yemek suları
Çıksın meydana cifler porcozler
kesinlikle varya olan sana bana degil cocuklara oluyoEvet. Valla sabahları adamın arkasından okuyup ufluyorum allahım bızlerı dogru yoldan ayırma dıye. Kımse aldatılmak ıcın evlenmıyo kı
Eğer yaparsa da kendı pisliği canım benım ve bebelerin yuzunu zor gorur altından donunu bıle alırım kı sözleşmemiz var valla kendı dusunsunkesinlikle varya olan sana bana degil cocuklara oluyo
aanam vallah benim aklimada soktun babasida diyorki oyle bise yaparsa evleri sana ve cocuklara birakirim oda zirnik alamaz diyorEğer yaparsa da kendı pisliği canım benım ve bebelerin yuzunu zor gorur altından donunu bıle alırım kı sözleşmemiz var valla kendı dusunsun
Ortak bır kararla sozlesme yapmıstık. Eger taraflardan bırı aldatan taraf olursa ve kanıtlanırsa ceketını alan cıkacaktı benım oglum /kızım yapmaz ne gerek var dıyorlar. Bende cocuklarımın gelecegını dusunmek zorundayım. Dımdızlak ortada kalmaktansa kısıler kendınden emınse yapsın sozlesme valla
Öyle dıyorlar ama ogulları pıslık yapsa kımse benım yogurdum ekşi demıyor kı canım cevreden hep duyuyorum. Bosanana kadar canım cıcım bosanmaya gelınce benım kemalım yapmaz mode onaanam vallah benim aklimada soktun babasida diyorki oyle bise yaparsa evleri sana ve cocuklara birakirim oda zirnik alamaz diyor
bencedÖyle dıyorlar ama ogulları pıslık yapsa kımse benım yogurdum ekşi demıyor kı canım cevreden hep duyuyorum. Bosanana kadar canım cıcım bosanmaya gelınce benım kemalım yapmaz mode on
Kımseye de guvenemem valla ortak alınanlar neyse de benım kendı evım arabam var ne hakkı var kı kendı aldıgım mallar uzerınde bırde bana pıslık yapacak bıde yarısını alacam yekk yeaaa paralarım alımallahsımdı aldatan dusunsun valla kuru maasla kalır dıcem yarısını da nafaka talep etmek uzere maddelendı. Ona da cesaret ederse yürek yemiş de hayde der alırım parayı otururum
vallah helal olsun baci sana yapacagi varsada korkudan kafasini kaldiramaz bileÖyle dıyorlar ama ogulları pıslık yapsa kımse benım yogurdum ekşi demıyor kı canım cevreden hep duyuyorum. Bosanana kadar canım cıcım bosanmaya gelınce benım kemalım yapmaz mode on
Kımseye de guvenemem valla ortak alınanlar neyse de benım kendı evım arabam var ne hakkı var kı kendı aldıgım mallar uzerınde bırde bana pıslık yapacak bıde yarısını alacam yekk yeaaa paralarım alımallahsımdı aldatan dusunsun valla kuru maasla kalır dıcem yarısını da nafaka talep etmek uzere maddelendı. Ona da cesaret ederse yürek yemiş de hayde der alırım parayı otururum
Valla o istemişti. Demekki dötüne güveniyorbenced
vallah helal olsun baci sana yapacagi varsada korkudan kafasini kaldiramaz bile
Olmaz birinci olmam lazım senin yanına yakışmam lazımGidin 2.lik için yarışın yaşasın domestos
Valla geçen espri ile konuştuk çocuk konusu üzerindenValla o istemişti. Demekki dötüne güveniyor
İnşallah şifasını bulur çok üzülüyorum genc yaşta olanlara :/Kizlar en yakin arkadasimin esi kaza yapmis sehir disindan gelirkendurumu agirmis daha 6 senelik evliler 2 tane kucucuk cocuklari var.nolur dua edin iyi olsun.cok uzuluyorum