- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Cok iyi sevdim ben bu işiSiz bana ozelden attiktan sonra ben anket bolumunde her kategori icin ayri-ayri konu acip oylamayi baslaticamlinkini de ilk sayfaya koyucam
Oylamayla secilecek canimEn temiz mi kazanacak
Anketi ben düzenlerim isterseniz her seferinde:)Ben de ben de
İki dakikada yaparsin bi seyler hadi o kadar israr ettim kirma beni:70;
Coktaaaan
Sol da olur
Keske anket silinip tekrar acila bilse
Bana vermezler oylamayı en temiz neyse ona gider bu kesin
belli olmaz bence oEn temiz mi kazanacak
Bitmiyor enerjileri bir yerlerinde duraseelll var galibaAyyyyyy hiç sorma yaaaa yemek yedik mutfağı topladım maaile banyo yaptık banyo yıkadım balkon yıkadım şimdi koltukta sızıp kalıcam ama cadı hala diz duvara tırmanıyor
Sen kafa dinleyeceksin anca amaAnketi ben düzenlerim isterseniz her seferinde:)
Burası o bölüm kadar uğraştırmaz canım:)Hem kafa dinlememi kazen istedi ben buradan uzak kalamam:)Sen kafa dinleyeceksin anca ama
Canım ablaaammm nasılsınBurası o bölüm kadar uğraştırmaz canım:)Hem kafa dinlememi kazen istedi ben buradan uzak kalamam:)
Uyumadi mi daha oAyyyyyy hiç sorma yaaaa yemek yedik mutfağı topladım maaile banyo yaptık banyo yıkadım balkon yıkadım şimdi koltukta sızıp kalıcam ama cadı hala diz duvara tırmanıyor
Cok iyi sevdim ben bu işi
Olsun maksat eglenmek ve motive olmak zaten nickler yazilmayacak.hem orasi belli olmaz kiBana vermezler oylamayı en temiz neyse ona gider bu kesin
Olur ozelden nasil yapicagimiza karar veririz nevoAnketi ben düzenlerim isterseniz her seferinde:)
İyiyim canım benim çok sağolCanım ablaaammm nasılsın
neden ara verildi ablacım1-2 ay canım duruma göre bakacağız:)
kreş günleri için sabırsızlanıyorum çünkü kendimi dikiş kursuna atacağımyapma be sonrasini cekersen sen kesin birincisin kedi
Aksam 5e kadar kresteler ya o zamana zor yetistiyorum temizligi tam ayagimi uzatip dinleneyim diyorum hooop kizilderililer gibi geliyolar
Tamam canım gerektiğinde bana yazarsın :)Uyumadi mi daha o
Olsun maksat eglenmek ve motive olmak zaten nickler yazilmayacak.hem orasi belli olmaz ki
Olur ozelden nasil yapicagimiza karar veririz nevo
Benim için canım:)Durum malum ne olacağı belli değil:)neden ara verildi ablacım
kreş günleri için sabırsızlanıyorum çünkü kendimi dikiş kursuna atacağım
Haftasonun nasıl gectiİyiyim canım benim çok sağol
Kimse bilmiyor motor takmış kendineAzerin sana takdir ediyorum valla
45 kgsun
3 mu 4 çocuk annesi
Yemek yarışmasında on numara
Bide temizlik
Kızım nasıl yetisiyorsun bunları
Biliyorum abla doğru da düşünmüs oyuzden dedim birde burda kalmasin aklın diyeBurası o bölüm kadar uğraştırmaz canım:)Hem kafa dinlememi kazen istedi ben buradan uzak kalamam:)
Dikiş kurs mu anam bende istiyorumneden ara verildi ablacım
kreş günleri için sabırsızlanıyorum çünkü kendimi dikiş kursuna atacağım