Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Atatürk kent ormanında var :KK70: :KK70:

Yol kenarlarındaki ağaç diplerinden hallederim :deli:

beni de ister misin :eek:

Yoooookkkk :KK70:
Bu kategoride var miydin sende?

Geçen selena izliyorlar dedim ki sizde ayağa kalkın yapın gelir belki Selena

3 ude kalkti ayağa se-le-na dedi

Çarşafa kendimi sardım yanlarinda hızlıca açıp selam kizlar dedim carsftan çıkıp 😂

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 @H M N Nana

:KK70::KK70:
Iyi yüreklerine inmemiş :KK70:

yav bvde bir baco var is kiyafetlerinin icinden sac cikar mi demiss kocayi bosayacakmis sirf bu yuzden cidden bagzen cok orjinallesiyorz:)
Cutemom çok üzüldüm ya aldı başını gitti kadın burdan cocuk topiklerinden tanıyordum bende aynı yaşta çocukları miz vardı :KK43:

Gerçekten bir olayla hayatımız bambaşka bir yola girebiliyor :/

Cutemom çok üzüldüm ya aldı başını gitti kadın burdan cocuk topiklerinden tanıyordum bende aynı yaşta çocukları miz vardı :KK43:

Gerçekten bir olayla hayatımız bambaşka bir yola girebiliyor :/
o adamin Allah kahretsin insallah kadincagizin tum umutlarini yikti anam simdiki kadinlarda kudurmusss evli erkeklere musalat oluyorlar gerci erkek te yuzde 90 suc vardir het zamn derim

o adamin Allah kahretsin insallah kadincagizin tum umutlarini yikti anam simdiki kadinlarda kudurmusss evli erkeklere musalat oluyorlar gerci erkek te yuzde 90 suc vardir het zamn derim
Ya haram tatlı geliyor şimdi insanlara hakikatan sonumuz hayrolsun :KK43:

kiz benim kocamada biri musalat olmustu ama benim kocada suc vardi bosayacaktim az kalsin kepazeyi sonra anladim ki kari takmis kocama
Aman dikkat et ...

Ben vala tahammül edemiyorum öyle şeylere bir gün hastanede yattı bizimki zamanında bir kiz sürekli odasına gelip ilgilenmiş

Hemşirelerin biel dikkatini çekmiş

Eşim anlattı bana da böyle böyle oldu diye ..kızı da gösterdi bana çarşıda sonra

Kızı yolasim geliyor bazen gördükçe

Ama eşim de de kabahat var sohbet etmezsen defolur giderdi yani :sopa:

Ya cutemom a cok uzuldım kocası olacak pislik adamın dedıgını okudunuz mu ya agzım acıkta kaldı herkes böyle, ortam böyle dıyormus

Aman dikkat et ...

Ben vala tahammül edemiyorum öyle şeylere bir gün hastanede yattı bizimki zamanında bir kiz sürekli odasına gelip ilgilenmiş

Hemşirelerin biel dikkatini çekmiş

Eşim anlattı bana da böyle böyle oldu diye ..kızı da gösterdi bana çarşıda sonra

Kızı yolasim geliyor bazen gördükçe

Ama eşim de de kabahat var sohbet etmezsen defolur giderdi yani :sopa:
kesinlikle bacim erkekte suv vardir ama bir cocuklarla esim falan dondurma yemege giffik cok kalabalik bir yer oglum daha yuruyemiyorud birazda tombikkti ben onla ilgilrniyordum o ara kiz karinin biri kocamin cebine bisey koydu dedim acaba ben mi yanlis anladim hemn oraya dogru yurudum kadin bir hisimla neye ugradigini sasirdi bizim ki mal dondurmasini yiyor bi baktim ac cebini bakim ne olduuu ya drsi baktim kadin cebine numarasini adini yazmis cok yakisiklisin demis kadini o zamn yolmadigima cok pismanim:KK66:

kesinlikle bacim erkekte suv vardir ama bir cocuklarla esim falan dondurma yemege giffik cok kalabalik bir yer oglum daha yuruyemiyorud birazda tombikkti ben onla ilgilrniyordum o ara kiz karinin biri kocamin cebine bisey koydu dedim acaba ben mi yanlis anladim hemn oraya dogru yurudum kadin bir hisimla neye ugradigini sasirdi bizim ki mal dondurmasini yiyor bi baktim ac cebini bakim ne olduuu ya drsi baktim kadin cebine numarasini adini yazmis cok yakisiklisin demis kadini o zamn yolmadigima cok pismanim:KK66:
:KK57: cesarete bak senin yanında birde

aynen poslik birde grup halindeymis kepazeler
Allahım kadına ıkıncıye uzuntu😑cok uzuldum gercekten. Evlenıyoruz ama ne cıkacak bılmıyoruz kı. Bı bakıyorsun kırk yıllık kocanın gozu dısarda. Allah herseyın hayırlısını versın boyle uzuntuler yasatmasın kımselere:KK42:

X