- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.772
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.161
gencler kopuyor muyuz leydizzzz en centilmenliler tum melek analara gelsin gunaydinlar biraz gec oldu
Bende hata veriyor video
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gencler kopuyor muyuz leydizzzz en centilmenliler tum melek analara gelsin gunaydinlar biraz gec oldu
evwt balim ya beende kopuyordum guyaBende hata veriyor video
Atatürk kent ormanında var
beni de ister misin
Geçen selena izliyorlar dedim ki sizde ayağa kalkın yapın gelir belki Selena
3 ude kalkti ayağa se-le-na dedi
Çarşafa kendimi sardım yanlarinda hızlıca açıp selam kizlar dedim carsftan çıkıp
BirTutamMutluluk20 @H M N Nana
Yok yok inmediYol kenarlarındaki ağaç diplerinden hallederim
Yoooookkkk
Bu kategoride var miydin sende?
Iyi yüreklerine inmemiş
Cutemom çok üzüldüm ya aldı başını gitti kadın burdan cocuk topiklerinden tanıyordum bende aynı yaşta çocukları miz vardıyav bvde bir baco var is kiyafetlerinin icinden sac cikar mi demiss kocayi bosayacakmis sirf bu yuzden cidden bagzen cok orjinallesiyorz:)
Ama çok kahkaha attılar .
Ortanca dedi ki anne sen Selena olamazsın ki
Cevabını bildiği m halde sordum sen çok sismansin dedi
o adamin Allah kahretsin insallah kadincagizin tum umutlarini yikti anam simdiki kadinlarda kudurmusss evli erkeklere musalat oluyorlar gerci erkek te yuzde 90 suc vardir het zamn derimCutemom çok üzüldüm ya aldı başını gitti kadın burdan cocuk topiklerinden tanıyordum bende aynı yaşta çocukları miz vardı
Gerçekten bir olayla hayatımız bambaşka bir yola girebiliyor :/
Xl selenaDeseydin ya ben yemek yemiş selenayım diye
Ya haram tatlı geliyor şimdi insanlara hakikatan sonumuz hayrolsuno adamin Allah kahretsin insallah kadincagizin tum umutlarini yikti anam simdiki kadinlarda kudurmusss evli erkeklere musalat oluyorlar gerci erkek te yuzde 90 suc vardir het zamn derim
kiz benim kocamada biri musalat olmustu ama benim kocada suc vardi bosayacaktim az kalsin kepazeyi sonra anladim ki kari takmis kocamaYa haram tatlı geliyor şimdi insanlara hakikatan sonumuz hayrolsun
Ezbere biliyor bizimkilerna nanan naaaa naa selenaaa selena bunh hic unutmam
Aman dikkat et ...kiz benim kocamada biri musalat olmustu ama benim kocada suc vardi bosayacaktim az kalsin kepazeyi sonra anladim ki kari takmis kocama
Ya cutemom a cok uzuldım kocası olacak pislik adamın dedıgını okudunuz mu ya agzım acıkta kaldı herkes böyle, ortam böyle dıyormuso adamin Allah kahretsin insallah kadincagizin tum umutlarini yikti anam simdiki kadinlarda kudurmusss evli erkeklere musalat oluyorlar gerci erkek te yuzde 90 suc vardir het zamn derim
kesinlikle bacim erkekte suv vardir ama bir cocuklarla esim falan dondurma yemege giffik cok kalabalik bir yer oglum daha yuruyemiyorud birazda tombikkti ben onla ilgilrniyordum o ara kiz karinin biri kocamin cebine bisey koydu dedim acaba ben mi yanlis anladim hemn oraya dogru yurudum kadin bir hisimla neye ugradigini sasirdi bizim ki mal dondurmasini yiyor bi baktim ac cebini bakim ne olduuu ya drsi baktim kadin cebine numarasini adini yazmis cok yakisiklisin demis kadini o zamn yolmadigima cok pismanimAman dikkat et ...
Ben vala tahammül edemiyorum öyle şeylere bir gün hastanede yattı bizimki zamanında bir kiz sürekli odasına gelip ilgilenmiş
Hemşirelerin biel dikkatini çekmiş
Eşim anlattı bana da böyle böyle oldu diye ..kızı da gösterdi bana çarşıda sonra
Kızı yolasim geliyor bazen gördükçe
Ama eşim de de kabahat var sohbet etmezsen defolur giderdi yani
aynen poslik birde grup halindeymis kepazelerYa cutemom a cok uzuldım kocası olacak pislik adamın dedıgını okudunuz mu ya agzım acıkta kaldı herkes böyle, ortam böyle dıyormus
cesarete bak senin yanında birdekesinlikle bacim erkekte suv vardir ama bir cocuklarla esim falan dondurma yemege giffik cok kalabalik bir yer oglum daha yuruyemiyorud birazda tombikkti ben onla ilgilrniyordum o ara kiz karinin biri kocamin cebine bisey koydu dedim acaba ben mi yanlis anladim hemn oraya dogru yurudum kadin bir hisimla neye ugradigini sasirdi bizim ki mal dondurmasini yiyor bi baktim ac cebini bakim ne olduuu ya drsi baktim kadin cebine numarasini adini yazmis cok yakisiklisin demis kadini o zamn yolmadigima cok pismanim
Allahım kadına ıkıncıye uzuntucok uzuldum gercekten. Evlenıyoruz ama ne cıkacak bılmıyoruz kı. Bı bakıyorsun kırk yıllık kocanın gozu dısarda. Allah herseyın hayırlısını versın boyle uzuntuler yasatmasın kımselereaynen poslik birde grup halindeymis kepazeler