- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.722
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Ay bişey sorucam gerçekten kendisinin Evi olduğunu nereden bileceğiz hadi internetten bulup atarlarsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yardımcı oluver temizlik editörü yeniHangi anket bölümü:)
Yarışma bu bölümde olmayacak mı:)
Her kategori icin burda anket acsam kirletiriz bolumu diye oraya acayim dedim nevo.zamaninda Kazene bu konuyu sormustum oraya aca bilirsin demistiHangi anket bölümü:)
Yarışma bu bölümde olmayacak mı:)
Vicdanına kalmış ben anama gidince de atarım mesela güzel olur bak aklıma geldiAy bişey sorucam gerçekten kendisinin Evi olduğunu nereden bileceğiz hadi internetten bulup atarlarsa
Bu bölüm yetkiliside benimSen yardımcı oluver temizlik editörü yeni
Daha önceden yanmıştı yani sendeki ampulHer kategori icin burda anket acsam kirletiriz bolumu diye oraya acayim dedim nevo.zamaninda Kazene bu konuyu sormustum oraya aca bilirsin demisti
Yaaaaaa ne çabuk şuanda mutfağım toplu yarın atarım hem misafirim de gelecek daha çok dağılırKmsl Hnd ne zaman atiyon kiz fotoyu?bak iki kisi atti bile
Sağ kolun olsun mademBu bölüm yetkiliside benim
Tamam canım :)Her kategori icin burda anket acsam kirletiriz bolumu diye oraya acayim dedim nevo.zamaninda Kazene bu konuyu sormustum oraya aca bilirsin demisti
Yarın akşam oylucaz akşama kadar kaç kere batar çıkarYaaaaaa ne çabuk şuanda mutfağım toplu yarın atarım hem misafirim de gelecek daha çok dağılır
Gerek var mı orasını ben bilmem:)Sağ kolun olsun madem
Gerek var mı orasını ben bilmem:)
Şuan mutfak yan bir kare buzdolabı olur tezgah olur fırın olur öyle :))Topik nasıl olucak hani yemek de etler tavuklar tatlılar glbl çıkıyor bu nasıl olucak ?
Banyo oturma odası felan mi
Ben de ben deGelecek resimleri merak eden tek ben miyim acaba
İki dakikada yaparsin bi seyler hadi o kadar israr ettim kirma beni:70;Topigi hayırlı olsun
Akşam zor gelirim ya çalışıyorum yinede bu yarisma bana motive olur
CoktaaaanDaha önceden yanmıştı yani sendeki ampul
Sol da olurSağ kolun olsun madem
Keske anket silinip tekrar acila bilseTamam canım :)
En temiz mi kazanacakŞuan mutfak yan bir kare buzdolabı olur tezgah olur fırın olur öyle :))
Ooo cok iyimiş yAOylucz kendi aramizda
DeneyeceğimBen de ben de
İki dakikada yaparsin bi seyler hadi o kadar israr ettim kirma beni:70;
Coktaaaan
Sol da olur
Keske anket silinip tekrar acila bilse
Ayyyyyy hiç sorma yaaaa yemek yedik mutfağı topladım maaile banyo yaptık banyo yıkadım balkon yıkadım şimdi koltukta sızıp kalıcam ama cadı hala diz duvara tırmanıyorYarın akşam oylucaz akşama kadar kaç kere batar çıkar