- 8 Nisan 2017
- 56.734
- 296.295
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Kaç yaşındasın kiDikiş kurs mu anam bende istiyorum
Calismasam Arıcan emekli olup direk aktivelere gitcem
7senem kaldı emekli olmaya
Bugün bütün gün mutfaktaydım canım:)Haftasonun nasıl gecti
O işkolik işsiz duramiyoSen kafa dinleyeceksin anca ama
Benim ev fena dagiliyo ya oyle boyle degil ama ben pis evi temizlemeyi seviyorum toplu ev enerjimi dusuruyo temizlik sirasindaAzerin sana takdir ediyorum valla
45 kgsun
3 mu 4 çocuk annesi
Yemek yarışmasında on numara
Bide temizlik
Kızım nasıl yetisiyorsun bunları
Yarin yazicam nevoTamam canım gerektiğinde bana yazarsın :)
Kan azligi falan var mi peki canim?Ben tam tembel hayvana benziyorum 85 kg yemeklerde beceriszin tat olsin diye tavuk suyu ile yapan biriyim bide çocuk bı tane anne de anneee
İş mi yok yaş salla gitsin
Yok canım sıkıntı olmaz:)Biliyorum abla doğru da düşünmüs oyuzden dedim birde burda kalmasin aklın diye
Tamam canım:)O işkolik işsiz duramiyo
Benim ev fena dagiliyo ya oyle boyle degil ama ben pis evi temizlemeyi seviyorum toplu ev enerjimi dusuruyo temizlik sirasinda
Yarin yazicam nevo
Kan azligi falan var mi peki canim?
Ay ne kadar güzel benim binada hiç komşuluk yok yA :/ ağaç dikilmesi falanda cok güzel ya :) bayıldımBugün bütün gün mutfaktaydım canım:)
Dün sitemizde etkinlik vardı.Çocuklara değişiklik oldu:)Pek bir şey yapamıyoruz:)
Ağaç dikildi ve sucuk ekmek yapıldı.Tüm site aşağıdaydı bende biraz indim:)Oğlum ayakkabılardan kafasına kadar çamura batmıştı:)
Sen nasılsın:)
Nasıl bir sorun bende çok sorun varAy ne kadar güzel benim binada hiç komşuluk yok yA :/ ağaç dikilmesi falanda cok güzel ya :) bayıldım
ablacım benim kk da sorun var ya nasıl düzeltebilrm:/
Burası güzel canım umarım böyle devam ederiz:)Ay ne kadar güzel benim binada hiç komşuluk yok yA :/ ağaç dikilmesi falanda cok güzel ya :) bayıldım
ablacım benim kk da sorun var ya nasıl düzeltebilrm:/
abla af buyur son zamanlarda o topiği pek takip etmiyordum sen durum ne ola ki?Benim için canım:)Durum malum ne olacağı belli değil:)
Yarışma yarıda kalmasın:)
oğlanı büyütünce ben de emekliden sayılır mıyım?Dikiş kurs mu anam bende istiyorum
Calismasam Arıcan emekli olup direk aktivelere gitcem
7senem kaldı emekli olmaya
Canım babam hala yoğun bakımda ve hayati tehlikesi var...abla af buyur son zamanlarda o topiği pek takip etmiyordum sen durum ne ola ki?
oğlanı büyütünce ben de emekliden sayılır mıyım?
kreş çağı gelsin inşaallah kendimi belmek kurslarına atacağım
Neye :)
İnsallah ablacımBurası güzel canım umarım böyle devam ederiz:)
Ne gibi bir sorun canım benim:)
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?İnsallah ablacım ❤
Abla mesela sayfayı acıyorum yarım acılıyo sürekli hata bildir geliyo görüş bildir yeniden yükle geliyo deli oldum ne zamandır böyle google kapatıp açtım tel kapatıp açtım olmadı gecmişide sildim olmadı
duymamıştım ablacım Rabbim tüm hastalara ve babana acil şifalar versin yapabileceğim bir şey varsa lütfen söyleCanım babam hala yoğun bakımda ve hayati tehlikesi var...
Sayfa açılmıyor yA sürekli yeniliyorum olmuyo deli oldum artıkNasıl bir sorun bende çok sorun var
Uygulamasını indirsene kk ninİnsallah ablacım ❤
Abla mesela sayfayı acıyorum yarım acılıyo sürekli hata bildir geliyo görüş bildir yeniden yükle geliyo deli oldum ne zamandır böyle google kapatıp açtım tel kapatıp açtım olmadı gecmişide sildim olmadı