- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Google ablaHangi tarayıcıyı kullanıyorsun?
Akşam bulasigini yada fırını temizlemeden önce ve temizledikten sonra atacaksın yarışmaya katilacaksin ..bugün kategori mutfak :))Neye :)
Appleda yok kiUygulamasını indirsene kk nin
Eşinin haberi varsa tabi
Allah razı olsun canım 16-17 gün oldu:/Allah razı olsunduymamıştım ablacım Rabbim tüm hastalara ve babana acil şifalar versin yapabileceğim bir şey varsa lütfen söyle
Bn önce bı akışını izleyim ona göre sekillenicem minikAkşam bulasigini yada fırını temizlemeden önce ve temizledikten sonra atacaksın yarışmaya katilacaksin ..bugün kategori mutfak :))
Mutfak iicnde bir yeri temizleyeceksin :))
Yok chorme-mozilla-expoler-opera gibi:)Yani başka bir tarayıcı kullansan:)Google abla
Bende de bugün bildiirmlere bakiyorim herkes yazıyor onu görüyorum o zaman sayfa yenileniyorSayfa açılmıyor yA sürekli yeniliyorum olmuyo deli oldum artık
Allah bizim Apple mız yokAppleda yok ki
Bn önce bı akışını izleyim ona göre sekillenicem minik
Chrome kullanıyorum abla opera baktım bulamadım yaYok chorme-mozilla-expoler-opera gibi:)Yani başka bir tarayıcı kullansan:)
Öyle yapalımtamam bakalım bir sonraki kategoride görüşürüz :))
Bugun hisim cikti temizlik yapacak halim kalmadi ben sizitakip edeyim
TamamÖyle yapalım
Görüşelim :)
Mozilla dene canım bazen sorun olabiliyor.Yada internetinde sıkıntı olabilir.Chrome kullanıyorum abla opera baktım bulamadım ya
Benim bayağıdır böyle deli oldum yA düzeltemedim bi türlü operayı da indiremedimBende de bugün bildiirmlere bakiyorim herkes yazıyor onu görüyorum o zaman sayfa yenileniyor
Ama ben bişey göndereceğim zaman topikte dönüyor dönüyor göndermiyor bayağı uzun sürdu sonra düzeldi
Ya valla kardeşim oppo aldı bundna daha iyi valla :)Allah bizim Apple mız yok
Yarım elmamiz yok
:d
Ya başka sitelere giriyorum sorun yok ablacım neyse bide onu deneyeyimMozilla dene canım bazen sorun olabiliyor.Yada internetinde sıkıntı olabilir.
Benimde ondan yeni aldım çok memnunum:)Ya valla kardeşim oppo aldı bundna daha iyi valla :)
Bende cok beğendim abla bu arada ben safariden girdim şimdiye kadar neden girmediysemBenimde ondan yeni aldım çok memnunum:)